آریا بانو

آخرين مطالب

با ترک شبکه‌های اجتماعی چه اتفاقاتی می افتد؟ روانشناسي

با ترک شبکه‌های اجتماعی چه اتفاقاتی می افتد؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شبکه های اجتماعی فواید بیشماری در زندگی ما می توانند داشته باشند
شبکه های اجتماعی مضراتی هم دارند و قادرند زندگی ما را تحت سلطه خود بگیرند. آن ها باعث می شوند از زمان حال خود لذت نبریم و به آن ها اعتیاد پیدا کنیم به طوری که خودمان را فراموش می کنیم.
شبکه های اجتماعی فواید بیشماری در زندگی ما می توانند داشته باشند. آن ها باعث می شوند با دوستان، خانواده و اطلاعات دنیای اطرافمان در ارتباط باشیم. می توانیم از طریق شبکه های اجتماعی دوستان قدیمی دانشگاهمان را پیدا کنیم، یک زبان جدید یاد بگیریم و یا یک مربی خوبی پیدا کنیم.
تمام این کارها را بدون این که از خانه بیرون بزنیم انجام می دهیم. ناگفته نماند که شبکه های اجتماعی مضراتی هم دارند و قادرند زندگی ما را تحت سلطه خود بگیرند. آن ها باعث می شوند از زمان حال خود لذت نبریم و به آن ها اعتیاد پیدا کنیم به طوری که خودمان را فراموش می کنیم. تصور کنید اگر یک روز، یک هفته، یک ماه یا یک سال آن ها را کنار بگذاریم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
روابط عمیق خانوادگی
یکی از اولین فواید کنار گذاشتن گوشی موبایل برقراری روابط عمیق و تماس چشمی با اعضای خانواده و نزدیکان است. اگر تنها یک هفته از موبایل و اینترنت دور باشید به جای این که بی هدف در صفحات فیسبوک و اینستاگرام پرسه بزنید با بچه ها بازی می کنید و با همسرتان درباره آینده برنامه ریزی می کنید. با این کار بیشتر می خوابید، بیشتر با هم صحبت می کنید و وقت بیشتری برای همدیگر دارید. با کنار گذاشتن آن ها بیشتر از تاثیراتشان روی سلامت ذهن، جسم و روح آگاه می شوید.
احساس پشیمانی
وقتی به شبکه های اجتماعی عادت کرده باشید اگر یک روز آن را کنار بگذارید در ابتدا احساس پشیمانی و ناراحتی می کنید. در چند روز اول احساس اضطراب و پشیمانی به سراغتان می آید. با از دست دادن موبایل مثل این است که بخشی از خودتان را از دست داده اید اما باید با خودتان روراست باشید و امتحان کنید.
سازندگی بیشتر
اگر می خواهید در کمترین زمان بهترین بازدهی را داشته باشید اولین قدمی که باید بردارید این است که شبکه های اجتماعی را کنار بگذارید. شبکه های اجتماعی وقت کش هستند و دائما چک کردن آن ها برای شما مشکل چند تکلیفی بوجود می آورد. چند تکلیفی باعث می شود کارهایی که می خواهید انجام دهید هم زمان بیشتری ببرد هم درست و صحیح انجام نشود. اگر دائم وسط کار به شبکه های اجتماعی سر بزنید میزان سازندگی شما 40 درصد کاهش می یابد. پس تنها روی یک چیز تمرکز کنید تا کارها را به بهترین نحو انجام دهید.
خواب بهتر
معمولا شب ها وقت زیادی را در شبکه های اجتماعی و چت با دوستان می گذرانیم و این تاثیرات خطرناکی روی سلامت بدن دارد. تحقیقات نشان داده است که نور آبی تلفن همراه با تاثیر روی ریتم شبانه روزی بدن الگوی خواب و سلامت بدن را به هم می ریزد. پس بهتر است قبل از خواب گوشی و تبلت و تمام ابزارهای الکترونیک را کنار بگذاریم و به جای آن مطالعه کنیم یا مدیتیشن انجام دهیم.

آریا بانو

شبکه های اجتماعی مضراتی هم دارند و قادرند زندگی ما را تحت سلطه خود بگیرند
زمان بیشتر
کامنت گذاشتن یا دو بار تب کردن روی پست ها وقت زیادی نمی برد اما تعداد دفعات سر زدن به شبکه های اجتماعی است که وقت زیادی می برد. تصور کنید اگر این زمان را صرف کاری کنید که به آن علاقه دارید چه اتفاقی می افتد. کنار گذاشتن شبکه های اجتماعی علاوه بر خواب بهتر فواید دیگری هم دارد. بیشتر از خودتان مراقبت می کنید، با خودتان بیشتر ارتباط برقرار می کنید و آن زمان را صرف بهبود سلامتی خود می کنید.
اعتماد به نفس بیشتر
شبکه های اجتماعی رفته رفته اعتماد به نفس را از ما گرفته و باعث افسردگی می شود. وقتی پست های آخرین سفر و عکس های باشکوه جسن عروسی، خانه های لوکس و تفریحات لاکچری دیگران را می بینید خودتان را با آن ها مقایسه می کنید و در نتیجه اعتماد به نفس تان را از دست داده و دچار افسردگی می شوید. مردم عادت دارند فقط بهترین لحظات زندگی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند و ما نمی دانیم در زندگی خصوصی آن ها چه اتفاقاتی می افتد.
احساس شادی
گذاشتن عکس های مسافرت و دیدن کامنت دوستان حس خوبی می دهد اما این سکه روی دیگری هم دارد و آن هم زمانی است که اجازه بدهید شبکه های اجتماعی روی احساسات تان تاثیر بگذارند. گاهی اوقات کامنت های بی ادبانه و آزاردهنده شما را عصبانی و ناراحت می کند و منجر به احساس افسردگی، اضطراب و کاهش اعتماد به نفس می شود. تا زمانی که به شبکه های اجتماعی وابستگی داشته باشید به آن دلبستگی عاطفی هم پیدا می کنید. اگر با پرسه زدن در شبکه های اجتماعی آزرده و پر استرس می شوید وقتش رسیده که به خودتان استراحتی بدهید.
چه زمانی باید شبکه های اجتماعی را کنار بگذاریم
برای رسیدن به این فواید نیاز نیست که کاملا شبکه های اجتماعی را کنار بگذارید فقط کافی است گاه به گاه استراحتی به خودتان بدهید. اگر سر زدن به شبکه های اجتماعی و دیدن کامنت ها در روحیه شما تاثیر می گذارد و باعث آزردگی خاطرتان می شود زمانش رسیده است که استراحتی به خودتان بدهید. اگر با دیدن شکست دیگران خوشحال می شوید و با دیدن موفقیت های شان ناراحت زمانش رسیده است که استراحتی به خودتان بدهید.
اگر دچار « ادیتیوولتافوبیا » یا همان هراس از رسانه های اجتماعی و ترس از قضاوت شدن در فضاهای مجازی شده اید بهتر است مدتی آن را کنار بگذارید.
برای شروع از تغییرات کوچک آغاز کنید. به عنوان مثال شب ها موبایل را کنار بگذارید و به جای آن غذا درست کنید یا دوش بگیرید و یا مدیتیشن انجام دهید. رفته رفته این استراحت ها را طولانی تر کنید تا زمانی که به روال عادی زندگی برگردید.
منبع: بدونیم/برترینها

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1187277/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هدیه زیبا وبا ارزش معلمان و دانش آموزان مدارس اسلامشهر برای ننه نقلی مادر عموپورنگ

خبر جدید از همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان و زمان اعمال افزایش 90 درصدی حقوق

تصاویری از تیپ و پوشش محمود احمدی نژاد در بوداپست پایتخت مجارستان که پربازدید شد

موزیک ویدئوی جدید «تاج سر» با صدای محمد علیزاده

سردار رادان: کشف حجاب به خاطر مسائل اقتصادی نیست

بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب

سرقت ناموفق موبایل در مشهد

واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری

پاسخ چهره به چهره وزیر بهداشت به سوالات و مطالبات مردم

گزارش پلیس از انهدام شبکه های فریب و قاچاق دختران

اظهارات قابل تامل مقام اورژانس درخصوص مزاحمت تلفنی‌ها

هشدار کارشناس محیط زیست به کوهنوردان: گیاهان کوهی را از ریشه جدا نکنید، ممکن است سمی باشند!

حمله وحشتناک اسب آبی به یک قایق

یک چرای لاکچری برای گوسفندان؛ دام‌هایی که جاذبه گردشگری می‌خورند!

برداشت توت‌فرنگی در مزارع آمریکا

متفاوت‌ترین عدس پلوی زندگیت رو بپز و لذت ببر!

شوید پلو با ته انداز مرغ مجلسی؛ یک غذای شیک برای مهمانی

تأثیر مواد غذایی ترش مزه در خلق و خوی افراد

درمان سنتی زخم بینی و رفع جرم گوش

هوش مصنوعی پزشک گوگل از پزشکان بهتر عمل می‌کند!

داستانک/ پیله پروانه

افشای « رازهای دوبلین» در نمایشگاه کتاب تهران

بیماری اسماعیل آشکار می شود

وصیت نامه یک معلم بافرهنگ

شما چه جوری به یه عمر حسرت پسرت رضایت میدی؟

پیام تبریک دکتر قاضی زاده هاشمی به مناسبت سالروز تاسیس بانک دی

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر طلاب استان سمنان برگزار شد

زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند

انتصاب مدیر کل دفتر خدمات سلامت و امور سالمندی بنیاد شهید و امور ایثارگران

ستاد شاهد دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل جلسه داد

ویدیو تلخ از هنرمندان چند سال اخیر خفته در خاک از خسرو شکیبایی تا شهرام عبدلی

سارا والیانی بازیگر نقش آسیه در سریال گیلدخت به وقت 38 سالگی در آغوش پسرش

لحظه تلخ تصادف و فوت یک امام جمعه بر اثر برخورد با آمبولانس

با مصرف آب معدنی، روغن های طبیعی و چای کیسه ای خداحافظی کنید!/ ویدئو

سوءاستفاده جنجالی فیلم «مست عشق» از محسن چاوشی

فعالیت سامانه بارشی برای روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در نواحی شمالی کشور

میزان: حکم "محمود مهرابی" قابل فرجام‌خواهی است

زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد

ارزان ترین سنگ قبر چقدر برای خانواده متوفی آب میخورد؟

نحوه به آب انداختن کشتی های بزرگ

رکوردشکنی شیرهای دریایی در بندر سانفرانسیسکو

موهیتو نوشیدنی مخصوص تابستان

اهمیت تحرک بدن در افراد کم توان

باتلاقی به اسم شوگرمامی!

نجات روستا با نخستین مزرعه‌ خورشیدی زنانه

ما به لطف کابل های فیبر نوری به اینترنت متصل هستیم!

نوازی: از بازیکنان تشکر می‌کنم جانانه برای هواداران بازی کردند

کارشناسی داوری دیدار استقلال - ذوب‌آهن

توضیحات شهاب زاهدی درباره انتقال به لیگ ژاپن

چالش مسابقه دوی 100 متر امباپه با قهرمان المپیک