آریا بانو

آخرين مطالب

روایت هایی هولناک از انسان‌هایی که آدم می‌خوردند! گوناگون

روایت هایی هولناک از انسان‌هایی که آدم می‌خوردند!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / در هر داستان ترسناک زامبی، اجساد انسانی ارواح برای شکار گوشت انسان در جهان پرسه می‌زنند. اکنون، ما می‌دانیم که زامبی‌ها واقعی نیستند، اما آدم خوار بودن انسان بسیار دور از ذهن است. در اینجا 10 نمونه از زندگی واقعی گوشتخواران انسانی آورده شده که کاملاً به اندازه ترسناک بودن زامبی‌ها است.
1. اجداد ماقبل تاریخ ما
طبق مطالعه‌ای که در ژوئن 2019 در مجله تحول انسانی منتشر شد، حدود 900 هزار سال پیش در اسپانیای فعلی، هومو پیشین، یکی از اجداد باستانی انسان، آدم خواری انجام می‌داد. آن‌ها هم نوع هومینین‌ها نسبتاً مغذی بودند و به راحتی قابل صید و یک طعمه عالی بودند.

آریا بانو

2. نئاندرتال‌ها
اجداد نزدیک‌تر و جدیدتر ما، نئاندرتال‌های آدم خوار بودند. باستان شناسان شواهدی از آدم خواری نئاندرتال را در چند نقطه مختلف در سراسر جهان کشف کرده اند، از جمله یک غار در ال سیدرون اسپانیا، یک غار دیگر در Moula-Guercy، فرانسه، و اخیراً یک غار در بلژیک. فراتر از آدم خواری، به نظر می‌رسد که نئاندرتال‌ها از بقایای استخوانی رفقایشان نیز ابزار ساخته اند.
3. مردم بیامی پاپوآ گینه نو
چند فرهنگ منزوی در پاپوآ گینه نو وجود دارد که گفته می‌شود انسان‌ها را کشته و می‌خوردند، اگرچه آن‌ها احتمالاً چندین دهه است که آدم خواری را کنار گذاشته اند. گیبون گفت: "گروهی بودند که زمانی آدم خواری می‌کردند و از صحبت در مورد آن بسیار خوشحال بودند." یکی از اعضای قدیمی قبیله گفت که اعضای قبیله دو زن را که مظنون به بد گفتن از شوهر در حال مرگ بودند، کشتند. مرد گفت آن‌ها زنان را مانند خوک بر روی آتش سوخاری کرده و گوشت آن‌ها را برای خوردن تکه تکه کردند. "

آریا بانو

4. مردم پیشین پاپوآ گینه نو
عمل آدم خواری در قبیله دیگری از پاپوآ گینه نو، یعنی مردم Fore، منجر به شیوع بیماری مهلک مغزی به نام kuru شد که باعث ایجاد یک اپیدمی ویرانگر در این قبیله شد که همه اعضای این قبیله مردند، بعضی از آن‌ها ژنی دارند که از کورو و سایر بیماری‌های پریون مانند گاو دیوانه محافظت می‌کند. این قبیله در دهه 1950 میلادی آدم خواری را متوقف کردند که منجر به کاهش کورو شد. اما از آنجا که بروز این بیماری ممکن است سال‌ها طول بکشد، موارد ابتلا به کورو برای دهه‌ها ادامه یافت. محققان در حال تلاش برای درک نحوه جهش ژنتیکی برای جلوگیری از kuru و جمع آوری بینش جدید در مورد چگونگی جلوگیری از بیماری‌های پریون هستند.
5. مردم Xiximes مکزیک
در سال 2011، باستان شناسان گزارش دادند که ده‌ها استخوان انسان حاوی علائم آدم خواری در شهرک باستانی Xiximes در Cuevas del Maguey در شمال مکزیک کشف شده است. نشنال جئوگرافیک گزارش داد، استخوان‌ها در داخل پناهگاه‌هایی پیدا شده اند که قدمت آن‌ها به اوایل دهه 1400 برمی گردد. Xiximes بر این باور بودند که خوردن گوشت دشمنان آن‌ها برکت برداشت دانه‌های مغزی را تضمین می‌کند.

آریا بانو

6. مردم آزتک مکزیک
تاریخ گزارش داد که آزتک‌ها به دلیل انجام فداکاری‌های آیینی انسانی بسیار مشهور هستند، اما همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها به آدم خواری آیینی مشغول بودند. اجساد قربانیان فدا شده احتمالاً به نجیب زادگان و سایر افراد برجسته جامعه بر می‌گردد. برخی از کارشناسان احتمال می‌دهند که آدم خواری در میان آزتک‌ها در هنگام قحطی بیشتر دیده شده است. نظریه دیگری وجود دارد که آدم خواری شیوه ارتباط آن‌ها با خدایان بوده است.
7. مردم واری برزیل
مردم واری برزیل به آدم خواری دشمنان جنگی و کشته شدگان جنگ مشغول بودند. خوردن دشمنان روش ابراز نفرت و خشم آن‌ها بود. اما این گروه همچنین اکثریت قریب به اتفاق خوردن مردگان خود را تا دهه 1960 ادامه دادند. برای آن‌ها این شیوه عزاداری، تکریم و احترام به اعضای متوفی قبیله بود. بت آ. کونکلین، انسان شناس دانشگاه وندربیلت، بیش از یک سال با مردم واری زندگی کرد و شرح خود را در مورد تاریخ آدم خواری قبیله واری در مجله Ethnologist آمریکا در سال 1995 منتشر کرد.
8. اروپاییان قرن شانزدهم و هفدهم
تا پایان قرن هجدهم، عجیب نبود که اروپایی‌ها به دنبال گوشت یک انسان مرده برای مصرف دارویی باشند. به عنوان مثال، پاراسلسوس، پزشک قرن شانزدهم، معتقد بود که خون برای نوشیدن سالم است. اگرچه نوشیدن خون تازه غیر معمول بود، اما افرادی که توانایی تهیه کالا‌های دارویی را نداشتند، هنگام اعدام کناری می‌ایستادند و هزینه کمی برای خرید یک فنجان خون تازه از محکومین می‌پرداختند.

آریا بانو

9. کاوشگران قطب شمال در قرن نوزدهم
چندین داستان از کاوشگران رشته‌ای وجود دارد که در تلاش ناامیدانه برای زنده ماندن به آدم خواری متوسل می‌شدند. یکی از معروف‌ترین نمونه‌ها سفر محکوم به فنا در قرن 19 فرانکلین است که هدف آن کشف مسیر دریایی از طریق قطب شمال به کانادا بود. کاوشگران دو کشتی به دام افتاده، HMS Erebus و HMS Terror، تلاش کردند 1000 مایل (1609 کیلومتر) تا نزدیکترین ایستگاه تجاری را طی کنند، اما تلاش آن‌ها بی فایده بود. بعد از 150 سال، محققان بقایای کاوشگران را کشف کردند. دانشمندان آثار بریدگی در بسیاری از استخوان‌ها و علائم شکستگی و استخراج مغز را یافتند که شواهد قانع کننده‌ای از آدم خواری است.
10. آیین آگوری هند
آگوری‌ها گروه کوچکی از افراط گرایان را تشکیل می‌دهند که در واراناسی هند زندگی می‌کنند و خدای هندو شیوا را پرستش می‌کنند. آگوری‌ها معتقدند هیچ تفاوتی بین پاک و نجس وجود ندارد و بسیاری از اعمال مبهم مانند مدیتیشن بالای اجساد و ساختن کاسه از جمجمه انسان‌ها را انجام می‌دهند. طبق برخی گزارش‌ها، آن‌ها آدم خواری آیینی را نیز انجام می‌دهند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/521968/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد

ترکیبی که بهترین تیم آسیا را از مرگ نجات می‌دهد

ستاره 21 ساله یوونتوس در رادار الاتحاد

تکرار یک رکورد تاریخی در سری A با قهرمانی اینتر

امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای

«پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید

کلوپ: همه چیز از باخت به یونایتد شروع شد

رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم

رانگنیک به نیمکت بایرن مونیخ نزدیک شد

قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

برهانی در آستانه ریاست دوباره آکادمی استقلال

دیالوگی که آغاز بازیگری مریم کاویانی بود

اتفاقات عجیبی که در مهمانی لاکچری افتاد!

ابراز عشق سلمان رو شیشه مینی بوس!

«خاطره ها» را با صدای مرتضی پاشایی گوش دهید

فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

برخورد دو تریلی با هم!

جوانمردی امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در جنگ ها

کوکو تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه

قبل از ورزش غذا بخوریم یا بعد از ورزش؟

توصیه به خانم‌ها؛ با خنده به استقبال مرد‌ها بروید

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر

بلژیک مغلوب دانش‌آموزان ایران شد؛ هلند حریف یک‌هشتم نهایی

مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست

پاکسازی کمپ مهاجران در پاریس در فاصله کوتاه باقیمانده تا المپیک

بن بست فوتبالی عربستان و گران ترین تیم تاریخ آسیا؟

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

ترین‌های هفته؛ تیر دروازه های هفته بیست‌و‌چهارم لیگ برتر

بازی اسم و فامیل مدیران تراکتور به قیمت پراندن یک جام دیگر

اسنایدر:‌ امیدوارم یونایتد با پنج گل در فینال شکست بخورد

کارهایی که باعث برگشت روح به جسم تجربه گر مرگ شد

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

«تتلو» در دومین جلسه دادگاه: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم

نماهنگ خاطره انگیزی با صدای زنده یاد ناصر عبداللهی

نخستین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شد

سبک جدید از فوتبال دستی

نمایی از کوه رینیر آمریکا

یکی از عمیق ترین تالاب های تایلند

حکمت/ روزى تقسیم شده و اجل حتمى است...

داستانک/ مترسکی برای فرار پرندگان

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی به روشی ساده و سریع

علت بی حسی پا پس از جراحی دیسک کمر

این ویتامین‌ها را بخورید؛ لاغر بمانید

دوش طولانی یا کوتاه؛ کدام یک بهتر است؟

ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد

ببینید دنیای کوانتوم چه قدر غیر قابل باوره!

داستانک/ دوستت دارم

شاعرانه/ چه خوش است با خیال تو نهفته رازکردن