بزرگنمايي:
آریا بانو - ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان تزئین های زیبا از انواع میوهها را به اشتراک بگذاریم
اگر شما هم تمایل دارید بدانید که تزیین انواع میوه به بهترین شکل ممکن چگونه است
در ادامه مطلب همراه ما باشید تا برای شما عزیزان تزئین های زیبا از انواع میوهها و
نکات میوه آرایی و سبزی آرایی را برایتان به اشتراک بگذاریم حتی میوه ها را میتوانید
درون ژله ها بگذارید
تزیین انواع میوه
تزئین با برشهایی از خربزه که در یک سینی چیده شده است.
با قاشق اسکوپساز بستنی، توپهایی از هندوانه و خربزه جدا میکنیم و آنها را در ظروف پایهدار میچینیم تا
تزئین کامل شود.
روی پوست یک خیار درشت، چند برش زده تا مثل تنه درخت خرما شود.
داخل خیار را کمی خالی میکنیم.
مطابق شکل برشهایی از پوست سیب زرد تهیه میکنیم و به عنوان برگ درخت خرما داخل خیار قرار میدهیم.
در آخر چند حبه انگور لابهلای برگها میگذاریم تا تزئین کامل شود.
تزیین انواع میوه
دور تا دور یک خربزه را
پوست کنده، داخل آن را خالی میکنیم و لبه آن را به صورت هفت
و هشتی میبریم و آن را برشهای عرضی زده، مطابق شکل روی هم میچینیم.
با خیار و انگور داخل خربزهها را پر میکنیم تا تزئین کامل شود.
داخل یک آناناس را خالی کرده، لبه آن را به صورت هفت و هشتی میبریم و از آن به عنوان
یک ظرف
میوه استفاده میکنیم.
موز را
پوست کنده، دو برش از کنار آن در میآوریم.
با خیار، موز برش خورده و انگور ظرف
میوه را پر میکنیمتا تزئین کامل شود.
تزیین انواع میوه
ابتدا با قاشق اسکوپساز بستنی، توپهای کوچکی از هندوانه جدا میکنیم.
بعد با
پوست هندوانه شکل یک گل در میآوریم و بعد روی آن، هندوانههای توپی را میچینیم تا تزئین ما کامل شود.
برشهایی از پرتقال، کیوی و خیار تزئین شده، داخل
پوست آناناس قرار گرفته است.
پوست خیار و موز درسته مطابق شکل برش خورده و کنار ظرف قرار گرفته است.
و در آخر
پوست یک عدد پرتقال درسته، مطابق شکل برش خورده تا تزئین کامل شود.
ابتدا با قاشق اسکوپساز بستنی، توپهای کوچکی از هندوانه جدا میکنیم.
بعد با
پوست هندوانه شکل یک گل در میآوریم و بعد روی آن چند برش از خربزه میچینیم و روی
خربزهها، هندوانههای توپی را میچینیم تا تزئین ما کامل شود.
بیشتر بدانید از نکات
سبزی آرایی و سفره آرایی
نکاتی را که در متن مطالعه می نمایید بسیار ساده بوده اما در کیفیت کار شما تاثیرگذار میباشد.
1٫در تهیه
میوه ها و سبزیجات برای سفره آرایی باید حساس بود و از انواع مرغوب و تازه استفاده نمود.سعی نمایید
میوه و سبزیجات بدون لک و سالم باشد.
2٫دقت نمایید که قبل از انجام حکاکی دست شما،میوه ها ،
سبزی ها و ابزار شما شسته و تمیز باشد.
3٫قبل از شروع به کار از تیز بودن ابزارها اطمینان حاصل نمایید.
تزیین انواع میوه
4٫در هنگام کار
میوه را با دقت تزئین نمایید تا دچا له شدگی و آسیب نشود.
5٫بعضی از
میوه ها سطح اکسیدپذیری دارند و بعد از
پوست کنی سطح میوه با اکسیژن
هوا ترکیب شده و سیاه می شود.سیب،به و
سیب زمینی از جمله این
میوه ها می باشد. برای جلوگیری از این مشکل
میوه را در محلول آب و آبلیمو قرار دهید.
6٫اگر قصد دارید
میوه و
سبزی آرایش شده را برای مدت زمان طولانی نگهداری نمایید.
بعد از اتمام کار سطح را با آب اسپری نموده و روی آن را یک لایه نایلون محافظ غذا کشیده و در یخچال نگهداری نمایید.
تبیان / dorna