آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ خانه داري

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ
١٥
٠
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
هندوانه پوست کنده و خرد کرده یک‌ونیم کیلوگرم
شکر 200 گرم
آب لیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل یک قاشق سوپخوری
ورق ژلاتین 24 گرم (حدود 10-12 ورق)
چه جوری درست میشه:
هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود.
آن‌گاه این مخلوط را در صافی بریزید و اسانس وانیل را به آب هندوانه بیفزائید.
سپس ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را به آب هندوانه بیفزائید و هم بزنید.
اکنون محلول فراهم کرده را در قالب‌های چربکرده دسر به گنجایش هر یک 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه) بریزید و آنها را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شوند.
اینک دسر هندوانه را از قالب‌ها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
سپس روی دسر را با توپک‌هایی از هندوانه و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری
برای جدا کردن دسر از قالب، آن را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با انگشت مرطوب دسر را از دیواره قالب آزاد کنید و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ کیک پاییزی با عطر و طعم نارنگی

15 نکته برای پخت پیتزای حرفه ای

کباب تابه ای، ناهار خوشمزه امروز

از شما/ کیک خیس

میز اردور/ مربای گلابی درسته برای مهمان

غذای ملل/ طرز تهیه سوپ ساده‌ی چینی با ذرت

با قهوه نوشیدنی خنک درست کنید

9 صبحانه خوشمزه هندی با تخم مرغ

سس قرمز گوجه فرنگی طبیعی و ارگانیک برای ساندویچ، پاستا و پیتزا

3 غذای جدید با سیب زمینی

غذای ملل/ میگو را به سبک اسپانیایی ها بپزید

میز اردور/ طرز تهیه کلوچه بادمجان کبابی

آموزش تهیه غذاهایی سالم برای تمام سنین

کاپ کیکی هیجان انگیز برای عصرانه

بچه ها عاشق این اسنک پیتزایی می شوند

اسنکی جدید برای میان وعده

چگونه فسنجان مجلسی برای ناهار بپزیم؟

چگونه فسنجان مجلسی بپزیم؟

کیکی ساده که بدون فر آماده می شود

آشنایی با چند غذای محلی مردم نجف و کربلا؛ خوشمزه‌های پیاده روی

فینگر فود؛ کوچولوی دوست داشتنی

صبحانه/ تخم مرغ تند را امتحان کرده اید؟

شیر برنج؛ دسر اصیل ایرانی

از شما/کیک عصرونه

میز اردور/ مربای انجیر خشک برای درمان کم خونی

با سبزیجات هم می توان پنکیک درست کرد

از شما/شام امشب

میز اردور/ پیاز سوخاری با دستور جیمی الیور

از شما/ ناهار امروز

میز اردور/ ژله مداد رنگی، مخصوص کوچولوها

از شما/ صبحانه امروز

شام امشب، سوپ گیاهی با لوبیای پخته

کیک میوه ای با آرد سمولینا

عصرانه/ کیک شکلاتی انتخابی معرکه برای امروز

میز اردور/ نان حجیم با سیاهدانه را به یاد مادربزرگ ها درست کنید

چگونه در خانه کنسرو ذرت درست کنیم؟

غذای اصلی/ طرز تهیه رولت اسفناج و کالباس

ذائقه ها/ غذایی رژیمی با کدو

میز اردور/ ترشی انبه؛ هنر بانوان سیستان و بلوچستانی

ترفند رنگ کردن مو مخصوص موهای نازک

ناهار/ منبعی غنی از ویتامین ها و املاح در کباب ترکی مرغ

از فناوری چمدان‌های خودران چه می دانید؟/ انقلاب ساک‌های مسافرتی

نان قلمی (میله‌ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

سوپ و آش/ سوپ کاهو یکی از محبوب ترین سوپ ها

صبحانه/ دستور تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوئیت

با آب هندوانه وزن کم کنید | میوه‌ دلچسب که جایگزین ضدآفتاب می‌شود!!

میز اردور/ دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه

غذای اصلی/ لپه پلو با زیره، غذای محبوب کرمانی

شیرینی ها/ کیک قهوه و گردو، خوش عطر و رومانتیک

شام/ کتلت قارچ برای همه ذائقه ها