آریا بانو

آخرين مطالب

پدر خانواده فرشته نجات چند نفر شد اجتماعي

پدر خانواده فرشته نجات چند نفر شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / مردجوان پس از چند ماه درگیری با بیماری، سرانجام با مرگ مغزی به پایان راه زندگی خود رسید اما اعضای بدن او به چند بیمار نیازمند اهدا شد تا آنها فرصت دوباره‌ای برای ادامه زندگی پیدا کنند.
تابستان امسال بود که آن اتفاق هولناک برای پدر خانواده طهرانی رخ داد، همان روزی که داوود پدر خانواده به همراه پسرش علیرضا برای خریدن کیک تولد دخترش از خانه بیرون رفتند. هرچند قرار بود آن روز یکی از شیرین‌ترین روزهای این خانواده باشد اما آن تصادف شوم باعث شد رنگ غم به زندگی آنها زده شود.
علیرضا؛ تنها پسر داوود ماجرای آن روز را اینطور بازگو می‌کند: از خانه بیرون رفتیم، پشت فرمان نشسته بودم که ناگهان کنترل خودرو از دستم خارج شد و با نیوجرسی‌های کنار خیابان برخورد کردیم. متأسفانه پدرم کمربند ایمنی نبسته بود و به شدت دچار آسیب شد.
او ادامه می‌دهد: شدت صدمه به پدرم آنقدر بود که آمبولانس سر صحنه تصادف حاضر شد و او را به بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار منتقل کردند، در همان معاینه اولیه پزشکان مشخص شد گردن پدرم دچار شکستگی شده ابتدا پزشکان گفتند باید او عمل شود اما از آنجایی که ریسک عمل بالا بود راضی به انجام عمل نشدیم. 
با تصمیم خانواده طهرانی، پزشکان گردن داوود را با چند میله ثابت نگه داشتند تا به مرور زمان محل شکستگی‌ها جوش بخورد اما ماجرا به اینجا ختم نشد و چند ماه بعد محل قرار گرفتن میله عفونت کرد.
علیرضا می‌گوید: چند ماه از ماجرای تصادف و آن اتفاقی که برای پدرم رخ داده بود می‌گذشت، وقتی محل قرار گرفتن میله‌ها در گردن پدرم عفونت کرد پزشکان گفتند تنها راه بهبود وضعیت عمل جراحی است، از آنجایی که دیگر راهی پیش رویمان نبود به عمل جراحی رضایت دادیم.
آخرین دیدار با پدر
همه کارها برای انجام عمل داوود انجام شد و پس از انتقال او به اتاق عمل پزشکان تمام تلاش خود را به کار بستند تا بیمار به زندگی بازگردد.
علیرضا می‌گوید: چند ساعت عمل پدرم طول کشید، در همه آن مدت خیلی نگرانش بودیم اما وقتی پزشکان گفتند عمل جراحی با موفقیت به اتمام رسیده نفس تازه‌ای کشیدیم و خیالمان راحت شد. 
وی ادامه می‌دهد: پدرم را به بخش I.C.U منتقل کردند، وقتی حالش بهتر شد به دیدارش رفتم، او را که روی تخت بیمارستان دیدم دنیا روی سرم خراب شد با این حال خوشحال بودم که عملش با موفقیت انجام شده، قرار بود چند روز دیگر او را مرخص کنند اما وقتی پدرم را دیدم گفت مراقب مادر و خواهرت باش.
خداحافظی با پدر
دو روز از ماجرای عمل جراحی داوود می‌گذشت و این درحالی بود که خانواده‌اش منتظر بودند او مرخص شود و به خانه بازگردد، علیرضا می‌گوید: مدام با بیمارستان تماس می‌گرفتم و جویا احوال پدرم بودم، تا اینکه یکی از همان رزوها حوالی ساعت یازده شب بود که دلشوره گرفتم، چند بار با بیمارستان تماس گرفتم و در نهایت پرستار بیمارستان گفت متأسفانه حال پدرتان خیلی خوب نیست. 
رضایت برای اهدای عضو
پسر داوود می‌گوید: خودم را به بیمارستان رساندم، پزشکان می‌گفتند پدرت دچار مرگ مغزی شده و فقط یک معجزه می‌تواند او را به زندگی بازگرداند، این یعنی کار تمام شده بود و ما برای همیشه پدرمان را از دست داده بودیم.
وی می‌گوید: همان زمان بود که پزشکان پیشنهاد دادند حالا که پدرم دچار مرگ مغزی شده اعضای بدنش را به چند بیمار نیازمند اهدا کنیم، این تصمیم برای من و خانواده‌ام سخت بود اما وقتی حرف از اهدای عضو بود آن روزی را به خاطر آوردم که در خانه همه اعضای خانواده به صورت اینترنتی فرم اهدای عضو را پرکرده بودیم، این یعنی پدرم هم با این کار موافق بود. به همین خاطر رضایت خود را اعلام کردیم تا با این کار جان چند بیمار نیازمند از مرگ حتمی نجات پیدا کند.
دکتر ساناز دهقانی؛ رئیس واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی بیمارستان سینا تهران در این باره می‌گوید: با رضایت اولیای دم، بیمار مرگ مغزی به بیمارستان سینا منتقل شد.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط بیمار مرگ مغزی و تلاش پزشکان متخصص، کبد و نسوج وی به چند بیمار نیازمند اهدا شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟