بستنی سنتی خانگی: یک دسر خوشمزه و ساده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پانا / برای طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه، ابتدا شکر و ثعلب را با هم ترکیب کرده و به شیر جوشانده شده اضافه کنید. پس از اضافه کردن زعفران و گلاب، مخلوط را برای 45 دقیقه در فریزر قرار دهید. خامه را جداگانه در فریزر سفت کنید و پس از هم زدن دورهای بستنی هر 45 دقیقه یک بار تا شش بار، خامه یخ زده را اضافه کرده و برای 12 ساعت دیگر در فریزر نگهداری کنید تا بستنی آماده سرو شود. این روش، بافتی نرم و خامهای به بستنی میبخشد و طعمی دلچسب از بستنی سنتی را به ارمغان میآورد.
مواد لازم
ثعلب1 و نیم قاشق غذاخوری
خامه نصف پاکت
شیر پرچرب1 لیتر
-
دوشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸:۵۳
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1183000/