طرز تهیه املت مارچوبه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - دونفره /مارچوبه یکی از سبزیجات غنی از مواد مفید برای بدن ماست. مارچوبه حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلف و همچنین فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر هم هست. مارچوبه رو میشه به صورت گریل، پخته و آب پز در کنار غذاهای دیگه میل کرد و به نظر من یکی از خوشمزه ترین حالت هاش درست کردن املتشه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون آماده کردم.
مواد لازم :
7 الی 8 عدد مارچوبه 2 عدد تخم مرغ 7 الی 8 عدد گوجه گیلاسی 20 گرم کره نمک و فلفل به مقدار لازم مراحل تهیه:
برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا باید قسمت انتهایی مارچوبه ها رو اگه زمخت و سفت هستن جدا کنیم حالا مارچوبه هارو خورد میکنیم. بعد کره، مارچوبه های خورد شده و کمی نمک رو داخل یه ماهیتابه میریزیم و تفتشون میدیم. بعد از حدود ده دقیقه الی یک ربع مارچوبه ها سرخ شده و نرم میشن پش از ماهیتابه درشون میاریم. حالا گوجه گیلاسی هایی رو که از وسط به دو نیم تقسیم کردیم رو داخل همون ماهیتابه ریخته و کمی نمک هم روشون میپاشیم و اجازه میدین که کمی سرخ بشن. گوجه ها رو بمیگردونیم تا هر دو طرفشون سرخ بشه. حالا داخل یه کاسه تخم مرغ ها رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم تا از لختی دربیان و یکنواخت بشن. بعد مخلوط تخم مرغ رو داخل ماهیتابه میریزیم. مارچوبه های سرخ شده رو هم اضافه میکنیم. حالا در ماهیتابه رو میبندیم تا تخم مرغمون خودش رو بگیره و سفت بشه. در نهایت املت خوشمزه ما حاضره و میتونه به صبحونه یا عصرونه مفید و خوشمزه باشه … نوش جان
-
سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸:۲۸
-
۳۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1195886/