آریا بانو

آخرين مطالب

نمونه‌ هایی از ویروس آفریقایی کرونا در ایران اجتماعي

نمونه‌ هایی از ویروس آفریقایی کرونا در ایران
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و عضو ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه نمونه‌هایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی در کشور دیده ‌شده از این موضوع ابراز نگرانی کرد
ابراز نگرانی از دیده شدن ویروس انگلیسی و آفریقایی در کشور
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که صبح امروز به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد با بیان اینکه خیز جدید کرونا از غرب کشور در حال شروع شدن است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این خیز کرونا از غرب کشور است احتمال اینکه وضعیت کشور عراق خوب نباشد، خیلی بالا است؛ چون عمدتاً استان‌های غربی درگیر شده‌اند.
نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و عضو ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه نمونه‌هایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی در کشور دیده ‌شده از این موضوع ابراز نگرانی کرد.
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که صبح امروز به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد با بیان اینکه خیز جدید کرونا از غرب کشور در حال شروع شدن است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این خیز کرونا از غرب کشور است احتمال اینکه وضعیت کشور عراق خوب نباشد، خیلی بالا است؛ چون عمدتاً استان‌های غربی درگیر شده‌اند.
وی افزود: در جاهای دیگر هم این خیز را داریم ولی بیشتر از آذربایجان غربی تا خوزستان است و متأسفانه خوزستان بدترین وضعیت را دارد و خیلی نگران‌کننده است، به‌خصوص اینکه نمونه‌هایی از ویروس انگلیسی و آفریقایی هم در کشور دیده ‌شده، نگرانی را بیشتر می‌کند.
قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه با جهش ویروس کرونا تست‌های آزمایشی گذشته به چالش کشیده شده‌اند، تصریح کرد: در مقالات کشورهای غربی مطرح‌شده بعضاً پی سی آر ها منفی هستند اما ویروس وجود دارد و این نگرانی‌ها را بیشتر می‌کند.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ماه های پیش رو اظهار داشت: اکنون‌که در ایام ماه‌های رجب و شعبان هستیم و مردم به زیارتگاه‌ها می‌روند باید برای ایجاد گشایشی در مراکز مذهبی و زیارتی توجه جدی کنیم.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه خبرهای خوبی از نحوه توزیع واکسن و واکسیناسیون در این جلسه داده شد، گفت: مکانیسم‌های چندگانه کنترلی گذاشته‌شده تا واکسن وارد بازار سیاه نشود و اتفاقی که در آلمان و انگلیس افتاده، نیفتد و به افراد هدف با نام مشخص واکسن تزریق شود.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با تأکید بر اینکه باید بر فرهنگ‌سازی نظم اجتماعی بیشتر توجه کنیم، تصریح کرد: هم‌وطنانی که خارج از کشور وارد ایران می‌شوند، با توجه به چارچوب‌های نظمی که آن‌ها زندگی می‌کنند، وقتی به داخل کشور می‌رسند گویا اینجا نظمی وجود ندارد و هر کاری که علاقه‌مند هستند باید انجام دهند که نشان می‌دهد روی فرهنگ‌سازی نظم اجتماعی باید خیلی کار کنیم.
وی افزود: مسافرینی که از انگلیس به ایران می آیند با وجود آنکه کلی تعهد داده بودند، وقتی وارد کشور می‌شوند پروتکل‌ها را رعایت کنند و همکاری لازم را خواهند داشت ولی همکاری نمی‌کنند و شروع به مطالبه گری می‌کنند. به‌خصوص هواپیمایی که اخیراً از انگلیس آمده، نیروهای مستقر در بهداشت را در انجام تست و قرنطینه و امثالهم خیلی اذیت کردند.
قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به حجم میلیونی از اتباع خارجی در داخل کشور، اظهار داشت: مرزهای رسمی کنترل می‌شود اما متأسفانه وضعیت سرایت در خارج از کشور بیشتر است و این دردسرهایی را درست کرده است. ما مرزهای طولانی در شرق و غرب کشور داریم و تردد غیرقانونی هم خیلی داریم؛ در غرب کشور پدیده کوله بری است و از آن‌طرف مسافرینی هستند که از عراق و ترکیه می‌آیند. در شرق کشور هم تردد وسیع از کشورهای افغانستان و پاکستان را داریم. باید برای این‌ها فکری کنیم.
وی افزود: با شروع واکسیناسیون و حضور چندمیلیونی اتباع خارجی که در کشور ما زندگی می‌کنند اینکه بحث واکسیناسیون آن‌ها چه خواهد شد از مسائلی است که باید به آن‌ها توجه کنیم.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به تحقیقات در خصوص کشورهایی که در آن‌ها واکسیناسیون را زودتر از ما شروع کردند، بیان کرد: در حال حاضر داریم آثار واکسیناسیون را در آن کشورها پیگیری و مطالعه کنیم که چگونه بوده است. الآن چند میلیون نفر واکسن زده‌اند و باید ببینیم آیا واکسن در کنترل بیماری و کاهش بیماری نقش داشته است یا خیر.
وی در خاتمه با بیان اینکه حداقل سه سال کرونا مسئله جدی کشور خواهد بود، متذکر شد: با توجه به جهش‌های ژنی که این ویروس دارد به‌سرعت انجام می‌دهد کارکرد واکسن را به چالش کشیده و برداشت ما این است که کرونا در میان‌مدت حل نخواهد شد و حداقل سه سال کرونا مسئله جدی کشور خواهد بود و باید همه دست‌به‌دست هم دهیم تا بتوانیم به یک زندگی عادی همراه با کرونا برسیم.
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: enekhab.ir

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/518839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟