آریا بانو

آخرين مطالب

با این تیپ مردها ازدواج نکنید! اجتماعي

با این تیپ مردها ازدواج نکنید!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جیم / ازدواج کردن، یکی از مهم‌ترین اتفاقات زندگی است. این‌طور به شما بگوییم که تمام زندگی طرف مجردی‌تان یک طرف و تمام زندگی پس از آن در طرف دیگر قرار می‌گیرد. می‌شود گفت تولد دوباره است. مسئولیت‌های زندگی‌تان n برابر می‌شود! و باید با دنیای عروسک‌های صورتی خداحافظی کنید و به یک بانو تمام عیار و همسری وظیفه شناس تبدیل شوید. اما اگر در گام اول این انتخاب اشتباه کنید. دیگر تا ثریا دیوار زندگی‌تان کج است! چون اصلی‌ترین و اولین خشت ازدواج انتخاب همسر است. به شما توصیه می‌کنم حتی اگر عاشق شده‌اید با مردی که این خصوصیات را برخوردار است ازدواج نکنید.
1- مردانی که چشم و دلشان دست خودشان نیست
مردان هوس‌باز، امروز عاشق هستند و فردا فارغ! آن‌ها خودشان هم نمی‌دانند دنبال چه هستند. این افراد عاشقِ عاشق شدن هستند، نه دنبال تشکیل زندگی واقعی. آن‌ها برای جذب طرف مقابل، وعده وعیدهای زیادی می‌دهند. برخی از این مردان در یک زمان، با چند نفر در ارتباط هستند و برخی دیگر بعد از ازدواج، با فرد دیگری رابطه برقرار می‌کنند. معمولا اگر رابطه این مردان به ازدواج هم ختم شود، احساس رضایت نمی‌کنند.
2 – چرب زبان‌های هفت خط
چنین مردانی سر و ته هر چیزی را با زبان بازی هم می‌آورند. معمولا هم به دنبال دختران ثروتمند هستند. معمولا به کارهای خلاف قانون دست می‌زنند و دنبال کارهای شرافتمندانه نیستند. آن‌ها هنگام گردش یا مسافرت، خرج را با زیرکی به گردن دیگری می‌اندازند.
3 - افراد معتاد و دائم الخمر
اعتیاد چه به موادمخدر باشد چه به مواد محرک یا قمار، اعتیاد است. معمولا مردان قمارباز، همیشه طلبکارند و می‌خواهند همه چیز را بدون زحمت به دست آورند. حتی فکر می‌کنند بالاخره روزی شانس می‌آورند و در بازی قمار برنده خواهند شد. گرچه آن‌ها همیشه قول می‌دهند این رفتار را ترک کنند، اما نمی‌توان خیلی روی قول‌شان حساب کرد. آن‌ها معمولا یا بسیار بی‌خیالند یا پرخاشگر. افراد معتاد و دائم الخمر ثبات رفتاری ندارند و با این توجیه که در حال خود نیستند، رفتارهای بدشان را رفع و رجوع می‌کنند. نداشتن ثبات شخصیت، یکی از عواملی است که می‌تواند در فروپاشی زندگی نقش داشته باشد.
4 - بیکارها و لاف زن‌ها
مردانی که این خصوصیت رفتاری را دارند، دائم از این شاخه به آن شاخه می‌پرند. در هیچ کاری نمی‌مانند و پشتکار ندارند ولی به شدت از خودشان، کارهای‌شان و توانایی‌های‌شان، دادِ سخن سر می‌دهند. در واقع این افراد همه کاره و هیچ کاره‌اند.
5 - دمدمی مزاج و بی‌اراده
چنین مردانی حتی توانایی اداره یک زندگی ساده را ندارند، «بله قربان گو» هستند و نمی‌توان به عنوان تکیه گاه به آن‌ها تکیه کرد. معمولا افرادی که از نظر شخصیتی به بلوغ کامل نرسیده‌اند یا افرادی که بی‌اراده هستند و اعتماد به نفس پایینی دارند، بیشتر مستعد مصرف الکل و استعمال مواد مخدر هستند. درحالی که یکی از شرایط ازدواج، این است که مرد توانایی مدیریت زندگی زناشویی و مسئولیت پذیری داشته باشد.
6 - مردان وابسته
این مردان به جای مشورت گرفتن از دیگران، فقط دنبال پیروی بی‌چون و چرا از نظر دیگران هستند، مخصوصا پدر و مادرشان. از خودشان استقلال رای ندارند و اعتماد به نفس‌شان پایین است. عمل نکردن به وعده‌ها و گفته‌ها و اضطراب از دیگر ویژگی‌های رفتاری این مردان است.
7 - مردان خسیس
آن‌ها همیشه به این فکرند که چطور می‌توانند کمتر خرج کنند. مردان خسیس با این تصور که مقتصد بودن خوب است و نباید بی‌دلیل و بی‌چون و چرا پول خرج کرد، از آن‌چه ذخیره و پس انداز کرده‌اند، لذت نمی‌برند و استفاده بهینه نمی‌کنند. این منطق که به فکر فردا، روز مبادا و آینده بچه‌ها هستیم، درست نیست.

آریا بانو

8 - مردان کسل کننده
مردان کسل کننده، نه اهل تفریح و گردش هستند، نه مهمانی و معاشرت. آن‌ها نه خودشان اهل بگو و بخند هستند و نه به شما اجازه خندیدن می‌دهند. مردانی که چنین خصوصیت رفتاری ای دارند، نه عصبانی‌اند، نه پرتحرک و سرزنده. آن‌ها به هر فعالیتی بدبین هستند؛ از ورزش و رفتن به سینما و پارک گرفته تا گردش و مهمانی و مسافرت. درواقع آن‌ها اهل هیچ چیز نیستند.
9 – رنجور نماها
مردانی که با انجام هر کاری احساس رنجش خاطر کرده و دایم ناله می‌کنند. آن‌ها از همه چیز شکایت و همیشه احساس بیماری و ناخوشی دارند. معمولا مرتب سرکار نمی‌روند و بیشتر هدفشان از ازدواج، به دست آوردن فردی با خصوصیات اخلاقی مادرشان است. در واقع آن‌ها به دنبال مادردار شدن هستند تا زن گرفتن! بیشتر این افراد، وقت خود را صرف ایستادن جلوی آینه می‌کنند یا این‌که ولو می‌شوند و به حد افراطی دنبال دارو و درمان هستند.
10 – بدبین‌ها
افراد بدبین و مبتلا به پارانویید، به همه چیز شک دارند، مخصوصا در مورد مسایل ناموسی و اقتصادی. آن‌ها طوری طرف مقابل را بازخواست و مواخذه می‌کنند که به نوعی بی‌حرمتی و بی‌احترامی تلقی می‌شود ولی معمولا به طرف مقابل‌شان می‌گویند: «به تو اعتماد دارم اما به جامعه نه!» این مردان با گوش کردن به اخبار حوادث، مدام در پی شنیدن اخباری درباره خیانت و... هستند.
11 - سلطه جوها
مردان سلطه جو انتظار دارند هر چه می‌گویند، طرف مقابلشان اطاعت کند. خوی آن‌ها زورگویی و سلطه جویی است. بیشتر هم با پرخاشگری کارشان را پیش می‌برند. مدام دنبال گرفتن تایید از شریک زندگی‌شان هستند و برای او تعیین تکلیف و از کارش انتقاد می‌کنند تا جایی که احساس بی‌ارزشی کند و به مرور زمان اعتماد به نفسش را از دست دهد.
12 - گرفتارها
افرادی که غرق کارند، قبلا با کار و حرفه خود ازدواج کرده‌اند. درحقیقت ازدواج با این افراد، ازدواج دوم محسوب می‌شود. شاید با ازدواج با چنین مردانی، در ابتدا از این‌که همسر آینده‌تان فقط درگیر کار است یا این‌که وقتش را به بطالت نمی‌گذراند، احساس خوبی داشته باشید ولی همسرتان حتی با دستیابی به پول، شهرت و موقعیت هم در کنارتان نخواهد بود و همیشه نبودش را احساس خواهید کرد. این افراد همیشه دل مشغولی کارشان را دارند، حتی در سفر و ماه عسل. فکر و روان آن‌ها کنار همسرشان نیست و اصلا توجهی به او ندارند.
حالا بشینید با خودتان حساب کنید اگر، کسی که دوستش دارید یا خواستگارتان یکی از شرایط بالا را دارد بدون چون و چرا قیدش را همین حالا بزنید. به دلتان بگویید نه؛ تا بعدها از زندگی‌تان دل زده نشوید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/526040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان