طرز تهیه آش برنج ترش؛ یک غذای خوشمزه و خاص
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / در گزارش زیر طرز تهیه آش برنج ترش را به شما آموزش میدهیم.
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آش برنج ترش آشنا کنیم.
مواد لازم
برنج 1 لیوان
لپه2 استکان
سبزی (آش) 1 کیلوگرم
پیاز 2 عدد
نعنا 3 قاشق غذا خوری
آبغوره 1 لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی کمی روغن را داغ کنید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا طلایی شوند و زردچوبه یا زعفران را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود
برنج و لپه شسته شده را از آبکش رد کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی تفت بخورند و سپس به آنها آبجوش استفاده کنید و سعی کنید آن را هم بزنید تا غذای شما لعاب بیشتری بیندازد.
اجازه دهید مواد شما 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد و آنها را مخلوط کنید تا ته نگیرند. سپس سبزی را خرد کنید و به غذا اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
در ظرفی مناسب پیاز داغ درست کنید و زردچوبه و نعنا و نمک را داخل آن سرخ کنید. در 10 دقیقه آخر جا افتادن آش آبغوره را به آن اضافه کنید و مواد سرخ شده را هم به آش اضافه کنید یا به صورت تزیینی روی آش بریزید.
سایر نکات
حتما سعی کنید از برنج نیم دانه استفاده کنید و اگر در دسترس نیست برنج را با گوشتکوب خرد کنیداگر لپههای شما خیلی نپز هستند آنها را جدا بپزید و بعدا با آب خودش به آش اضافه کنید از این روش برای سریعتر پختن آش هم میتوانید استفاده کنیدسبزی شامل تره، جعفری و مقداری گشنیز، نعناع و ترخون
-
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳:۵۵
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/529810/