شیوه سنتی و قدیمی تهیه شیره خرما
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر/ یکی از خوراکی های پر استفاده در مناطق جنوبی ایرانه، در شهر اِوَز، جنوب استان فارس کارگاه های
سنتی تهیه شیره خرما یا دوشاب پیدا میشه، خرماها رو توی یک پاتیل بزرگ میجوشونن و بعد توی یک گونی بزرگ مخصوص میریزند و با روش جالبی روی اون فشار میارن تا آب خرماهای پخته شده از گونی که مثل صافی عمل میکنه رد بشه، مایع به دست آمده رو حدود دو
ساعت دیگه می جوشونن تا شیره غلیظ خرما آماده بشه.
این یکی از شیوه های
سنتی و قدیمی تهیه شیره خرماست.
حالا نمیدونم چرا به بعضی میگن شیره خرما و بعضی رو میگن دوشاب اگه میدونین تفاوت شیره خرما با دوشاب خرما چیه برامون بنویسید و اگر در مناطقی که زندگی می کنید شیره خرما تهیه میشه اینجا معرفی کنید.
از صفحه دورنیست
-
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲:۴۱
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/523020/