آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ کباب علی نازیک؛ پیشنهاد سرآشپزهای معروف ترکیه خانه داري

غذای ملل/ کباب علی نازیک؛ پیشنهاد سرآشپزهای معروف ترکیه
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
غذای ملل/ کباب علی نازیک؛ پیشنهاد سرآشپزهای معروف ترکیه
١٠
٠
نمناک / کباب علی نازیک یه غذای ترکیه هستش وخیلی شبیه بورانی بادمجان خودمون هستش ولی خوشمزه تر .
چی لازم دارم:
بادمجان 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
گوشت (تکه ای یا چرخ کرده) 100 گرم
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
ماست بمیزان دلخواه
چطور بپزم:
اول بادمجانها را کبابی میکنیم
خوب که کبابی شد پوستش را کنده میشوریم و ساطوریش میکنیم
پیاز و2حبه سیر را ریز میکنیم(یا رنده میزنیم) بانمک وکمی روغن یا کره تفت میدیم .
کمی که سبک شد بادمجانها را اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم دوست داشتین میتونین یه مقدار کره هم اضافه کنین .
حالا ماست را با یه حبه سیر رنده شده مخلوط میکنیم .
بعد بادمجان سرد شده را بهش اضافه میکنیم وتا جایی که دوس دارین ماست بهش اضافه میکنین .(بهتره ماست خامه ای باشه).
اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید اون رو با مقداری پیاز تفت میدیم نمک وفلفل ودارچین را اضافه میکنین یا با رب میتونین تفت بدین.اگر گوشت شما تکه ای هست میتونید اون رو بپزید یا گوشتتون رو کباب کنین وریز خرد کنین وروش بریزین خلاصه این دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره حالامیتونین گوشت رو روی مخلوط بورانی مانند بریزید و بعد سرو کنین . توی ترکیه با گوشت خرد شده هم خوردم خیلی بیشتر دوست داشتم. در اون صورت باید گوشت گوسفند رو به قطعات کوچیک برش بزنید و با پیاز و رب و کمی آب و سایر موادی که برای گوشت چرخ کرده گفتیم مخلوط کنید ولی آبش بیشتر باشه که خووووب بپزه !
نکات
1. در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای و گوجه را خرد کرده و به صورت سرخ کرده روی غذا بریزید.
2. میتوانید این غذا را به صورت تند سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield