آموزش شیرینی پایه عید نوروز با ترفندهای تزئین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / آموزش
شیرینی پایه عید نوروز با ترفندهای تزئین
١-لطفااگرمیخواین
شیرینی بپزین،اول یک ترازوتهیه کنین.
٢-قسمت مهم برای تهیه این خمیرهم زدن
روغن وپودرقنده،هرچی بیشترزده بشه،شیرینی پوک تره.
٣-همیشه دوسه قاشق ازاردروبردارین ودراخراگرنیازبوداضافه کنین.
٤-اگرخمیرتون پودربود،دستتون روکمی چرب کنین وبعدخمیرومنسجم کنین.
٥- این
شیرینی رواگرباکره بزنین،شیرینی مدرن دارین،ولی برای ماندگاری بیشتربهتره مخلوط ویافقط باروغن بزنین.
٦-پودرقندوارد،حتماقبل ازاستفاده یک بارالک بشن.
٧-تخم مرغ تواین دستورقابل حذفه
٨-درصورت استفاده ازبکین پودرشیرینی تردترولی من استفاده نکردموعالی شد.
١٠-شیرینی روبه طعم های مختلف میتونین درست کنین،وهمینطورمیتونین ازمغزهای مختلف داخل خمیراستفاده کنین.
کلیپ روببینین.ازاسانس های مختلف هم میتونین توی خمیراستفاده کنین.
١١-میتونین خمیرونازک کاتربزنین ودولایه استفاده کنین،بینشوشکلات ویامارمالادبزنین.
از صفحه فلورا
-
سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۳:۰۸
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/529332/