آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ فوت و فن پخت حلوای محرم

میز اردور/ فوت و فن پخت حلوای محرم
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ فوت و فن پخت حلوای محرم
٣٥٧
٠
ایرنا / چی لازم دارم:
آرد گندم 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب نیم پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق چای‌خوری
پودر زعفران 1/2 قاشق چای‌خوری
چطور بپزم:
برای تهیه شیره باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد.
سعی کنید شیره را قبل از شروع فرآیند پخت حلوا آماده کنید.
ابتدا آرد را به آرامی الک کرده و به ظرف روی شعله متوسط بریزید. آرد را تا تغییر رنگ کم کم و تدریجی تفت دهید.
توجه داشته باشید تغییر رنگ ناگهانی آرد می‌تواند حلوای شما را تیره رنگ کند.
روغن را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید و آنقدر تفت بدهید که آرد شما به صورت تدریجی رنگ بگیرد.
پس از آن حرارت را کم کنید و شیره حلوا را همزمانی که به آرد اضافه‌ می‌کنید تفت دهید تا به همه قسمت‌ها برسد.
فوت و فن‌ها:
1. تهیه آرد و روغن مناسب یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که باید هنگام طبخ حلوا در نظر داشته باشید.
2. الک کردن درست و با حوصله آرد را فراموش نکنید. اگر آرد را با حوصله الک نکنید ممکن است آرد در حلوای شما به صورت گوله باشد.
3. سعی کنید از روغن‌های زعفرانی، طلایی یا حیوانی استفاده کنید.
4. دانه‌های هل را به صورت کامل آسیاب کنید تا زیر دندان هنگام میل کردن حلوا نیایند.
5. در ریختن زعفران زیاده‌روی نکنید چرا که باعث می‌شود حلوای شما به زردی بزند.
6. حلوای شما نباید ته بگیرد. به همین دلیل باید دائما آرد را تفت بدهید و آن‌را رها نکنید.
7. حرارت زیاد باعث می‌شود حلوای شما رنگ تیره‌ای بگیرد. در تمامی مراحل پخت از حرارت ملایم استفاده کنید.
8. سعی کنید از آردهای سبوس‌دار مانند آردهای نان سنگک استفاده کنید.
9. استفاده از عرق هل نیز در دقایق پایانی طبق حلوا می‌تواند عطر خوبی به حلوای شما بدهد.
10. آهسته و پیوسته طبخ کردن یکی از اصلی‌ترین فوت‌وفن‌های درست کردن حلواست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه

غذای اصلی/ خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

پایتخت فلافل ایران کجاست؟

میز اردور/ پنکیک سرخ شده عصرانه برای خانواده

همبرگر با روکش طلای 24 عیار!

صفر تا صد تهیه هات داگ سوخاری

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

نوشیدنی ها/ کافه لاته برای لحظات تنهایی

بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

طرز تهیه اسفناج پلو غذایی مغذی و خاص

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

چطور پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

ترفندهای چیدمانی برای خانه‌های نقلی

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

املت شکم پاره قارچ و ذرت

طرز تهیه پنیر چدار خانگی و موارد استفاده از آن

8+1 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

درمان رسوب سماور در خانه

پختن مرغ به صورت آب پز و از بین رفتن بوی مرغ

غذای ملل/ دستور تهیه سالادی پرطرفدار در رستوران های خارجی

غذای اصلی/ نودل قالبی را برای مهمانی ها بپزید

میز اردور/ دسر کاسترد قالبی، خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ خوشمزه ترین رولت خانگی هفته‎

غذای اصلی/ شوید پلو را با مرغ زعفرانی سرو کنید

چیزکیک شکلاتی عالی بدون پخت

شکلات آجیلی با مواد اولیه کم

میز اردور/ حلوا بوتیکی گل سرخ برای سفره نذری

شیرینی ترد و نوستالژیک دوران کودکی

2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

کیک لطیف و فوق العاده خوشمزه ترکی

8 سوپ خوشمزه و مقوی برای زیر 2 ساله ها

میز اردور/ ترشی قارچ با غذاهای فست فودی عالیه

غذای اصلی/ 2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

شیرینی ها/ رولت خوشمزه ترین دسر خانگی هفته

برش میوه برای سرو راحت تر در مهمانی ها

پاستیل اناری یا میوه های دیگر درست کنید

10غذای سرد اما خوشمزه برای پیک نیک

زرشک پلو با مرغ را خوشمزه تر و خوشرنگ تر بپزید