آریا بانو

آخرين مطالب

هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟

هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟
٢٩
٠
نمناک / کانسیلر اصلاح رنگ یکی از ابزار آرایشی پرکاربرد بین خانم ها است که تاثیر زیادی در زیباتر شدن صورت دارد، شاید با خودتان بگویید فقط میکاپ آرتیست ها میتوانند از کانسیلر اصلاح رنگ استفاده کنند اما امروزه بسیاری از خانم ها برای خودآرایی نیز از کانسیلر استفاده میکنند اما برای برخی از خانم ها کانسیلر هنوز ناشناخته است.
در این بخش از دنیای مد قصد داریم شما را با انواع کانسیلر اصلاح رنگ و روش استفاده از آن ها آشنا کنیم.
کانسیلر نارنجی
کانسیلر نارنجی برای خانم هایی که پوست سبزه یا گندمی دارند مناسب است زیرا این نوع کانسیلر میتواند انواع لکه های تیره و روشن را از روی پوست آن ها محو کند. خانم هایی که پوست سفیدی دارند نباید از کانسیلر نارنجی استفاده کنند زیرا پوست شان متمایل به رنگ نارنجی میشود و کاملا غیر طبیعی.
روش استفاده:روش استفاده از این نوع کانسیلر این است که مقدار از کانسیلر را روی بخش هایی از صورت که دارای لکه هست به طرف پایین بزنید و با پد محو کنید.
کانسیلر بنفش
کانسیلر بنفش برای خانم هایی که پوست صورت شان زرد و رنگ پریده است مناسب است زیرا کانسیلر بنفش زردی و بی روح بودن پوست را از بین میبرد همچنین جای جوش را محو میکند.
روش استفاده:قسمت هایی از صورت که به زردی میزند و جای جوش باقی مانده است مثلا پیشانی یا دو طرف صورت باید کانسیلر بنفش بزنید و از روی آن کرم پودر بزنید.
کانسیلر زرد
این رنگ کانسیلر برای سیاهی و کبودی زیر چشم کاربرد دارد همچنین میتوانید از آن به عنوان پرایمر سایه چشم هم استفاده کنید.
روش استفاده:مقداری از کانسیلر زرد رنگ را به شکل مثلثی زیر چشم ها بزنید و با اسفنج آن را ترکیب کنید، مقدار بسیار کمی از آن را پشت چشم ها بزنید تا رنگ اطراف چشم کاملا یکدست و طبیعی شود.
کانسیلر صورتی
کانسیلر صورتی پوست صورت را شاداب نشان میدهد و خستگی را پنهان میکند، رنگی طبیعی صورتی برای خانم هایی که پوست سفید دارند مناسب است.
روش استفاده:زیر چشم ها، پیشانی و چانه را کانسیلر صورتی بزنید و با پد آن را محو کنید، سپس پودر تثبیت کننده بزنید تا آرایش تان ساعت های طولانی ثابت بماند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

چطور پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

ترفندهای چیدمانی برای خانه‌های نقلی

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

املت شکم پاره قارچ و ذرت

طرز تهیه پنیر چدار خانگی و موارد استفاده از آن

8+1 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

درمان رسوب سماور در خانه

پختن مرغ به صورت آب پز و از بین رفتن بوی مرغ