آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»
٢٠٢
٠
سرآشپز پاپیون / یه نوع کیک قاشقی عربی خوشمزه
مواد لازم کیک قاشقی عربی (صب‌القفشه)
آرد سفید 1 لیوان
آرد نخودچی 1 قاشق غذا خوری
شیر خشک 1 قاشق غذا خوری
پودر نشاسته 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 3/4 لیوان
پودر هل 1 قاشق چای خوری
زعفران ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق مربا خوری
مواد شربت:
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران به مقدار لازم
پودر هل به مقدار لازم
گلاب 1/4 لیوان
طرز تهیه کیک قاشقی عربی (صب‌القفشه)
زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 40 دقیقه
1
ابتدا تخم‌مرغ را باهمزن برقی خوب میزنیم سپس پودر هل وزعفران را اضافه میکنیم کمی مخلوط کرده روغن‌مایع را ریخته مخلوط میکنیم
2
مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده هم میزنیم ودر آخر آب را به تدریج اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب برسد کمی از لیگیمات غلیظ تر است بعد رویش را پوشانده نیم ساعتی استراحت میدهیم
3
بعد از نیم ساعت پف خمیر را گرفته کمی هم میزنیم بعد در روغن سرخ میکنیم روغن نباید روی کیک ها را بگیرد بعد از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه خارج شود بعد در شهد میریزیم سپس آنها را خارج کرده روی صافی قرار میدهیم تا شهد اضافه خارج شود بعد با پودر پسته تزئین ونوش جان میکنیم
4
برای تهیه شهد آب وشکر را روی حرارت قرار داده وقتی جوش آمد گلاب هل و زعفران را اضافه کرده کمی که جوشید خاموش کرده وبعد از خنک شدن استفاده میکنیم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شام ساده

غذای اصلی/ اشکنه کدو و بادمجان با طعمی خاطره‌انگیز

از شما/شیر موز

میز اردور/ ژله شکلات تلخ را حتما امتحان کنید

ازشما/شام امشب ما آش ماست

از شما/ شام دورهمی

از شما/سالاد الویه قالبی

غذای اصلی/ اگر مزه فلافل را دوست دارید این شامی را امتحان کنید

میز اردور/ کیش وانیل و توت فرنگی، دسری شیک و باکلاس

غذایی جدید از نسل ته چین ها

شام/ برگر عدس و سیب زمینی، خوشمزه و مقوی

چند اشتباه رایج آشپزی هنگام پخت مرغ

چند اشتباه رایج در پخت مرغ در آشپزی

با کیک انجیر از خواص بی نظیر این میوه بهره مند شوید

نان شیرین افغانستان برای عصرانه

طرز تهیه پوره ماهی

12 غذا برای مسافرت

پلو کدو حلوایی یکی از قدیمی ترین غذاهای شمال ایران

دکوراسیون پاییزی منزل با 15 ایده‌ی دیدنی

شربت پرتقال برای مبارزه با سرماخوردگی

کوکو کدو را امتحان کنید

همه روش های تهیه کیک بدون فر

غذای اصلی/ خوراک کرفس و لوبیا

طرز تهیه ترشی کیوی

تنقلات سالم با تهیه چوب شور خانگی

صبحانه/ از کیک قاشقی غافل نشوید

کروکت سیب زمینی با کوکتل گوشت

معرفی غذاهای خیابانی استانبول

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

غذای اصلی/ خورش هویج تبریز

طرز تهیه کیک برنج

چگونه دمنوش جوز هندی درست کنیم؟

کلوچه شیرین از کشور افغانستان

صفر تا صد تهیه سالاد سبزیجات

آش ماست تبریز لذیذ و خوشمزه

تزئین حلوا به صورت رولی

سه روش برای تهیه کوکو سبزی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیر نارگیل خوشمزه و پرفایده در خانه

طرز تهیه ترشی بیلهر؛ یک ترشی بسیار خوشمزه و مقوی

سوپ و آش/ کشکینه لرستان؛ غذایی کم نظیر در دنیای سنتی ها

غذای اصلی/ کوکوی عدس دانشجویی، خوش پخت و مقوی

غذای اصلی/ اسکرامبل تخم مرغ در مایکروفر

میز اردور/ کلوچه سیب ‏زمینی با سویا؛ پیش غذایی برای مجالس

میز اردور/ نان گاتا؛ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

دستور تهیه پیتزایی سالم و خوشمزه برای ناهار امروز

طرز تهیه انار بیج یک خورش فوق العاده خوشمزه گیلانی

طرز تهیه شیر نارگیل

میز اردور/ نان گاتاغ میان وعده و صبحانه ای سالم برای کودکان

روشی ساده برای طبخ مرغ با کمترین مواد اولیه

6 مافینی که از امتحان آن پشیمان نمی شوید