آریا بانو

آخرين مطالب

سرگردانی بیمه‌ شدگان تأمین اجتماعی در مراکز درمانی اجتماعي

سرگردانی بیمه‌ شدگان تأمین اجتماعی در مراکز درمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / در حالی که طرح حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی از ابتدای اسفند در مراکز درمانی و داروخانه‌ها آغاز شده است که اجرای این طرح منجر به سرگردانی برخی از بیمه‌شدگان و افزایش نارضایتی بیماران شده است به‌ طوری که برخی از مراکز از پذیرش بیماران خودداری می‌کنند.
طرح حذف دفترچه‌های تأمین اجتماعی از ابتدای اسفند در مراکز درمانی، بیمارستانی و داروخانه‌ها در سطح کشور آغاز شده است و علی‌رغم اینکه پیش از اجرای طرح، مسئولان سازمان تأمین اطمینان داده بودند که سازوکار لازم این طرح فراهم شده است اما با گذشت 4 روز از اجرای این طرح، بیمه‌شدگان انتقادات زیادی به فرایند اجرای این طرح دارند.
در همین ارتباط برخی از درمانگاه‌ها و داروخانه‌ها از پذیرش بیماران بیمه‌شده سازمان تأمین اجتماعی خودداری می‌کنند و عنوان می‌کنند که هنوز از سوی سازمان تأمین اجتماعی به بستر طرح افزوده نشده‌اند و امکان ویزیت بیماران از طریق کارت ملی و بدون دفترچه تأمین اجتماعی فراهم نشده است!
همچنین در بسیاری از داروخانه‌ها در سطح شهر نیز صف‌های طولانی در ایام کرونا شکل گرفته است و مسئولان داروخانه‌ها نیز همانند مراکز درمانی اعلام می‌کنند که به آی‌پی سازمان تأمین اجتماعی متصل نشده‌اند و امکان اجرای طرح را ندارند؛ بنابر اعلام مسئولان داروخانه‌ها علی‌رغم پیگیری انجام‌شده از سوی آنها، بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی سازوکار اجرای طرح را فراهم نکرده است.
عدم پذیرش برخی بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی فقط به درمانگاه‌ها، مراکز درمانی و داروخانه‌ها منحصر نمی‌شود چرا که آزمایشگا‌ه‌ها نیز در این بخش، آمادگی پذیرش بیماران این سازمان را در طرح اشاره‌شده ندارند.
قطعی سیستم در فرایند نسخه‌پیچی، احراز هویت و استعلام‌سنجی یکی دیگر از مسائلی است که از سوی برخی از داروخانه‌‌داران و مراکز درمانی اجراکننده طرح حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی مطرح می‌شود و معتقدند که در فرایند اجرای کار با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستند و در این بخش نیز به‌اذعان آنها، هیچ پشتیبانی از سوی سازمان تأمین اجتماعی صورت نمی‌گیرد!
همچنین بسیاری از پزشکان و داروخانه‌داران تمایل زیادی برای اجرای طرح دارند اما با این سبک و شیوه معتقدند که در این برهه، امکان اجرای کامل آن وجود ندارد و این طرح در ابتدا باید در مراکز ملکی تأمین اجتماعی طی چند سال برگزار شود تا پس از رفع نواقص در سایر مراکز درمانی اجرا شود.
شهرام غفاری، مدیر‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در چهارمین روز از اجرای طرح حذف کامل دفترچه‌های بیمه تأمین اجتماعی در پاسخ به این پرسش که "آیا نظرسنجی در این مدت از اجرای طرح داشته‌اید یا خیر؟" گفت: در این بخش هنوز آمار و گزارشی نداریم!
وی ادامه داد: با هماهنگی‌هایی که با مراکز دولتی و دانشگاهی در استانهای مختلف انجام داده‌ایم طرح در حال اجراست و تا به امروز مشکلی به ما گزارش نشده است!
غفاری با اشاره به مقاومت یکی از استان‌ها در ارتباط با طرح حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی در مراکز درمانی، بیمارستانی و داروخانه‌ها تصریح کرد: متأسفانه تنها استان اصفهان در اجرای این طرح به‌دلایلی همکاری نکرده است که یک دستور نانوشته‌ به مراکز درمانی ابلاغ شده است که روز گذشته تعدادی از بیمه‌شدگان ما در این استان اذیت شده بودند به‌طوری که یک بیمار با درد سینه و قلب‌درد از مرکز درمانی رانده و به اداره‌کل سازمان تأمین اجتماعی هدایت شده بود؛ این مسائل تحت هیچ شرایطی مورد قبول نیست چرا که بیمارستان می‌تواند از طریق کد ملی، نسخه را برای بیمار در همان سرنسخه بنویسد همچنین در یکی دیگر از استانها، مبالغی از بیمه‌شدگان دریافت شده بود که این موضوع نیز از طریق همکاران ما در سازمان تأمین اجتماعی پیگیری و مبالغ به حساب بیمه‌شدگان بازگردانده شد.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی درباره مراکز غیرطرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: این مراکز اصولاً الزامی برای همکاری با سازمان ندارند و ما هم به بیمه‌شدگانمان توصیه می‌کنیم که از طریق مراکز طرف قرارداد خدمات درمانی دریافت کنند.
غفاری گفت: در صورتی که بیمه‌شدگان با مشکلاتی در رابطه با طرح حذف دفترچه بیمه مواجه شوند، می‌توانند به ناظران اسناد پزشکی مستقر در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند یا بیمه‌شدگان می‌توانند از طریق سامانه 1420 که به‌صورت شبانه‌روزی فعال است، مشکلات خود را مطرح کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/528352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با آدم های فضول‌ چگونه برخورد کنیم؟

آیا نصیحت کردن افراد کار درستی است یا خیر؟

هیجانات چه هستند و انواع هیجانات کدامند؟

روانشناسی رنگها

آسیب‌های آلودگی هوا بر سلامت روان چیست و چگونه برطرف می شود؟

خوب صحبت کنید تا همه عاشقتان شوند

تعبیر رنگ ها در خواب از دیدگاه روانشناسی

علت تیک عصبی و راههای درمان تیک عصبی

تک فرزندی چه مشکلاتی برای فرزندمان به همراه دارد؟

زنان شاغل سالم تر و شادترند یا زنان خانه دار

آلودگی هوا باعث افزایش افسردگی و خودکشی می شود

وابستگی کودکان به پدربزرگ و مادربزرگ خوب است یا نه ؟

از لحاظ روانی کودک هستید یا بالغ؟

با کسانی که دروغ می‌گویند چگونه برخورد کنیم؟

روانشناسی اجتماعی چیست؟ تعریف، اصطلاحات کلیدی و مثال ها

چرا برخی وقت ها نمی توانیم از صحبت کردن دست برداریم؟

عادات بدی که پیرتان می کند!

آسیب‌های وابستگی شدید به یک دوست و درمان

چگونه می توان 8 بیماری روانی عجیب را شناسایی کرد؟

9 نشانه عجیب استرس را به خاطر بسپارید

اختلال مو کنی چیست ؟علل و درمان آن

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن