آریا بانو

آخرين مطالب

دولت قرنطینه خوزستان را قبول نکرد اجتماعي

دولت قرنطینه خوزستان را قبول نکرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: درخواست تعطیلی و در قرنطینه قرار گرفتن استان خوزستان به مدت 2 هفته مورد موافقت قرار نگرفت.
11 شهر خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارد و ویروس کرونا انگلیسی با سرعت بالا در حال انتشار است. این نوع کرونا سبب ابتلا افراد جوان و کودکان شده است به طوری که در 24 ساعت گذشته 3 کودک 1 و نوجوان 9 و 12 ساله در خوزستان به سبب کرونای انگلیسی جان خود را دست دادند.
مخالفت دولت با تعطیلی خوزستان
فرهاد ابول نژادیان درباره جزئیات این نوع کرونا در خوزستان و اقدامات وزرات بهداشت اظهار داشت: با توجه به شرایط استان به لحاظ شیوع بیماری و انتشار سریع ویروس جهش یافته انگلیسی پیشنهاد تعطیلی استان خوزستان مطرح شد که تاکنون با این موضوع موافقت نشده است.
وی با بیان اینکه چندین نمونه ویروس جهش یافته انگلیسی در استان مشاهده شده و این موضوع نگران کننده است افزود: ما در جایگاه تصمیم گیرنده نیستیم و تنها می توانیم پیشنهاد ارائه دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: انتظار داریم محدودیت ها به طور کامل در سطح استان اجرا شود و مردم از حضور در تجمع خانوادگی و ترددهای درون شهری پرهیز کنند تا پیک سوم بیماری کووید 19 از خوزستان خارج شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی با 15 هزار نیرو، گفت: در 10 روز نخست بهمن‌ماه، نمودار بیماری با شیب ملایم افزایشی بود؛ تلاش کردیم با اجرای طرح شهید سلیمانی و بیماریابی، موج جدید را مهار کنیم اما با این وجود از 16 بهمن‌ماه به بعد سرعت بروز بیماری بسیار بالا بود که این مساله ما را نگران کرد.
ورود کرونای انگلیسی از هلند به اهواز
ابول‌نژادیان ادامه داد: وجود کرونای انگلیسی در سطح کشور گزارش شده بود و در خوزستان نیز یک مورد بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در کیان‌آباد اهواز شناسایی و رهگیری شد. این بیمار از کشور هلند وارد کشور و استان خوزستان شده بود که 82 نفر از مسافران هواپیما که ساکن تهران و 9 نفر ساکن اهواز بودند، رهگیری شدند. وی گفت: حتی خواهر این بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی که به استقبالش آمده بود را نیز در خانه‌اش قرنطینه کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: با توجه به روند افزایشی بیماری و مشاهده سرعت انتشار بیماری، نگران بودیم که نکند سوش کرونای انگلیسی در خوزستان منتشر شده باشد که در این راستا نمونه‌های مشکوک، به انستیو پاسور ارسال شد و در نتیجه، 9 نمونه از 10 نمونه ارسال‌شده، کرونای انگلیسی بودند.
این مقام مسئول افزود: دو نمونه از این 10 نمونه، از آبادان بودند که هر دوی آن‌ها کرونای انگلیسی بود.
ابول‌نژادیان تصریح کرد: با اثبات ابتلای این افراد به کرونای انگلیسی، این بیماران را رهگیری کردیم. با توجه به اینکه موارد بیماری از شادگان افزایشی شد، بررسی‌های لازم انجام شد و متوجه شدیم که یک خانواده ساکن انگلیس به عراق سفر کرده بودند و از عراق نیز به ایران آمده و در منزل خانواده‌ای در شادگان حضور پیدا کرده‌اند و گسترش بیماری از این نقطه بوده است.
مسافر عراقی دومین عامل انتشار کرونا در اهواز
وی گفت: 25 دی‌ماه نیز یک مسافر عراقی که به کرونای انگیسی مبتلا بود در یکی از هتل‌های اهواز حضور پیدا کرده بود؛ پس از اخذ نمونه از 74 نفر از پرسنل این هتل، متوجه شدیم که چهار نفر از آن‌ها مبتلا شده‌اند و برخی از این پرسنل، خانواده‌هایشان را نیز مبتلا کرده بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: حدود 20 روز پیش نیز فردی به عراق سفر کرده بود و آنجا آلوده شد و پس از برگشت به ایران، خواهرش را نیز به کرونا مبتلا کرد و اکنون کل خانواده‌اش درگیر شده‌اند.
وی تصریح کرد: بنابراین با مشاهده ورود و پخش شدن کرونای انگلیسی در خوزستان، نگران شدیم و وزیر بهداشت و استاندار خوزستان را در جریان موضوع و مساله قرار دادیم زیرا سرعت انتشار و کشندگی سوش انگلیسی، بسیار بالاتر است.
شیوع گسترده کرونا در جنوب غرب خوزستان/ ابتلای روزانه 150 نفر به کرونا
شکرالله سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص آخرین وضعیت کرونایی در جنوب غرب خوزستان، بیان کرد: در 24 ساعت گذشته، 151 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا ثبت شده است که 29 از آبادان، دو نفر از خرمشهر و 120 نفر از شادگان هستند. وی افزود: از این تعداد مبتلایان جدید، 143 نفر به صورت سرپایی درمان شدند که 24 نفر از آبادان، دو نفر از خرمشهر و 117 نفر از شادگان هستند.
سلمان زاده با بیان اینکه در روز گذشته نیز 45 نفر بستری و 17 نفر بهبود و از بیمارستان ترخیص شده‌اند، گفت: همچنین در شبانه‌روز گذشته یک مورد فوتی کرونایی در آبادان ثبت شده است؛ بنابراین در حال حاضر کل موارد مثبت بستری در بیمارستان نیز 178 نفر است.
افزایش مراکز آزمایشگاهی تست کرونا در دزفول
رئیس مرکز بهداشت دزفول به فعالیت‌های تیم‌های رهگیری، مراقبتی، نظارتی و حمایتی طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: تمامی پرسنل این مرکز بسیج شده‌اند تا علاوه بر رهگیری تمامی بیماران و رهگیری موارد تماس آنها، در مراکز تجمعی و نقاط پرتردد مانند فرودگاه، پایانه‌های مسافربری، میدان میوه و تره‌بار، ادارات و… اقدام به نمونه‌گیری سریع و بیماریابی فعال کنند.
پورآیین از افزایش مراکز نمونه‌گیری تست PCR در دزفول از یک مرکز به پنج مرکز خبر داد و افزود: مرکز 16 ساعته واقع در ورزشگاه شهید ناحی، مرکز 16 ساعته واقع در خیابان انقلاب، مرکز 24 ساعته شهر صفی آباد، مرکز 24 ساعته دهستان خیبر و مرکز 24 ساعته باغچه‌بان فعال هستند.
نماینده مجلس: کرونا در خوزستان در وضعیت هشدار است
سیدکریم حسینی رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به وضعیت گسترش شیوع بیماری در خوزستان، اظهار کرد: در این خصوص نیازمند همراهی و همکاری دوطرفه مسئولان و مردم هستیم؛ مسئولان باید آمادگی کاملی برای پذیرش بیماران داشته باشند و بیمارستان‌ها در آمادگی کامل باشند. وی افزود: باید آزمایش‌های بیشتری برای پیدا کردن افراد آلوده به ویروس انجام شود که بر انجام این کار در ستاد ستانی مقابله با کرونا تاکید شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526493/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری