آریا بانو

آخرين مطالب

منصوری خبر داد: تدوین سند ملی توسعه کارآفرینی با مشارکت همه دستگاه‌ها وزارت رفاه

منصوری خبر داد: تدوین سند ملی توسعه کارآفرینی با مشارکت همه دستگاه‌ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تهیه و تدوین سند ملی توسعه کارآفرینی با مشارکت همه دستگاه‌ها و بخش خصوصی خبر داد و تصریح کرد : این سند هم اکنون در اختیار مراجع ذی ربط گذاشته شده و در حال طی کردن مراحل قانونی خود است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم سیزدهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملی که با حضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد بر اهمیت بهره‌وری تاکید کرد و توجه ویژه به سرمایه انسانی در کشور را ضروری خواند.
وی در مورد رویکرد این جشنواره اظهار داشت: بر اساس شرایط حال حاضر کشور، مولفه های اصلی رشد اقتصادی در سه حوزه سرمایه‌گذاری، اشتغال و بهره‌وری تعریف می شوند.
وی سهم منابع انسانی در رشد اقتصادی کشور را حدود 18 درصد دانست وافزود: این سهم در کشورهای آسیایی شرقی 22 و در کشور آمریکا 34 درصد است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سرمایه ثابت مبتنی بر آی تی در کشور حدود 88 درصد است، گفت: این عدد، آمار بالایی را در این زمینه نشان می‌دهد .
وی توجه به بهره‌وری از طریق کارآفرینی نوآورانه در کشور را ضروری دانست و اظهار داشت: این موضوع در حال حاضر در دستور کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قرار دارد .
منصوری تصریح کرد: در قواعد اجرایی کشور به مقوله کارآفرینی به عنوان بنگاه توجه می‌شود و شخص کارآفرین مورد توجه قرار نمی‌گیرد .
وی با اشاره به اینکه در قوانین موجود کشور بیشتر از بنگاه‌ها حمایت می‌شود تا فرد به عنوان یک کارآفرین، تصریح کرد: این جشنواره نمادی از حمایت و قدردانی از فرد کارآفرین تلقی می شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال گفت: درهمین راستا مصوبه‌ای تنظیم شده و فرایند آن در کمیسیون اقتصادی با مشارکت دستگاه ها و بخش خصوصی دردست پی گیری است.
منصوری با تاکید بر اینکه منزلت اجتماعی و کسب و کار کارآفرینان به عنوان فرد باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد ،افزود: تسهیل در مباحث گمرکی ، اخذ روادید برای کارآفرینان و هماهنگی های مورد نیاز در نظام تامین مالی برای این افراد از جمله مواردی هستند که باید در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته آنچه که مورد تاکید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت، حمایت از افراد کارآفرینی بود که در حوزه فعالیت‌های نوآورانه فعالیت کرده اند ، تصریح کرد:در این راستا، وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی حمایت از استارتاپ ها ،شتاب دهنده ها و کارخانه های نوآوری را در برنامه‌های خود قرار داده است.
منصوری به اقدامات صورت گرفته در حوزه های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاک چین اشاره کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، بنیاد ملی توسعه کارآفرینی در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاک چین ایجاد شده است .
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نیازمند ایجاد پلتفرم های لازم برای فعالیت کارآفرینان و بخش خصوصی هستیم، افزود: مأموریت این بنیادها، مشارکت بخش خصوصی و توسعه پلتفرم ها در حوزه کارآفرینی است .
وی با بیان اینکه در هفته گذشته مرکز ملی توسعه صنعت آبزیان را با مشارکت وزارت کشاورزی ایجاد کرده ایم افزود : به همین منظور بنیاد ملی توسعه محتوای دیجیتال نیز به صورت تخصصی ایجاد شده است. 
معاون اشتغال تصریح کرد: در حوزه های تخصصی با مشارکت دستگاه های مربوطه و بخش خصوصی تلاش شده است پلتفرم هایی ایجاد شود تا کارآفرینان به عنوان شخص به راحتی بتوانند قابلیت های خود را شکوفا کنند.
منصوری به فرآیند انتخاب کارآفرینان در استان‌ها اشاره کرد و افزود: سالانه در هر استان با سازوکارهای موجود، 10نفر کارآفرین برتر انتخاب و با توجه به شاخص های مشخص 10 نفر نیز در سطح ملی به عنوان کارآفرین برتر شناسایی و انتخاب می شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/523670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا باید زندگی شخصی‌تان را شخصی نگه دارید

فواید دروغ گفتن به خودمان!

آنچه مردم را عصبی و پرخاشگر می‌کند

بیش فعالی قابل درمان است؟

فوبیا چه تفاوتی با ترس دارد؟ + انواع فوبیا

چرا نباید دنبال انتقام گرفتن باشید

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

درمان فراموشی و تقویت حافظه با این اقدامات

رابطه صمیمی با پدرتان از شما یک زن قوی می‌سازد

خودگویی منفی و تاثیرات آن

همکار عزیز لطفا نفرت انگیز نباشید!

استرس، پارکینسون را 2 برابر تشدید می کند

چرا لازم است گاهی با خودمان خلوت کنیم؟ از فواید شگفت انگیز تنهایی

اختلال بازی چیست ، علل و راه های درمان

راه مراقبت از ذهن در فصل سرما

خوابی بی نظیر را تجربه کنید

چرا غُر زدن حس خوبی دارد؟

چگونه استرس و اضطراب را کنترل کنیم؟

بیماری های روانی از طریق والدین به جنین منتقل می شود؟

ابتلا به افسردگی، 8 دلیل پنهان دارد!

آیا برای مشاوره به روانشناسان مراجعه می کنید ؟

10 فرد سمی که باید هر چه سریع تر از خودتان دور کنید!!

چرا گاهی احساس بدبختی می‌کنیم؟

با دیدن این 7 نشانه به دوستی های خود پایان دهید

افسردگی پاییزی، با دلشوره و افسردگی پاییزی چه کنیم؟

اضطراب مانعی برای درمان شوره‌سر

چه کسانی بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند؟/مشخصات افراد افسرده

اینقدر به خودتان فشار نیاورید!

با آلزایمری‌ها چگونه رفتار کنیم؟

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

علت بدبینی برخی افراد چیست؟

روانشناسی رنگ آبی

مراقب اختلالات روانی نوجوانان باشید

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

نقش شبکه‌های مجازی در درمان افسردگی

هفت دلیل برای کسل بودن و کمبود انرژی شما

بهداشت روانی چیست؟

اگر شما هم دچار خودانتقادی مخرب هستید، بخوانید

دلایل اصلی پایین آمدن عزت نفس

پیامدهای سرنوشت‌باوری (تقدیرگرایی)

اوج افسردگی پاییزی چه زمانی است؟

علائم کمبود اعتماد به نفس در خودتان را بشناسید

ارتباط هورمون استرس با عملکرد بد حافظه افراد مسن

مهربانی و صداقت: آیا می‌توان یکی را به‌تنهایی داشت؟

کمال گرایی تهدیدی برای سلامتی روانی

این رنگ ها تاثیر منفی روی احساسات تان می گذارند!!

خوره‌ای که مغزتان را می‌خورد

استرس های روانی باعث فشار خون و کهیر می شود

سلامت روانی نوجوانان دوجنسیتی در معرض خطر بیشتر