طرز تهیه کیک دبل چاکلت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
تخم مرغ درشت : 3عدد
شکر :1 لیوان
آرد : 2 لیوان سرپر
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
شکلات تلخ:150تا200 گرم
بکین پودر:1قاشق چای خوری
پودرکاکائو:40گرم(حدود6یا7قاشق)
وانیل:سرقاشق چای خوری
نمک:یک پینچ(در حد بین دو انگشت)
طرز تهیه :
ابتدا شکلات رو به روش بنماری باز کنید و بذارید کنار سردبشه .
سپس تخم مرغ ها+وانیل+شکر با دور تند 5 دقیقه بزنید تا خوب کشدار بشه و پف کنه.
بعد شکلات بنماری شده سرد شده رو بهش اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط بشه بعد روغن مایع رو اضافه کنید و 30 ثانیه دیگه هم بزنید و بعد شیر رو اضافه وباز 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط بشه.
مواد خشک: آرد+بکینگ پودر+نمک+پودرکاکائو 2 بار الک کنید و طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید و زیر رو کنید مواد که قاطی شد مایع کیک رو در قالب که از قبل کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و در فر ازقبل گرم شده بادمای 170تا180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه میپزیم .
دمای فرها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنید.
حتما بعد تایم 50 دقیقه خلال بزنید اگه کیک به سیخ نچسبید پخته شده وگرنه بذارید بمونه 5 تا 10 دقیقه دیگه
نوش جان
-
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳:۳۴
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1194223/