آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه براونی در ماگ خانه داري

طرز تهیه براونی در ماگ
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه براونی در ماگ
٧٥
٠
برترین ها / براونی در ماگ برای کسانی خوب است که فر ندارند، اما دوست دارند براونی درست کنند بخصوص که این براونی ماگ هم بیشتر اوقات داغِ داغ همراه بستنی سرو می‌شود. این نوع براونی یک مزیت دیگر هم دارد و آن اینکه شبیه به سوفله است و در ظرف سرو می‌شود و شما می‌توانید آن را با قاشق سرو کنید. نوع تجاری آن یعنی براونی ماگ دُرنا که داخل یک ظرف دردار است با مغزی تمشکی خوشمزه است، اما این یکی حاوی شکلات چیپسی و طعمی شکلاتی‌تر است.
درست کردن براونی ماگ در کمترین زمان ممکن و نهایت راحتی است. همه چیز را داخل کاسه آماده کنید، توی ماگ بریزید و در مایکروفر بگذارید. برای این نوع می‌توانید از ظرف‌های سوفله‌خوری و یا فنجان‌های بزرگ هم استفاده کنید. اگر هم مایکروفر ندارید حتی می‌توانید آن را در فر بپزید البته با صرف زمانی بیشتر. این مدل بر خلاف بسیاری دیگر که سطحی ترک خورده دارند، ظاهری کاملا صاف دارد.
مواد لازم
روغن: 2 قاشق غذاخوری
قهوه دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل: کمی
شکر قهوه‌ای تیره: 1/4 پیمانه (فشرده شده)
پودر کاکائوی بدون شکر: 2 قاشق غذاخوری (11 گرم)
آرد: 1/4 پیمانه (33 گرم)
نمک: کمی (حذف نکنید)
شکلات چیپسی: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. قهوه را دم کنید و سایر مواد را فراهم کنید.
2. داخل یک کاسه گود، روغن، قهوه دم کرده و وانیل را با هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. شکر، پودر کاکائو و نهایتا آرد را یکجا اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا بطور کامل ترکیب شوند. نمک را هم داخل مواد کنید.
4. در انتها شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و بهم بزنید.
5. آن را داخل ماگی استاندارد با 350 میلی‌لیتر گنجایش مایعات بریزید.
6. مایکروفر را روی قدرت بالا به مدت 1 تا 2 دقیقه قرار دهید. این زمان بستگی به میزان وات دستگاه شما دارد.
7. قبل از خوردن بگذارید کمی خنک شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شام ساده

غذای اصلی/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمی خاطره‌انگیز

از شما/شیر موز

میز اردور/ ژله شکلات تلخ را حتما امتحان کنید

ازشما/شام امشب ما آش ماست

از شما/ شام دورهمی

از شما/سالاد الویه قالبی

غذای اصلی/ اگر مزه فلافل را دوست دارید این شامی را امتحان کنید

میز اردور/ کیش وانیل و توت فرنگی، دسری شیک و باکلاس

غذایی جدید از نسل ته چین ها

شام/ برگر عدس و سیب زمینی، خوشمزه و مقوی

چند اشتباه رایج آشپزی هنگام پخت مرغ

چند اشتباه رایج در پخت مرغ در آشپزی

با کیک انجیر از خواص بی نظیر این میوه بهره مند شوید

نان شیرین افغانستان برای عصرانه

طرز تهیه پوره ماهی

12 غذا برای مسافرت

پلو کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین غذاهای شمال ایران

دکوراسیون پاییزی منزل با 15 ایده‌ی دیدنی

شربت پرتقال برای مبارزه با سرماخوردگی

کوکو کدو را امتحان کنید

همه روش های تهیه کیک بدون فر

غذای اصلی/ خوراک کرفس و لوبیا

طرز تهیه ترشی کیوی

تنقلات سالم با تهیه چوب شور خانگی

صبحانه/ از کیک قاشقی غافل نشوید

کروکت سیب زمینی با کوکتل گوشت

معرفی غذاهای خیابانی استانبول

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

غذای اصلی/ خورش هویج تبریز

طرز تهیه کیک برنج

چگونه دمنوش جوز هندی درست کنیم؟

کلوچه شیرین از کشور افغانستان

صفر تا صد تهیه سالاد سبزیجات

آش ماست تبریز لذیذ و خوشمزه

تزئین حلوا به صورت رولی

سه روش برای تهیه کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیر نارگیل خوشمزه و پرفایده در خانه

طرز تهیه ترشی بیلهر؛ یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی

سوپ و آش/ کشکینه لرستان؛ غذایی کم نظیر در دنیای سنتی ها

غذای اصلی/ کوکوی عدس دانشجویی، خوش پخت و مقوی

غذای اصلی/ اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

میز اردور/ کلوچه سیب ‏زمینی با سویا؛ پیش غذایی برای مجالس

میز اردور/ نان گاتا؛ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

دستور تهیه پیتزایی سالم و خوشمزه برای ناهار امروز

طرز تهیه انار بیج یک خورش فوق العاده خوشمزه گیلانی

طرز تهیه شیر نارگیل

میز اردور/ نان گاتاغ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

روشی ساده برای طبخ مرغ با کمترین مواد اولیه

6 مافینی که از امتحان آن پشیمان نمی شوید