آموزش شیرینی نخودی نوستالوژی ترین شیرینی عید نوروز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / آموزش
شیرینی نخودچی
مواد لازم
آرد نخودچی پانصد گرم
روغن کاملا جامد دویست گرم( من از مارک اصیل استفاده کردم)
ارد سفید قنادی سه تا چهار ق غ
پودر قند یا پودر شکر صد و شصت گرم ( الک شده)
پودر هل یک ق غ سرخالی
در ابتدا پودر قند و
روغن را با چنگال به مدت دو دقیقه هم بزنید بعد بهش پودر هل اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ شود و حجمش بیشتر شود
در اخر بهش آرد نخودچی اضافه کرده یکم با دست ورز بدید و دو مرتبه از چرخ گوشت رد کنید یعنی تا زمانی که کاملا مواد نرم شوند
مواد بعد از چرخ شدن حسابی نرم میشن طوری ک نمیشه قالب زد کافیه بهش یکم ارد سفید قنادی اضافه کنید تا بتونید راحت خمیر را قالب بزنید. برای قالب زدن حتما باید ترک های بین خمیر را بگیرید و قالب را هر مرتبه به ارد نخودچی بزنید تا خمیر به قالب نچسبد
بدون نیاز به فاصله داخل سینی فر بچینید طبقه ی وسط فر از بیست دقیقه قبل گرم شود
برای فر های برقی دمای صد و چهل و فر های گازی دمای صد و شصت بعد از یک ربع چک شود
تا زمانی که یکم فقط یکم زیر
شیرینی طلایی شه کافیه
در ابتدا روی
شیرینی نرم و خمیریه بعد از گذشت دو
ساعت که کاملا خنک شد بافتش مشخص میشه
از صفحه پوپک فود
-
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۴۲
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/519454/