طرز تهیه جوجه کباب ترکی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغ ها را مزه دار می کنند در انواع جوجه متفاوت است. در این دستور، جوجه ها را با ادویه های مختلف و ماست پر چرب مزه دار می کنیم و سپس روی منقل یا درون فر طبخ می کنیم. روش طبخ جوجه در فر نیز به طور کامل توضیح داده شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد درشت ماست پر چرب 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری پودر سیر ½ قاشق چایخوری پودر پیاز ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری پودر زیره ½ قاشق چایخوری سماق قرمز ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن ¼ پیمانه دستور پخت جوجه کباب ترکی مرحله اول برای تهیه جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی در ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست چکیده را به پیاز ها اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند. مرحله سوم حالا سینه های مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم و به محتویات درون کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند. مرحله چهارم سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شود. جوجه ها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی می کنیم. می توان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله کباب ها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را می پوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم و درون فری که با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار می دهیم تا کباب آماده شود. مرحله ششم بعد از 15 دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی کباب ها می ریزیم و مجددا داخل فر قرار می دهیم تا آب آن کامل تبخیر شود و کباب ها طلایی شود. وقتی کباب ها را از فر در آوردیم روی آن را سماق می پاشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. جوجه کباب روش پخت تقریبا یکسانی دارد اما موادی که با آن مرغ ها را مزه دار می کنند در انواع جوجه متفاوت است. در این دستور، جوجه ها را با ادویه های مختلف و ماست پر چرب مزه دار می کنیم و سپس روی منقل یا درون فر طبخ می کنیم. روش طبخ جوجه در فر نیز به طور کامل توضیح داده شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر |
سینه مرغ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد درشت |
ماست پر چرب | 4 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
سماق قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن | ¼ پیمانه |
دستور پخت جوجه
کباب ترکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه
کباب خوشمزه به سبک ترکی در ابتدا
پیاز را شسته و
پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه ماست چکیده را به
پیاز ها اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله
روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا به صورت یکدست ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا سینه های مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم و به محتویات درون کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به خوبی به مواد طعم دهنده آغشته شوند.
مرحله چهارم
سپس با یک سلفون درب کاسه را بسته و حدود 2
ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شود. جوجه ها را به سیخ کشیده و با منقل کبابی می کنیم. می توان از فر نیز استفاده کرد. برای این منظور، سینی فر را چرب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله
کباب ها را داخل سینی چیده و با فویل آلومینیومی روی آن را می پوشانیم. در ادامه چند سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم و درون فری که با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار می دهیم تا
کباب آماده شود.
مرحله ششم
بعد از 15 دقیقه فویل را برداشته و اگر آبی درون سینی جمع شده است با قاشق روی
کباب ها می ریزیم و مجددا داخل فر قرار می دهیم تا آب آن کامل تبخیر شود و
کباب ها طلایی شود. وقتی
کباب ها را از فر در آوردیم روی آن را سماق می پاشیم و به همراه نان یا
برنج سرو می کنیم.
-
پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۶:۴۰:۵۸
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/523867/