آریا بانو

آخرين مطالب

هدیه یک تبلت؛ با هدیه یک مدرسه و تمام کتابخانه‌های دنیا را به بچه‌ها هدیه دهید معاونت امور زنان و خانواده

هدیه یک تبلت؛ با هدیه یک مدرسه و تمام کتابخانه‌های دنیا را به بچه‌ها هدیه دهید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور در این طرح برگزار شد

جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور در این طرح برگزار شد جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور برای اجرای این طرح با حضور معصومه ابتکار و معاونین و مدیران وزارت آموزش و پرورش، مشاوران امور بانوان فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
معصومه ابتکار در این جلسه تاکید کرد: در بحث آموزش هم با موضوع فقر سروکار داریم و هم با موضوع عدالت جنسیتی که در دوران کرونا تشدید شده است. بخشی از مشکل را رسانه ملی با برنامه مدرسه تلویزیونی حل کرده،اما هنوز همه مشکلات حل نشده و هر معلمی باید با دانش آموزان خود ارتباط برقرار کند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از حرکت خوبی که برای تأمین تبلت دانش‌آموزان آغاز شده است، گفت: اینکه شما با بخش‌های مختلف در حال کار هستید و همه دستگاه‌ها در این طرح سهم داشته‌اند، باارزش است. 
معاون رییس جمهور اظهار امیدواری کرد با رعایت الزامات بهداشتی کامل از سوی عموم مردم شرایط کرونا رو به بهبود رود و در شهرهای سفید به سمت آموزش حضوری حرکت کنیم و افزود: ناچاریم مشکل تبلت و ابزار هوشمند را حل کنیم و بهترین راه مشارکت مردم و خیرین هستند. بسیاری افراد نذرهایی برای ایجاد مدرسه و کمک به تجهیزات مدرسه دارند که می تواند برای تامین تبلت تغییر جهت دهند، چون امروز تبلت همان مدرسه است.
وی ادامه داد: در عین حالی که تحولات خوبی در تحقق عدالت آموزشی در کشور داشته‌ایم، پاسخ آموزش و پرورش به کرونا سریع، به موقع و با کیفیت خوب بود. وزیر آموزش و پرورش در اجرای طرح آموزش مجازی با مخالفت‌های زیادی مواجه شد اما خوب پیش رفت که جای تقدیر دارد.
وی بر اهمیت موضوع انتقال مهارت های زندگی در عصر جدید و انقلاب دیجیتال تاکید کرد و گفت: به موضوع استفاده صحیح از فضای مجازی هم باید توجه شود و در خواست ما این است که در شبکه شاد آموزش مهارت های صحیح استفاده از فضای مجازی برای خانواده ها و دانش آموزان ارائه شود.
در این جلسه معصومه ابتکار با اشاره به اینکه در این روزها هم به شکل معنایی و هم به شکل آئینی به وجود حضرت زهرا(س) توسل می‌کنیم، گفت: باید به وجود ایشان توجه فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش نیز داشته باشم. این بانو معرفت، حکمت و دانایی ویژه‌ای فراتر از عصر خودشان داشتند و دارای کمالات فکری و معنوی بوده‌اند که باید از این جنبه‌ها نیز به ایشان توجه داشته باشیم.
وی پیشنهاد کرد: در شبکه شاد و شبکه‌های مرتبط با وزارت آموزش و پرورش خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) با ترجمه آیت‌الله مکارم شیرازی در دسترس قرار داده شود و به هر ترتیبی که مسئولان آموزش و پرورش صلاح می‌دانند زمینه توجه دانش‌آموزان به این خطبه را فراهم کنند.
ابتکار به محتوای خطبه فدکیه نیز اشاره کرد و گفت: این خطبه بسیار عجیب است؛ فلسفه خلقت، سیر زندگی انسان‌ها، بیان حوادث تاریخی و شرایط بعثت، تحولات فکری و معنوی دوران بعثت، پیرایه‌هایی که به دین و تفکر دینی زده شده و در نهایت آینده‌نگری بی‌نظیری که هشدار می‌دهد چه آینده‌ای در پیش رو داریم اگر به این نکات توجه نکنیم در این خطبه آمده است.
وی اعلام کرد: اگر مسابقه‌ای برای این خطبه ترتیب داده شود، معاونت امورزنان و خانواده نیز بخشی از جوایز آن را تقبل خواهد کرد.
ابتکار در پایان هشدار داد: دانش‌آموزان کم تجربه هستند و نمی‌دانند وارد چه عرصه‌ای شده‌اند و شاید عرصه مجازی را با واقعی مقایسه کنند. در حالی که این دو عرصه بسیار متفاوت و حتی متضاد هم است. برای مثال مبنای روابط در فضای مجازی بی‌اعتمادی است و با مبنای ارتباط در فضای حقیقی که اعتماد است بسیار متفاوت است. تا یک سال قبل استفاده از تبلت و موبایل در مدارس ممنوع بود اما اکنون مجبوریم مدرسه را وارد تبلت کنیم. ما از آموزش‌ها عقب هستیم و باید بیشتر برای آموزش مهارت‌های استفاده از فضای مجازی کار کنیم. والدین و دانش‌آموزان باید آسیب‌ها و مخاطرات این فضا را بشناسند و بدانند با یک کلیک چه مخاطراتی ممکن است برای سلامت آنها ایجاد شود.
به گزارش ایکنا؛ در پایان این نشست نیز به صورت نمادین چند تبلت از سوی ابتکار به چند دانش‌آموز اهدا شد.

آریا بانو


در این نشست سید جواد حسینی، معاون وزیر آموزش‌ و پرورش با اعلام اینکه اکنون 70 درصد دانش‌آموزان در شبکه شاد مشغول یادگیری هستند، گفت: بسیاری از دانش‌آموزان از تبلت یا تلفن همراه والدین استفاده می‌کنند ودرصدی نیز به هیچ ابزاری دسترسی ندارند، بنابراین در مجموع 30 درصد محرومیت را مطرح می‌کنیم که برای تامین آن حداقل 12 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: از آنجا که چنین اعتباری نداریم خواهان مشارکت مردم در هدیه تبلت به دانش آموزان هستیم. در این مسیر تاکنون 150 هزار تبلت فراهم شده؛ پویش نذر هوشمند 21 هزار تبلت و خیرین مدرسه‌ساز قول همکاری داده اند. 13 هزار تبلت از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان تأمین می‌شود و انجمن اولیای خردمند فرزندان هوشمند نیز آماده همکاری هستند. پویش «من حاضرم» و پویش جمعیت هلال احمر از هفته آینده آغاز به کار می کند و دو هزار تبلت نیز برای ایتام تهیه خواهد شد. کمیته امداد امام، شورای شهر، بنیاد برکت،یونیسف و سایر نهادها نیز مشارکت در این حوزه را پذیرفته‌اند.

آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/520824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟