طرز تهیه رولت بستنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - رولت یکی از انواع شیرینی های تر است که رولت آن را در فر با مواد کیک می پزند و سپس بین آن را با خامه یا مربا پر می کنند. در رولت بستنی به جای خامه از بستنی نرم شده استفاده می شود. این رولت مانند کیک بستنی است و طعم خوبی دارد. علاوه بر آن، نسبت به رولت خامه ای چربی کمتری دارد و طعم بستنی را اکثر افراد می پسندند. رولت بستنی را می توان به عنوان شیرینی یا دسر و یا به عنوان کیک تولد در نظر گرفت. کیک رولت را می توان بدون فر و در ماهی تابه روی گاز پخت. مواد لازم رولت بستنی آرد ½ پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر ½ پیمانه آب جوش 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری وانیل ½ قاشق چایخوری بستنی ½ لیتر دستور تهیه رولت بستنی مرحله اول برای تهیه رولت بستنی خوشمزه ابتدا دو تا کاسه برداشته و سفیده و زرده های تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و داخل کاسه ها می ریزیم. به سفیده دو قاشق شکر اضافه کرده و با هم زن هم می زنیم تا کف کند و سفت شود. مرحله دوم در این مرحله انقدر می زنیم که اگر کاسه را بر گردانیم از کاسه نریزد. داخل یخچال می گذاریم. زرده ها را با بقیه شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود. در حین همزدن، آب جوش را اضافه کرده تا رنگش روشن شود. مرحله سوم آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس سفیده ها را اضافه کرده و به آرامی و دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. قالب مستطیلی بیست و پنج در سی و پنج را بر می داریم. مرحله چهارم کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی چرب می کنیم. مواد را داخل سینی پهن کرده و صاف می کنیم و در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده باشد ، به مدت یک ربع تا 20 دقیقه قرار می دهیم. مرحله پنجم تا روی کیک ببندد و به طور کامل پخته شود. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و روی آن را یک سینی به مدت 2 دقیقه قرار می دهیم. سپس روی یک پارچه تمیز آن را برگردانده و کاغذ روغنی را از آن خارج می کنیم. مرحله ششم کیک را با کمک پارچه رول می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. رول را باز کرده و یک لایه ضخیم بستنی نرم شده را روی رول می کشیم. سپس آن را رول کرده و با استفاده از فویل آن را می بندیم و به مدت سه ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی ببندد. مرحله هفتم در مرحله پایانی وقتی از فریزر خارج کردیم درون ظرف سرو می گذاریم و با بستنی زعفرانی و شکلات سفید کاور می کنیم. اگر بخواهید رول کاکائویی شود، یک قاشق از آرد را برداشته و جای آن پودر کاکائو می ریزیم.
رولت یکی از انواع شیرینی های تر است که رولت آن را در فر با مواد کیک می پزند و سپس بین آن را با خامه یا مربا پر می کنند. در رولت بستنی به جای خامه از بستنی نرم شده استفاده می شود. این رولت مانند کیک بستنی است و طعم خوبی دارد. علاوه بر آن، نسبت به رولت خامه ای چربی کمتری دارد و طعم بستنی را اکثر افراد می پسندند. رولت بستنی را می توان به عنوان شیرینی یا دسر و یا به عنوان کیک تولد در نظر گرفت. کیک رولت را می توان بدون فر و در ماهی تابه روی گاز پخت.
مواد لازم رولت بستنی |
آرد | ½ پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | ½ پیمانه |
آب جوش | 3 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بستنی | ½ لیتر |
دستور تهیه رولت بستنی
مرحله اول
برای تهیه رولت بستنی خوشمزه ابتدا دو تا کاسه برداشته و سفیده و زرده های تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و داخل کاسه ها می ریزیم. به سفیده دو قاشق شکر اضافه کرده و با هم زن هم می زنیم تا کف کند و سفت شود.
مرحله دوم
در این مرحله انقدر می زنیم که اگر کاسه را بر گردانیم از کاسه نریزد. داخل یخچال می گذاریم. زرده ها را با بقیه شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم و کشدار شود. در حین همزدن، آب جوش را اضافه کرده تا رنگش روشن شود.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس سفیده ها را اضافه کرده و به آرامی و دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. قالب مستطیلی بیست و پنج در سی و پنج را بر می داریم.
مرحله چهارم
کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی چرب می کنیم. مواد را داخل سینی پهن کرده و صاف می کنیم و در فری که با دمای 190 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده باشد ، به مدت یک ربع تا 20 دقیقه قرار می دهیم.
مرحله پنجم
تا روی
کیک ببندد و به طور کامل پخته شود. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و روی آن را یک سینی به مدت 2 دقیقه قرار می دهیم. سپس روی یک پارچه تمیز آن را برگردانده و کاغذ روغنی را از آن خارج می کنیم.
مرحله ششم
کیک را با کمک پارچه رول می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. رول را باز کرده و یک لایه ضخیم بستنی نرم شده را روی رول می کشیم. سپس آن را رول کرده و با استفاده از فویل آن را می بندیم و به مدت سه
ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی ببندد.
مرحله هفتم
در مرحله پایانی وقتی از فریزر خارج کردیم درون ظرف سرو می گذاریم و با بستنی زعفرانی و
شکلات سفید کاور می کنیم. اگر بخواهید رول کاکائویی شود، یک قاشق از آرد را برداشته و جای آن پودر کاکائو می ریزیم.
-
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۶:۲۹
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/520491/