آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه اسلایس سیب خانه داري

طرز تهیه اسلایس سیب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اسلایس سیب یک نوع شیرینی خشک و مغز دار محسوب می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان با انواع مواد میانی و میوه ها و مغزیجات تهیه نمود. در شیرینی زیر، از سیب و دارچین و هل به عنوان مواد میانی استفاده شده است. می توان به مواد میانی گردو پسته خرد شده نیز افزود. این شیرینی را به راحتی می توان در خانه تهیه نمود و برای مهمانی ها و به عنوان دسر یا عصرانه تهیه کرد و همراه با چای و قهوه سرو نمود. مواد لازم اسلایس سیب آرد 2 لیوان شکر ½ لیوان کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل ½ قاشق چایخوری مواد میانی اسلایس سیب 2 عدد متوسط شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری پودر هل ½ قاشق چایخوری کره 20 گرم دستور پخت اسلایس سیب مرحله اول برای تهیه اکثر شیرینی ها، ابتدا همه مواد را باید خارج از یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهیم تا هم دمای محیط شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف، دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله دوم در این مرحله یک کاسه متوسط برداشته و کره نرم شده را همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. مرحله سوم در انتها نیز حدود دو دقیقه دیگر تخم مرغ ها را می زنیم تا کامل مخلوط شود. مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر یک دستی در گوشه ظرف جمع شود. مرحله چهارم یک سوم خمیر را جدا کرده و به آن حالت لوله ای می دهیم و در فریزر قرار می دهیم. بقیه خمیر را هم درون یک نایلون فریزری فرار می دهیم و در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. ابتدا سیب ها را شسته و پوست می کنیم و با رنده درشت، آن ها را رنده می کنیم. مرحله پنجم یک تابه برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سیب ها را اضافه کرده و روی حرارت مرتب تفت می دهیم تا آب سیب خشک شود. سپس شکر و کره و پودر دارچین و هل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم تا مواد سرد شود. مرحله ششم کف یک قالب مستطیلی به سایز 18 در 24، کاغذ روغنی پهن می کنیم. به صورتی که کاغذ روغنی کمی بزرگتر از قالب باشد و بتوان به عنوان دستگیره از آن استفاده کرد. خمیری که در یخچال استراحت داده شده است که با وردنه روی کاغذ روغنی پهن می کنیم. مرحله هفتم سپس مواد میانی تهیه شده را روی خمیر به صورت یک دست پخش می کنیم. خمیری که به صورت لوله ای در فریزر قرار داده ایم را بیرون آورده و روی مواد میانی سیب، با رنده درشت، رنده می کنیم .فر را حدود 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مرحله هشتم قالب را داخل فر قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. می توان کمی گریل را هم برای خوشرنگ تر شدن شیرینی روشن کرد و بعد از این که شیرینی ها را از فر در آوردیم و خنک شد آن را از قالب خارج کرده و به دلخواه برش می زنیم.

اسلایس سیب یک نوع شیرینی خشک و مغز دار محسوب می شود. این شیرینی خوشمزه را می توان با انواع مواد میانی و میوه ها و مغزیجات تهیه نمود. در شیرینی زیر، از سیب و دارچین و هل به عنوان مواد میانی استفاده شده است. می توان به مواد میانی گردو پسته خرد شده نیز افزود. این شیرینی را به راحتی می توان در خانه تهیه نمود و برای مهمانی ها و به عنوان دسر یا عصرانه تهیه کرد و همراه با چای و قهوه سرو نمود.

مواد لازم اسلایس سیب
آرد2 لیوان
شکر½ لیوان
کره100 گرم
تخم مرغ1 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
مواد میانی اسلایس
سیب2 عدد متوسط
شکر قهوه ای1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین1 قاشق مرباخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
کره20 گرم
دستور پخت اسلایس سیب
مرحله اول
برای تهیه اکثر شیرینی ها، ابتدا همه مواد را باید خارج از یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهیم تا هم دمای محیط شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف، دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه متوسط برداشته و کره نرم شده را همراه با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی حدود 5 دقیقه می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در انتها نیز حدود دو دقیقه دیگر تخم مرغ ها را می زنیم تا کامل مخلوط شود. مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر یک دستی در گوشه ظرف جمع شود.
مرحله چهارم
یک سوم خمیر را جدا کرده و به آن حالت لوله ای می دهیم و در فریزر قرار می دهیم. بقیه خمیر را هم درون یک نایلون فریزری فرار می دهیم و در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. ابتدا سیب ها را شسته و پوست می کنیم و با رنده درشت، آن ها را رنده می کنیم.
مرحله پنجم
یک تابه برداشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سیب ها را اضافه کرده و روی حرارت مرتب تفت می دهیم تا آب سیب خشک شود. سپس شکر و کره و پودر دارچین و هل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم تا مواد سرد شود.
مرحله ششم
کف یک قالب مستطیلی به سایز 18 در 24، کاغذ روغنی پهن می کنیم. به صورتی که کاغذ روغنی کمی بزرگتر از قالب باشد و بتوان به عنوان دستگیره از آن استفاده کرد. خمیری که در یخچال استراحت داده شده است که با وردنه روی کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله هفتم
سپس مواد میانی تهیه شده را روی خمیر به صورت یک دست پخش می کنیم. خمیری که به صورت لوله ای در فریزر قرار داده ایم را بیرون آورده و روی مواد میانی سیب، با رنده درشت، رنده می کنیم .فر را حدود 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
مرحله هشتم
قالب را داخل فر قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. می توان کمی گریل را هم برای خوشرنگ تر شدن شیرینی روشن کرد و بعد از این که شیرینی ها را از فر در آوردیم و خنک شد آن را از قالب خارج کرده و به دلخواه برش می زنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زباله های فضایی در مریخ

اهمیت مدح و ثنای الهی در جلد هشتم «طعم شیرین خدا»

محرومیت سنگین برای دروازه‌بانی که لیزر انداخت!

دربی در اسپانیا برای انتقال آردا گولر!

نامعادله تبلیغات در سینمای ایران

ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟