آریا بانو

آخرين مطالب

66 روز تا فیفادی بعدی را چگونه سپری کنیم ورزشي

66 روز تا فیفادی بعدی را چگونه سپری کنیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /بازی مقابل ترکمنستان به پایان رسید اما آنچه از امروز بیش از هر موضوعی اهمیت دارد برنامه‌های فدراسیون و سرمربی تیم ملی تا فیفادی بعدی است.
 عکس‌های منتشرشده در بین دو نیمه دیدار ترکمنستان و ایران گویای وضعیت عجیب زمین ورزشگاه کپه داغ عشق‌آباد بود که در ادامه واکنش امیر قلعه‌نویی را هم در نشست خبری پس از بازی به همراه داشت.
بازی در چنین سطحی آن‌هم در یک زمین چمن مصنوعی با این درجه از کیفیت، ممکن است هر تیمی را به چالش بکشد، همان‌طور که بازیکنان تیم ملی نیز اگر لحظه‌ای غفلت می‌کردند، احتمال ثبت نتیجه‌ای غیر از برد وجود داشت و طلسم شکست‌ناپذیری ترکمن‌ها در زمین خودشان نیز همچنان پابرجا می‌ماند.
به هر ترتیب دو دیدار تیم ملی در فیفا دی اخیر مقابل ترکمنستان با برتری ملی پوشان ایران به پایان رسید که منجر به صعودمان به‌عنوان یکی از دو تیم برتر گروه در جمع 18 تیم نهایی مقدماتی جام جهانی و همچنین حضور در جام ملت‌های آسیا شد که البته از قبل قابل پیش‌بینی بود.
در واقع باید گفت پس از 5 بار حضور تیم ملی ایران در ادوار گذشته جام جهانی، تنها صعود از گروه می‌تواند موجبات شادی مردم را فراهم کند، همان چیزی که قلعه‌نویی و بازیکنانش دائماً به آن اشاره می‌کنند و تحقق این هدف سخت در گروی برنامه‌ریزی دقیق و اجرای آن به بهترین شکل ممکن است.
درحالی که ساعاتی قبل هواپیمای حامل بازیکنان تیم ملی از عشق‌آباد به تهران نشست و به‌محض فرود بازیکنان به اردوهای تیم‌های باشگاهی خودشان ملحق شدند تا ثلث پایانی لیگ را به اتمام برسانند، پس از اولین فیفادی بعد از جام ملت‌های آسیا، آنچه بیش ازهر چیزی حائز اهمیت است، برنامه‌های تیم ملی طی روزهای آینده است که امیدواریم فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی، قدر لحظه‌به‌لحظه آن را بدانند.
تیم ملی طبق برنامه باید در فیفا دی بعدی در تاریخ 17 و 22 خردادماه به ترتیب به مصاف تیم‌های هنگ‌کنگ و ازبکستان برود، به عبارتی اردوی بعدی تیم ملی از تاریخ 12 خرداد آغاز خواهد شد، با این تفاوت که کادر فنی دیگر دغدغه‌ای برای صعود از گروه ندارد و همین باعث خواهد شد تا امیر قلعه‌نویی با خیال راحت‌تری برنامه‌هایش را در جهت تغییر نسل یا همان جوان‌گرایی دنبال کند.
1-برگزاری مینی کمپ
سرمربی تیم ملی پیش از دو دیدار مقابل ترکمنستان در گفت‌وگویی با خبرنگاران از احتمال برگزاری مینی کمپ‌هایی در مرکز تیم ملی فوتبال خبر داد که این مهم بیشتر به همکاری باشگاه‌های لیگ برتری بستگی دارد. از طرفی این را هم باید در نظر بگیریم که طی هفته‌های آتی، لیگ برتر به‌روزهای حساس خودش نزدیک می‌شود و همین موضوع ممکن است برگزاری مینی کمپ‌ها را به بعد بازی‌های لیگ موکول کند که باید منتظر بمانیم و ببینیم درنهایت چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد. پیش‌ازاین در دوران تصدی نیمکت تیم ملی توسط کارلوس کی روش هم شاهد برگزاری این‌گونه مینی کمپ‌ها بودیم که نتایج قابل قبولی هم به همراه داشت.
2- اعتماد به کادر فنی
موضوع دیگری که در این فاصله 66 روز می‌توان به آن پرداخت بحث کادر فنی است که پس از پایان جام ملت‌ها هجمه عجیبی متوجه انها شد، تا آنجا که سرمربی تیم ملی دریکی از برنامه‌های تلویزیونی از افشین قطبی برای کمک به تیم ملی دعوت کرده بود که در نهایت با مخالفت تلویحی قطبی همراه شد. شاید این بازه از زمان بهترین فرصت برای حمایت از کادر مربیانی است که در این مدت نقش ویژه ای در تیم ملی ایفا کردند و حالا نوبت امیر قلعه نویی است که در این خصوص اعلام موضع دقیقی کند تا به این شائبه ها پایان دهد.
3- رصد کردن لیگ و جستجوی بازیکنان دوملیتی
یکی دیگر از برنامه‌هایی که در این فرصت کادر فنی تیم ملی می‌توانند دنبال کند، تماشای دقیق بازی‌های لیگ برتر و رصد کردن بازیکنانی است که قطعاً آن‌ها را تا به اینجا زیر نظر گرفته‌اند. به‌هرحال این 9 هفته باقی‌مانده آخرین فرصت برای بازیکنانی است که داعیه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند.
البته این را هم فراموش نکنیم که سرمربی تیم ملی در این فاصله مقتضی می‌تواند با جستجوی دقیق در بین بازیکنان دوملیتی یا آن دسته از بازیکنان ایرانی‌تباری را که در لیگ‌های معتبر اروپایی بازی می‌کنند و استحقاق دعوت شدن به تیم ملی دارند، به اردو فرا بخواند تا شاید بازهم شاهد ظهور بازیکنانی مثل فریدون زندی، اشکان دژاگه و سامان قدوس در تیم ملی باشیم که بدون شک هرکدام نقش بارزی در موفقیت‌های تیم ملی ایران ایفا کرده‌اند.اگر بنا به چنین تصمیمی باشد این برهه بهترین زمان ممکن است.

آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171618/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چطور ذهنتان را شب قبل از یک رویداد استرس زا آرام کنید

خط قرمزهای ارتباط با جنس مخالف

اگر زود عصبانی می شوید بخوانید!

رمضان ماهی برای فرزندانمان

علت قضاوت کردن درباره دیگران چیست و چگونه قضاوت نکنیم؟

خودزشت پنداری را در سنین پائین درمان کنید

انتقاد چیست؟ انواع انتقاد کردن و شیوه درست انتقاد کردن کدامند؟

نکته های مهم برای پیدا کردن دوستان جدید

13 راهکار برای رهایی از اضطراب

حساسیت و زود رنجی چیست؟ علائم و درمان آن کدامند؟

تیک‌ عصبی آزارتان می‌دهد؟

برای تصمیم گیری بهتر این موارد لازمند

فرق بین زنده بودن و زندگی کردن

چطور زندگی که دوست دارم را داشته باشم درحالیکه خیلی ها در عذابند؟

خجالتی ها مشکل روانی دارند؟

شش درسی که نوابغ به ما یاد داده‌اند

6 موضوع عجیب که می‌تواند ضریب هوشی شما را پایین بیاورد!

راه اندازی یک کسب و کار خانگی و مزایای آن

ارتباط بین حس بویایی و عاشق شدن

این عادت ها هر روز شما را تنهاتر می کند

خودشناسی، چرا؟

چگونه با سیاست باشید و رفتاری دیپلماتیک داشته باشید

آدم‌های سمی را بشناسید

روزمره هایی که قاتل تمرکزتان هستند

علت فحاشی و ناسزاگویی و راههای کنترل آن

منفی بافی چیست؟ راههای مقابله با افکار منفی کدامند؟

10 مهارت لازم برای یک مذاکره موفق

از کجا بفهمیم افسردگی گرفته ایم؟

با افراد خسیس چگونه باید رفتار کرد؟

ذهن‌ تان را برای خرید نکردن برنامه‌ریزی کنید!

ترس یا شهامت؛ انتخاب با شماست!

زمان را از دست ندهید،وقت کوتاه است

معجزه سکوت در مبارزه با افسردگی

راههای تاثیر گذاری دراولین برخورد با دیگران

ترس را بغل بگیرید

وقتی شکست، ترسناک می شود

انتخاب با شماست: آینده تان میتواند بهتر از گذشته تان باشد

با ذهن‌تان آشتی کنید!

همه چیز را درباره افسردگی باور نکنید

آینده نگری کلید تصمیمات بزرگ

چرا بعضی‌ها از شاد بودن خود احساس گناه می‌کنند؟

7 راه کاهش اضطراب در محل کار!

چگونه یک خانم دوست داشتنی باشیم؟

کنترل زندگی مالی

دلایل تنبلی و راهکارهای عملی

عادت کرده ایم دروغ بگوییم!

20 نشانه آدم های به شدت احساساتی

چگونه «نه» بگوییم؟

قدر دانی چیست و چگونه میتوان قدردان بود؟

چرا حسادت می کنیم؟