آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه جوجه کباب ترکی خانه داري

طرز تهیه جوجه کباب ترکی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغ ها را مزه دار می کنند در انواع جوجه متفاوت است. در این دستور، جوجه ها را با ادویه های مختلف و ماست پر چرب مزه دار می کنیم و سپس روی منقل یا درون فر طبخ می کنیم. روش طبخ جوجه در فر نیز به طور کامل توضیح داده شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد درشت ماست پر چرب 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پودر سیر ½ قاشق چایخوری پودر پیاز ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری پودر زیره ½ قاشق چایخوری سماق قرمز ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن ¼ پیمانه دستور پخت جوجه کباب ترکی مرحله اول برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی در ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیاز ها اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند. مرحله سوم حالا سینه های مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم و به محتویات درون کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند. مرحله چهارم سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شود. جوجه ها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی می کنیم. می توان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله کباب ها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را می پوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم و درون فری که با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار می دهیم تا کباب آماده شود. مرحله ششم بعد از 15 دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کباب ها می ریزیم و مجددا داخل فر قرار می دهیم تا آب آن کامل تبخیر شود و کباب ها طلایی شود. وقتی کباب ها را از فر در آوردیم روی آن را سماق می پاشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغ ها را مزه دار می کنند در انواع جوجه متفاوت است. در این دستور، جوجه ها را با ادویه های مختلف و ماست پر چرب مزه دار می کنیم و سپس روی منقل یا درون فر طبخ می کنیم. روش طبخ جوجه در فر نیز به طور کامل توضیح داده شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ2 عدد
پیاز1 عدد درشت
ماست پر چرب4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا½ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز½ قاشق چایخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
سماق قرمز½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
روغن¼ پیمانه
دستور پخت جوجه کباب ترکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی در ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیاز ها اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا سینه های مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم و به محتویات درون کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.
مرحله چهارم
سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شود. جوجه ها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی می کنیم. می توان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کباب ها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را می پوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم و درون فری که با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار می دهیم تا کباب آماده شود.
مرحله ششم
بعد از 15 دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کباب ها می ریزیم و مجددا داخل فر قرار می دهیم تا آب آن کامل تبخیر شود و کباب ها طلایی شود. وقتی کباب ها را از فر در آوردیم روی آن را سماق می پاشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/523867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یوسفی: واردات خودروهای یک میلیاردی، بازار را تنظیم نمی‌کند/وزیر صمت برای کنترل قیمت ورود کند

واکنش صمت به اظهارات پلیس درباره واردات خودروی بی‌کیفیت

واردات خودرو یا خم رنگرزی؟

خبرگزاری ایسنا: افزایش بالای 100 میلیونی قیمت برخی خودروها در عرض یک‌ماه!

بازگشت مشروط 2 خودروساز فرانسوی به بازار خودروی ایران

وعده عجیب معاون وزیر صنعت درباره ریزش قیمت خودرو/ افزایش 28 تا 185 میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار

واردات خودرو به سبک جدید

دلیل افزایش قیمت خودرو از نظر وزیر صنعت؛ دلار مقصر است

مُسکّن درمانی بازار خودرو

سخنگوی وزارت صمت: با معاملات صوری در بازار خودرو قیمت‌سازی می‌کنند

سه محل عرضه خودروسازان/ قرعه کشی خودرو برای متقاضیان عادی متوقف شد؟

واردات 22 خودروی کره‌ای این همه خوشحالی دارد؟

فروش خودروهای وارداتی از هفته سوم دی ماه/ قرعه کشی خودرو حذف نشده است

واکنش رئیس پلیس راهور به واردات خودروهای چینی و هندی: باعث نگرانی است

سراب ارزانی با خودروی وارداتی؟

عرضه 900 هزار خودرو در بازار طی 6 ماه آینده/ وزیر صنعت: خودروهای کمتر از 10 هزار دلار وارد کردیم

انتظار قیمت‌ مناسب برای خودروهای وارداتی‌ محال است/ گره بازار خودرو باز می‌شود؟

وزیر صمت گرانی خودرو را به گردن مردم انداخت: به خاطر تلاش مردم برای حفظ ارزش پول شان است

چرا نباید از گرانی سرسام‌آور خودرو تعجب کرد؟/ متهم اصلی افزایش قیمت‌ها لو رفت

قطع رابطه بی سروصدای خودروسازان با چین

شرط جدید برای خرید خودرو از بورس شد

واردات خودرو سال آینده 2 برابر می‌شود

سخنگوی وزارت صمت: قرعه‌کشی خودرو تا آخر امسال از دستور خارج می‌شود

خودروهای وارداتی به تهران رسیدند

کنایه یک روزنامه به وزارت صمت؛ 22 خودروی وارداتی که نیاز به شمردن ندارد

آدرس دولتی خرید خودرو

چرا نباید منتظر ارزانی خودرو باشیم؟/ دادفر: با حقوق ماهی 10 میلیون تومان نمی‌توان خودرو اقتصادی هم خرید

جهش قیمت رسمی خودرو در بورس؛ خودروسازان از دلالان سبقت گرفتند

پیدا و پنهان تبدیل شدن بعضی خودروهای وارداتی به تاکسی

معمای پیش‌فروش خودروی خارجی

بازار خودرو شب عید به کدام سمت می‌رود؟

باتلاق ارزی خودرو

فرمول تعیین قیمت خودروهای وارداتی اعلام شد/ پیش‌گویی قالیباف از قیمت خودرو در بازار

خریداران خودرو تمایل به خرید کدام خودروها در جهان دارند؟

خودروهای وارداتی از دبی و عمان آمده و دست اول نیست!

اجازه دولت برای واردات 2 میلیارد دلاری خودرو در سال آینده

بازار سیاه کد ملی مادران

موج گرانی به لوازم یدکی رسید/ زمین‌گیری خودروها در نمایندگی‌ها

من هم می‌خواهم کارت ملی‌ام را اجاره دهم

قیمت شانس در بازار خودرو

رئیس سازمان بازرسی کل کشور: باید فرمول و دستورالعمل قیمت گذاری در شورای رقابت تنظیم شود/ نباید خودرو در بورس عرضه می‌شد

تعلیق فروش خودروی بورسی

صف 9 میلیونی خرید خودرو

رئیس بورس: «قرعه‌کشی خودرو یک لاتاری ملی به تمام معناست» / ورود سازمان بازرسی به عرضه خودرو در بورس

کارت ملی مادران مشمول خودرو صد میلیون تومان قیمت پیدا کرد

فروش رنو برای چهارمین سال متوالی سقوط کرد

ورق واردات خودرو برگشت

سخنگوی وزارت صمت: آمار تقاضای اعلامی خودروها جای تأمل دارد/ موضع وزارت صمت و اقتصاد عرضه در بورس است

هزینه عجیب کم کردن کیلومتر خودرو / خریداران مدل‌های کارکرده مراقب باشند!

شرط جدید حضور در لاتاری اعلام شد/ ورود ممنوع قرعه‌کشی خودرو