بهترین طرز تهیه خورشت ریحان و بادمجان خوش عطر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر/ طرز پخت خورشت ریحان
چی لازم داریم:
گوشت 250 گرم
بادمجان قلمی3 تا 4 عدد
ریحان 400 گرم
تره 150 گرم
گشنیز 250 گرم
جعفری 250گرم
نعنا 250گرم
روغن
آبلیمو یا نارنج
زردچوبه یا رب
پیاز سرخ شده
نمک و فلفل
از صفحه پرستوفود
-
يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۳:۳۶
-
۲۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/519342/