آریا بانو

آخرين مطالب

تلاشم را برای ارتقای شرایط معیشتی و منزلتی معلمان انجام می‌دهم اجتماعي

تلاشم را برای ارتقای شرایط معیشتی و منزلتی معلمان انجام می‌دهم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در سلسله نشست‌های ارتباط هفته که با حضور بیش از 3 هزار نفر از مدیران مدارس استان آذربایجان غربی در بستر فضای مجازی و از طریق شبکه شاد برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و شعبان اظهار کرد: هدف اصلی از ارتباط با همکاران استان‌ها، قدردانی و تشکر از همه همکاران، به‌ویژه مدیران مدارس و معلمانی است که در شرایط سخت کرونا برای استمرار آموزش از هیچ کوششی دریغ نکردند. سربلندی امروز نهاد تعلیم و تربیت مرهون تلاش همه همکاران در سراسر کشور است و سهم مدیران در کسب توفیقات سهم بسیار بزرگ و قابل‌اعتنایی است.
وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به وجود شرایط کرونا در کشور گفت: به دلیل محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا از دیدار حضوری با همکاران استانی محروم شده‌ایم اما این امکان فراهم‌شده تا از طریق شبکه شاد پیام خود را به همکاران پرتلاشم در سراسر کشور برسانم.
عضو کابینه دولت تدبیر و امید گفت: تلاش می‌کنیم تا با سیاست‌گذاری صحیح و درست، گام‌هایی را در جهت ارتقای کیفیت معیشت، زندگی، تسهیل کار و فعالیت معلمان و مدیران مدارس برداریم.
وی گفت: در این مدت درباره استخدام، بیش از یک‌صد هزار نفر از همکاران فرهنگی، تعیین تکلیف شده‌اند. همچنین موفق شدیم در راستای ارتقای حقوق، تأمین مسکن، رتبه‌بندی معلمان، صلاحیت حرفه‌ای و آموزشی همکاران و اعمال مدرک دوم تحصیلی که هم‌اکنون همکاران آموزشی ما از این امتیاز برخوردارند، اقدام کنیم و به شما اطمینان می‌دهم که تمام تلاش خود را برای ارتقا شرایط معیشتی و منزلتی معلمان انجام می‌دهم.
وزیر آموزش‌وپرورش، مدیریت مدرسه را یکی از مهم‌ترین مشاغل جامعه دانست و عنوان کرد: ظرفیت برخی کارها بسیار بالا است و مدیریت مدرسه یکی از غنی‌ترین شغل‌های زندگی است. مدیریت مدرسه گنج بی‌پایان و معدنی است که می‌توانید از آن استفاده کرده و گوهرهای نابی را برای آینده استخراج‌کنید. مطالبی که به‌عنوان یک مدیر می‌توانید از مدارس بیاموزید در هیچ دانشگاهی قابل‌آموزش نیست. موضوع کار در مدارس، انسان‌سازی است. این انسان‌سازی به کودکان و نوجوانان مربوط می‌شود. مدرسه روح و جان کودکان را جلا داده و قوت می‌بخشد. مدرسه، میدان بسیار بزرگی برای هنرنمایی و خلق ارزش‌های بزرگ و پایدار و بزرگ‌ترین فرصت برای تأثیرگذاری بر انسان‌ها و آینده است. مدرسه بزرگ‌ترین فرصت برای حمایت از تمام بخش های اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی است. پایه و بنیان یادگیری هر فردی که در بخش های مختلف کشور مانند کشاورزی، اقتصاد، خدمات و...کار می‌کند در مدارس شکل‌گرفته است. مدرسه می‌تواند بر روی کارآمدی و اثربخشی تمام بخش ها اثرگذار باشد.
عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه مدیریت مدرسه، شغلی رفیع، بزرگ، عظیم و جذاب است، تصریح کرد: برای مدیران مدارس، تمام سال‌های درسی، دوره‌های تحصیلی، واحدهای درسی، معلمان، خانواده‌ها و دانش آموزان می‌توانند به‌عنوان موضوع یادگیری، آموختن و کسب تجربه‌های جدید مطرح شوند و کرونا این فرصت یادگیری را پیچیده‌تر و متنوع‌تر کرده است.
وی گفت: در دوران کرونا تمام فعالیت‌ها دچار تغییر شده و در حال ساخت و برنامه‌ریزی در نظام آموزشی جدید در فضای مجازی هستیم. در این فضا تلاش و کوشش شما مدیران و معلمان تعیین‌کننده است.
حاجی میرزایی با اشاره به اهمیت دسترسی تمام دانش آموزان به آموزش باکیفیت، گفت: باید تلاش کنید تا به هر روشی از دسترسی تمام دانش آموزانتان به فرصت‌های آموزشی و ارائه آموزش باکیفیت به آن‌ها مطمئن شوید. ارتباط تمام دانش آموزان با معلم باید برقرار باشد و در فضای مجازی تمام فعالیت‌ها باید با نظارت دقیق همکاران و مدیران مدارس انجام شود.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه مسئولیت معلمان به‌هیچ‌عنوان قابل‌واگذاری نیست و ابزارها فقط در خدمت معلمان هستند تا بهتر از عهده این مسئولیت برآییم، گفت: در شرایط کرونا، آموزش در بحران داریم که در آن برای خانواده‌ها و دانش آموزان نگرانی‌هایی وجود دارد. مدیران مدارس باید با معلمان تعامل داشته باشند آن‌ها را راهنمایی و با انتقال تجربیات، فعالیت معلمان را تسهیل کنند. همچنین از سلامت روحی و روانی دانش آموزان مراقبت کرده و دقت داشته باشند به معلم، دانش‌آموز و خانواده آسیب روانی وارد نشود.
وی گفت: نقش خانواده در این شرایط بسیار جدی است و مشارکت خانواده‌ها در آموزش فرزندانشان را افزایش دهید. مدیران موفق کسانی هستند که خانواده‌ها را به مشارکت در آموزش فرزندانشان تشویق می‌کنند و با استفاده از آموزش‌های ترکیبی، یادگیری را ارتقا می‌دهند.
حاجی میرزایی با اشاره به تبدیل تهدید کرونا به فرصت در ارائه آموزش باکیفیت به دانش آموزان، اظهار کرد: محتوای آموزشی درگذشته به کتاب محدود بود اما در بستر مجازی می‌توانید آن را با شیوه‌های متنوع‌تر و جذاب‌تری به دانش آموزان ارائه دهید و با نظارت بر آن از ارتقای سطح آموزش مطمئن شوید.
وزیر آموزش‌وپرورش در پایان گفت: کرونا را به‌عنوان فرصتی برای کم شدن فاصله‌ها و محرومیت‌ها بدانید و به‌گونه‌ای عمل کنید که بعد از کرونا نهاد تعلیم و تربیت توانمندتر و قوی‌تر از قبل شده باشد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/529366/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر به دنبال بالا بردن اعتماد به نفس خود هستید ، بخوانید

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی