آریا بانو

آخرين مطالب

آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی خانه داري

آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی
٨٢٣
١
برترین ها / خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.
چی لازم دارم:
گوشت خورشتی: 300 گرم
آلو خورشتی: 10 الی 12 عدد
اسفناج خام: 500 گرم
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
1. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیه‌ی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکه‌های خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.
2. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
3. حالا حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.
4. تا گوشت میپزه اسفناج‌هایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناج‌ها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.
5. اسفناج‌ها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلو‌هایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.
6. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.
7. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.
8. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویه‌ای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.
9. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.
10. دیگه خورشت آماده‌ی سرو کردنه.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شام ساده

غذای اصلی/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمی خاطره‌انگیز

از شما/شیر موز

میز اردور/ ژله شکلات تلخ را حتما امتحان کنید

ازشما/شام امشب ما آش ماست

از شما/ شام دورهمی

از شما/سالاد الویه قالبی

غذای اصلی/ اگر مزه فلافل را دوست دارید این شامی را امتحان کنید

میز اردور/ کیش وانیل و توت فرنگی، دسری شیک و باکلاس

غذایی جدید از نسل ته چین ها

شام/ برگر عدس و سیب زمینی، خوشمزه و مقوی

چند اشتباه رایج آشپزی هنگام پخت مرغ

چند اشتباه رایج در پخت مرغ در آشپزی

با کیک انجیر از خواص بی نظیر این میوه بهره مند شوید

نان شیرین افغانستان برای عصرانه

طرز تهیه پوره ماهی

12 غذا برای مسافرت

پلو کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین غذاهای شمال ایران

دکوراسیون پاییزی منزل با 15 ایده‌ی دیدنی

شربت پرتقال برای مبارزه با سرماخوردگی

کوکو کدو را امتحان کنید

همه روش های تهیه کیک بدون فر

غذای اصلی/ خوراک کرفس و لوبیا

طرز تهیه ترشی کیوی

تنقلات سالم با تهیه چوب شور خانگی

صبحانه/ از کیک قاشقی غافل نشوید

کروکت سیب زمینی با کوکتل گوشت

معرفی غذاهای خیابانی استانبول

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

غذای اصلی/ خورش هویج تبریز

طرز تهیه کیک برنج

چگونه دمنوش جوز هندی درست کنیم؟

کلوچه شیرین از کشور افغانستان

صفر تا صد تهیه سالاد سبزیجات

آش ماست تبریز لذیذ و خوشمزه

تزئین حلوا به صورت رولی

سه روش برای تهیه کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیر نارگیل خوشمزه و پرفایده در خانه

طرز تهیه ترشی بیلهر؛ یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی

سوپ و آش/ کشکینه لرستان؛ غذایی کم نظیر در دنیای سنتی ها

غذای اصلی/ کوکوی عدس دانشجویی، خوش پخت و مقوی

غذای اصلی/ اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

میز اردور/ کلوچه سیب ‏زمینی با سویا؛ پیش غذایی برای مجالس

میز اردور/ نان گاتا؛ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

دستور تهیه پیتزایی سالم و خوشمزه برای ناهار امروز

طرز تهیه انار بیج یک خورش فوق العاده خوشمزه گیلانی

طرز تهیه شیر نارگیل

میز اردور/ نان گاتاغ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

روشی ساده برای طبخ مرغ با کمترین مواد اولیه

6 مافینی که از امتحان آن پشیمان نمی شوید