آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه آیس پک خانه داري

طرز تهیه آیس پک
  بزرگنمايي:

آریا بانو -

با خوردن این آیس پک ها از گرمای تابستان فرار کنید
چنانچه در این روزهای گرم به دنبال دسری خنک می گردید پیشنهاد ما طرز تهیه یک آیس پک خانگی و خوش طعم است!!
آیس پک یکی از دسرهایی است که از کوچک و بزرگ، پیر و جوان همگی آن را دوست دارند. به همین علت آیس پک فروشی ها همیشه سرشان حسابی شلوغ است. در زیر طرز تهیه آیس پک را برای شما قرار داده ایم.
مواد لازم برای آیس پک :

بستنی وانیلی (مزه ی دلخواهتان) 400 گرم
شیر نصف لیوان
اسمارتیز وشکلات دیگر (برای تزیین) به مقدار لازم
سس شکلات یا شکلات آب شده (برای دور ظرف) به مقدار لازم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
ثعلب 2 قاشق مرباخوری سرصاف
موز 2 عدد متوسط
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
پودر قهوه 2 قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

طرز تهیه آیس پک:
ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دیواره های داخل ظرف سروتان بریزید. و داخل یخچال قرار بدهید.
سپس موز را با شیر در مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شود سپس بستنی و خامه و پودر کاکائو و پودر قهوه و ثعلب را هم اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا میکس شود تا مخلوط تان گرم و آبکی نشده داخل ظرف های سروتان بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و اگر دوست داشتید با کمی سس شکلات تزیین کنید.
همه را در ظرف دور تا دور شکلاتی بریزید و در آن نی را قرار بدهید.
نکاتی برای تهیه آیس پک :
• در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید.
• می توانید آیس پک را با هر طعمی که دوست دارید درست کنید.
• می توانید از میوه های دیگری هم جایگزین موز استفاده کنید و بستنی هم از طعم آن میوه یا وانیلی میکس کنید و یا از بستنی قهوه یا نسکافه یا شکلات استفاده کنید. که در این صورت پودر قهوه و کاکائو حذف می شود.
• اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید ولی زیاد نزنید که بستنی شل و آبکی شود.
• می توان دیزاین های متفاوت و حتی با شکلات سفید درست کنید.
• می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

چطور پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

ترفندهای چیدمانی برای خانه‌های نقلی

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

املت شکم پاره قارچ و ذرت

طرز تهیه پنیر چدار خانگی و موارد استفاده از آن

8+1 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

درمان رسوب سماور در خانه

پختن مرغ به صورت آب پز و از بین رفتن بوی مرغ