آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید خانه داري

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید
٢٢٣
٠
غذالند / تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی می باشد. از این دسر می توانید برای پذیرایی مهمانان استفاده کنید. حتی کودکان نیز یکی از طرفدارهای اصلی این دسر می باشند. تیرامیسو را می توانید با کمترین مواد اولیه و در خانه تهیه کنید. این دسر یک دسر مدرن و کلاسیک می باشد که در دهه 50 در ایتالیا اختراع شد و همه را شگفت زده کرد.
درست کردن تیرامیسو خیلی راحت است و شما می توانید با رعایت نکات لازم به راحتی آن را طبخ کنید ولی باید برای آن صبر کنید و حوصله به خرج دهید. تمام زحمت و تلاشی که برای تهیه این دسر می کشید ارزش دارد زیرا یک دسر خوشمزه و با طعمی عالی تهیه می شود. تیرامیسو دارای شکر است و به افرادی که دارای بیماری دیابت هستند پیشنهاد نمی شود. اگر به جای شکر از عسل استفاده کنید دسر سالم و مقوی خواهید داشت.
شکلات مورد استفاده در دسر باید درصد کاکائو بالایی داشته باشد و شکلات تیره باشد. یک تکه از دسر تیرامیسو دارای 409 کالری است. به جز وجود کالری دارای پروتئین، چربی و کربوهیدرات نیز می باشد، در نتیجه تیرامیسو یک دسر مقوی می باشد. از تیرامیسو می توان به عنوان دسر و یا میان وعده استفاده کرد. این دسر برای کودکان بسیار مقوی می باشد همچنین به دلیل وجود شکلات در این دسر در بین کودکان دارای جایگاه ویژه ای می باشد. مواد اولیه اصلی تیرامیسو شکلات تلخ، بیسکویت، تخم مرغ و پنیر ماسکارپونه است .
شما می توانید به جای این پنیر از انواع پنیر های دیگر خامه ای استفاده کنید، ولی باید مطمئن باشید که تازه و دارای بافت خامه ای باشند. بعد از درست کردن این دسر شاید طعم آن مشابه بازاری آن نباشد دلیل آن هم این است که آنها از خامه های فرم گرفته و مواد افزودنی شیمیایی استفاده می کنند ولی تیرامیسویی که در خانه تهیه می کنید سالم تر و مقوی تر است همچنین ارزش غذایی بالاتری دارد.
مواد لازم
بیسکویت پتی بور : نصف بسته
خامه صبحانه پگاه : نصف بسته صورتی ( 50 گرم )
پنیر خامه ای : 1 بسته ( 50 گرم )
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : نصف قاشق چای خوری
شکر : 1/2 پیمانه
قهوه : 1 قاشق چای خوری
آب : یک لیوان
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مدت 4 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا رنگش تغیر کند و حالت کشدار پیدا کند.
مرحله 2
سپس شکر را اضافه می کنیم ( همه شکر را اضافه نکنید. 2 قاشق غذا خوری را نگه دارید ) و به مدت 5 تا 6 دقیقه هم می زنیم.
مرحله 3
ظرف شکر و تخم مرغ را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه با بخار آب کتری حرارت ببیند و کمی غلیظ شود و به رنگ کرم تبدیل شود.
مرحله 4
کمی هم از ته آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و به رنگ زرد پررنگ درنیاید.
مرحله 5
خامه صبحانه را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده داخل ظرفی با همزن خوب هم می زنیم .
مرحله 6
همزدن را ادامه می دهیم تا زمانی که وقتی ظرف را برگرداندیم خامه تکان نخورد.
مرحله 7
مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه هم میزنیم.
مرحله 8
پنیر را همراه با یک قاشق غذا خوری شکر در ظرفی جداگانه به مدت 4 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. ( زیاد هم نزنید چون ممکن است پنیر آب شود و دسر را خراب کند).
مرحله 9
سپس به مخلوط خامه و تخم مرغ ( مرحله 3 ) اضافه می کنیم و حدود 3 دقیقه با درجه کم هم می زنیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهد و همه مواد کامل مخلوط و صاف و یکدست شوند.
مرحله 10
برای آماده کردن بیسکویت داخل دسر باید اول قهوه را آماده کنیم.
مرحله 11
یک قاشق چای خوری سر پر قهوه را همراه با یک لیوان آب داخل قهوه ساز روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا بجوشد و رویش کف کند.
مرحله 12
سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
مرحله 13
مخلوط آماده ترامیسو را در ظرف دلخواه برای سرو بریزید.
مرحله 14
بیسکویت ها را یکی یکی داخل قهوه فرو کنید تا کمی نرم شود، سپس روی مواد را با یک لایه از بیسکویت بپوشانید.
مرحله 15
کمی دیگر از مواد را روی بیسکویت ها بریزید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
مرحله 16
تیرامیسو را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مرحله 17
پس از این مدت می توانید نوش جان کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شام ساده

غذای اصلی/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمی خاطره‌انگیز

از شما/شیر موز

میز اردور/ ژله شکلات تلخ را حتما امتحان کنید

ازشما/شام امشب ما آش ماست

از شما/ شام دورهمی

از شما/سالاد الویه قالبی

غذای اصلی/ اگر مزه فلافل را دوست دارید این شامی را امتحان کنید

میز اردور/ کیش وانیل و توت فرنگی، دسری شیک و باکلاس

غذایی جدید از نسل ته چین ها

شام/ برگر عدس و سیب زمینی، خوشمزه و مقوی

چند اشتباه رایج آشپزی هنگام پخت مرغ

چند اشتباه رایج در پخت مرغ در آشپزی

با کیک انجیر از خواص بی نظیر این میوه بهره مند شوید

نان شیرین افغانستان برای عصرانه

طرز تهیه پوره ماهی

12 غذا برای مسافرت

پلو کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین غذاهای شمال ایران

دکوراسیون پاییزی منزل با 15 ایده‌ی دیدنی

شربت پرتقال برای مبارزه با سرماخوردگی

کوکو کدو را امتحان کنید

همه روش های تهیه کیک بدون فر

غذای اصلی/ خوراک کرفس و لوبیا

طرز تهیه ترشی کیوی

تنقلات سالم با تهیه چوب شور خانگی

صبحانه/ از کیک قاشقی غافل نشوید

کروکت سیب زمینی با کوکتل گوشت

معرفی غذاهای خیابانی استانبول

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

غذای اصلی/ خورش هویج تبریز

طرز تهیه کیک برنج

چگونه دمنوش جوز هندی درست کنیم؟

کلوچه شیرین از کشور افغانستان

صفر تا صد تهیه سالاد سبزیجات

آش ماست تبریز لذیذ و خوشمزه

تزئین حلوا به صورت رولی

سه روش برای تهیه کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیر نارگیل خوشمزه و پرفایده در خانه

طرز تهیه ترشی بیلهر؛ یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی

سوپ و آش/ کشکینه لرستان؛ غذایی کم نظیر در دنیای سنتی ها

غذای اصلی/ کوکوی عدس دانشجویی، خوش پخت و مقوی

غذای اصلی/ اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

میز اردور/ کلوچه سیب ‏زمینی با سویا؛ پیش غذایی برای مجالس

میز اردور/ نان گاتا؛ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

دستور تهیه پیتزایی سالم و خوشمزه برای ناهار امروز

طرز تهیه انار بیج یک خورش فوق العاده خوشمزه گیلانی

طرز تهیه شیر نارگیل

میز اردور/ نان گاتاغ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

روشی ساده برای طبخ مرغ با کمترین مواد اولیه

6 مافینی که از امتحان آن پشیمان نمی شوید