طرز تهیه سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو ؛ یک سالاد سالم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله/ سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو یک غذای کامل و مقوی است که با مواد تازه و مغذی تهیه میشود و شما را برای چند ساعت کاملا سیر نگه میدارد. استفاده از پنیر سیامزگی که از شیر بز تهیه شده در این سالاد به هضم بهتر غذای شما کمک میکند و پروتئین مورد نیاز بدن شما را تامین خواهد کرد. ترکیب عدس، این گیاه سرشار از آهن، گردو، لبو با روغن زیتون فرابکر و البته پنیر بز طعمی فراموش نشدنی برای شما خواهد ساخت. سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو به راحتی قابل تهیه در خانه شما است و لازم به مواد اولیه عجیب و غریبی نخواهید داشت؛ پس همین حالا دست به کار شوید و یک وعده سالم، گیاهی و کامل برای امروزتان آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو
چغندر لبویک عدد
عدس پخته یک پیمانه
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شدهنصف پیمانه
پیازچهیک عدد
پنیر سیامزگی کاله50 گرم
جعفری خرد شده20 گرم
عسل طبیعی یک قاشق غذاخوری
سیریک حبه
لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
کاهو فرانسوی20 گرم
بی بی اسفناج20 گرم
خیاریک عدد
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو
مرحله اول
سالاد یک وعده سالم و خوشمزه است که با توجه به مواد اولیهاش میتوانید آن را هم به عنوان پیشغذا سرو کنید و هم به عنوان یک وعده کامل در رژیم روزانهتان قرار دهید. برای مثالسالاد کلم را میشود به عنوان استارتر یا دورچین با غذای اصلی سرو کنید اما سالاد کینوا و پنیر کبابی یا سالاد عدس با پنیر سیامزگی و لبو هرکدام یک وعده کامل و مقوی هستند که به غذای دیگری در کنارشان نیاز نخواهید داشت. برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا باید یک پیمانه عدس را داخل قابلمهای که تا نصفه از آپ پر شده بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برای یک ربع تا 20 دقیقه بجوشد و پخته شود.
مرحله دوم
در همین حین که عدسها در حال پختن هستند، لبو را نیز در قابلمه کوچک دیگری روی گاز قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه کمی پخته و نرم شود. پیازچه، سیر، گردو و جعفری را خرد کرده و کنار بگذارید. یک عدد لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید. عدسهای پخته را نیز آبکش کنید و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود
مرحله سوم
سپس تابهای روی حرارت قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. پیازچه خرد شده را داخل تابه بریزید و برای سه دقیقه تفت دهید؛ سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا بوی آن در بیاید. عدسها را به تابه اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم این مخلوط را هم بزنید تا مواد داخل تابه خوب تفت بخورند.
مرحله چهارم
پوست لبو نیمپز را بگیرید و آن را خرد کنید، بهتر است هنگام این کار از دستکش استفاده کنید تا دستانتان با رنگ لبو قرمز نشود. سپس در کاسهای کوچک عسل، روغن زیتون و آب لیموذ و کمی نمک را با هم مخلوط کنید تا سس سالادتان آماده شود. در کاسهای بزرگ کاهو فرانسوی، بیبی اسفناج و جعفری را با کمی نمک مخلوط کنید و هم بزنید. یک عدد خیار را نیز خرد کرده و به سبزیجات داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس سبزیجات را در ظرف سالاد مناسب قرار دهید؛ مخلوط عدس پخته شده را بالای سبزیجات قرار داده و روی سالادتان را با گردوی خرد شده، لبو و پنیر سیامزگی تزئین کنید. سسی که از قبل آماده کردهاید را روی این مواد بریزید و سالاد عدس با پنیر سیامزگی را سرو کنید؛ نوش جان!
منبع: onceuponachef
-
يکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲:۱۷
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526413/