آریا بانو

آخرين مطالب

2 روی سکه خواص شربت انبه

2 روی سکه خواص شربت انبه
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
2 روی سکه خواص شربت انبه
١٣١
٠
خراسان / شربت انبه با توجه به نحوه مصرف آن، تاثیر متفاوتی بر کاهش یا افزایش وزن دارد
شربت انبه حاوی ویتامین A، گروه ویتامین‌های B، B1، B2، B3، B5، B6، ویتامین C، E، و املاح مثل مواد معدنی، کربوهیدرات،‌سدیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسید فولیک، پروتئین، فیبر، قند گلوکز،‌ منیزیم، منگنز، مس، اسید گروتامین و زینک و ... است.
استفاده از شربت انبه موجب جوان سازی پوست و مو همچنین ویتامین A ، E و C موجود در آن باعث ایجاد خاصیت آنتی اکسیدان بسیار قوی و در نتیجه افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از بدن در مقابل انواع بیماری‌ها، به خصوص سرطان‌ها محافظت می‌کند.
استفاده از این شربت تاثیر چشمگیری در برطرف شدن مشکل ناباروری دارد و جالب است بدانید مصرف انبه نقش موثری بر چاقی و لاغری افراد دارد؛ اگر این شربت را یک ساعت یا نیم ساعت قبل از وعده‌های غذایی مصرف کنید، فیبر بالای موجود در آن می‌تواند موجب کاهش وزن و لاغری شود اما اگر آن را بعد از وعده‌های غذایی و همراه شیر مصرف کنید می‌تواند باعث چاقی شود و ضعف بدنی را از بین ببرد.
استفاده از شربت انبه می‌تواند موجب تقویت دستگاه گوارش شود؛ این میوه حاوی فیبر است و موجب عملکرد روده ها و رفع یبوست می شود همچنین استفاده از آن برای افرادی که مشکلاتی مثل چربی خون
دیابت و فشار خون دارند هم مفید است.
شربت انبه
چی لازم دارم:
- 4 عدد انبه متوسط
- 7 تا 6 قاشق غذاخوری عسل
- 50 گرم تخم شربتی
- 2 لیوان شیر
چه جوری درست میشه:
انبه‌های پوست کنده و بی هسته را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید، در طول روز دو تا سه لیوان از محلول به دست آمده را می‌توانید میل کنید، اگر خواستید به جای شیر آن را با آب درست کنید، چند تکه یخ یا حتی لیمو ترش در آن بریزید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/نوش جونتون

از شما/شیرینی کاکا ماسولی

از شما/قرمه سبزی

از شما/پیتزا خونگی

از شما/کیک پلنگی خوشمزه من

از شما/ شام ما

آموزش تهیه کوفته گوشت مرغ

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

چطور پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟