با آش ماست بجنوردی آشنا شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / آش مستوه ک آش محلی استان خراسان شمالی هست که من این غداهای محلی خوشمزه رو از مادربزرگم یادگرفتم.خیلی آسون و خوشمزس
خوشمزگیش به سبزی محلی هست که باهاش درس میشه.
اما اگر اون سبزی محلی رو نتونستین پیدا کنین جایگزینش اسفناجه.و با اسفناج میتونین این آش خوشمزه و آسون رو درس کنین😍👌🏻
مواد لازم آش مَستُوِه(آش ماست بجنوردی)
اسفناج 500 گرم
نخود 1 لیوان
برنج نیم دانه نصف لیوان
ماست پوستی5 قاشق غذا خوری
سیر خام کوبیده شده با نمک4 حبه
فلفل قرمزبه مقدار لازم
طرز تهیه آش مَستُوِه(آش ماست بجنوردی)
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 120دقیقه
نخود را ازقبل خیس میکنیم و چندبار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش بره بعد داخل قابلمه ریخته با مقداری آب کاملا میپزیم تا با پشت قاشق به راحتی له شود و بعد برنج نیم دانه و سبزی خرد شده و کمی نمک را به ان اضافه می کنیم. با حرارت ملایم میگذاریم اسفناج پخته و برنج له شود و لعاب بدهد.
بعد از پخت آش بعد باید ماست رو اضافه کنیم این آش معمولا گرم خورده می شود ولی قبل از اضافه کردن ماست به آش مستووه باید از روی شعله برداشته شود.
ماست را کاملا هم می زنیم تا باز شود در صورتی که ماست را هم نزنید داخل آش حالت بریده بریده پیدا می کند.
سیر کوبیده ، فلفل قرمز و نمک را با ماست مخلوط کرده ، آرام آرام به قابلمه اضافه می کنیم .
ماستوه را در ظرف گود با کمی نان در کنارش سرو می کنیم. نوش جونتون😍
سایر نکات آش مَستُوِه
این آش دراصل با سبزی محلی پِنجار و شورِک درس میشه ک خیلی خوشمزش میکنه.
اما اگر نباشه از اسفناج استفاده میکنیم
من با اسفناج پختم
اگه ماست پوستی نداشتین از دوغ ترش محلی ام میتونین استفاده کنین
یا ماست چکیده ی ترش
-
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹:۱۵
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526051/