آریا بانو - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان به مناسبت عید سعید غدیر خم با چهار تن از خانواده شهدای سادات شهرستان سمنان دیدار و از مقام ومنزلت والای آنان تجلیل و قدرشناسی کرد.
به گزارش ایثار ، حسین شکرویان، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان صبح یکشنبه 25 خرداد 1404 به مناسبت عید سعید غدیر خم به اتفاق حجت الاسلام نوروزی فرد، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در استان و عباسعلی آراسته، مسئول امور ویژه ایثارگران با چهار تن از خانواده شهدای سادات شهرستان سمنان به نامهای شهید" سید علی اصغر کیا" ، "روح اله عرب" ، "عبدالرضا شاهی" و " سید محمود موسوی" دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدارها که با هدف تکریم خانواده معزز شهدای سادات و پیگیری مسائل و مشکلات آنان در قالب طرح سپاس صورت گرفت حسین شکرویان، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان طی سخنانی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم اظهار داشت: عید بزرگ غدیر مبنا و فرصتی مناسب برای ترویج سیره و رفتار والای امیر مومنان، حضرت علی (ع) در جامعه اخلاقی و دینی ما به شمار می رود.
وی اضافه کرد: غدیر در حقیقت بزرگترین امتحان امت رسول الله است که معیار تشخیص حق و باطل بوده و بصیرت مردم در طول تاریخ از طریق آن شناخته می شود.
وی با بیان اینکه همه ما باید رهروان راستین پیامبر بزرگوار اسلام (ص) و امیر مومنان، حضرت علی (ع) باشیم، اظهار کرد: همه مسلمانان دارای عیدهای متفاوتی هستند اما بهترین و بزرگترین عید برای ما شیعیان، عید غدیر خم است زیرا که خداوند دینش را در چنین روز بزرگ و مبارکی کامل کرده است.
خاطر نشان می سازد در پایان این دیدارها مدیر کل بنیاد سمنان با اهداء یادبودهای معنوی از مقام و منزلت شامخ خانواده های مورد دیدار تجلیل و قدرشناسی کرد.