آریا بانو

آخرين مطالب

شله زرد مجلسی مناسب برای نذری خانه داري

شله زرد مجلسی مناسب برای نذری
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شله زرد مجلسی مناسب برای نذری
٨٣
٠
خراسان / مواد لازم برنج - یک پیمانه
آب - 6 پیمانه
شکر- 2 پیمانه
خلال بادام – یک چهارم پیمانه
کره - 50 گرم
زعفران دم کرده - نصف استکان
گلاب - نصف پیمانه
هل ساییده شده – یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین و خلال پسته و بادام - به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج شله زرد بهتراست نیمه و حتما ایرانی باشد ولی می توانید از برنج کامل هم استفاده کنید. فقط کمی زمان پخت اش بیشترمی شود و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری نیاز دارد. برنج را که از شب قبل خیس کردید با مقداری آب، روی حرارت قرار دهید تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش آمدن ملایم کنید تا به آرامی بپزد. برنج باید کاملا پخته شود.
بعد از حدود یک ساعت که کاملا پخت، شکر رااضافه کنید. بعد کره، زعفران و هل را که از قبل آماده کرده اید، اضافه کنید و بگذارید شله زرد کاملا جا بیفتد . شله زرد را هم بزنید که ته نگیرد.وقتی که غلظت شله زرد مناسب شد، گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آن را از روی شعله بردارید.در مرحله آخر خلال بادام هایی را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کنید. البته می توانید خلال بادام را فقط برای تزیین استفاده کنید.
نکته :
برای پخت شله زرد شکر را حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
شکر با حرارت دیدن کمی آب می اندازد بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر می شود، پس این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.میزان غلظت شله زرد باید آن قدر باشد که اگر مقدار کمی توی بشقاب ریختید کاملا پخش نشود و قوام داشته باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نوشیدنی ها/ دمنوش سنتی و مغذی سنبل الطیب

شیرینی ها/ شکلات های فندقی برای زنگ تفریح کودک

فلفل خورها میگو پلو را از دست ندهید!

ناهار/ لوبیا پلو با گوشت را دمی بپزید

7 آش نذری برای ایام عزاداری فاطمیه

میز اردور/ حلوای شکلاتی با عطر دارچین

صبحانه/ خاگینه مغزدار برای روزی پرانرژی

فلفل خورها میگو پلو را ازدست ندهید!

آموزش تهیه ماهی لا پلو مخصوص

رول پسته و چهار مغز، شیرینی فرانسوی

طرز تهیه شامی کباب سبزیجات

دلمه گوجه فرنگی شیک و مجلسی

پوآچای سینه مرغ، خوشمزه و نرم

طرز تهیه لعاب برنج برای نوزاد

طرز تهیه دونات سیب

با توپک هویج خلاقانه پذیرایی کنید

جغور بغور غذای قدیمی ایرانی

نکات کلیدی در تهیه «مربای به»

فتوچینی ایتالیایی با سس ریحان

آموش تهیه ماهی لا پلو مخصوص

ایده هایی برای طبخ قشنگ خوردنی ها!

کوفته بلغور منبع غنی آهن

راهکارهای گرفتن تلخی قیمه

روش های پخت کدو حلوایی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ لذیذترین خورش قیمه را بپزید

از شما/ کیک خیس پرتقالی برای اولین بار

از شما/کیک خامه من با تزئین فوندانت

از شما/ ته چین مرغ

میز اردور/ کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی

سوپ و آش/ سوپ جو پرک، لعاب دار و خوشمزه

غذای ملل/ ناگت مرغ را به سبک رستوران بپزید

خوشمزه ترین نان شیرمال ترکیه ای

سیب زمینی سوخاری برای میان وعده کودکان

میز اردور/ ژله رنگین کمان برای جشن تولد

کیف‌های دستی را چگونه با لباس‌هایمان ست کنیم؟

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی را به خوشمزگی شیرازی ها بپزید

تزئینات هنرمندانه کیک تولد

نان خانگی به شکل کبوتر

روش های پخت کدو حلوایی

از شما/شام من همسری و دردونم

از شما/بفرمایید کیک

از شما/کیک شکلاتی

7 صبحانه گرم و خوشمزه برای آغاز روز

از شما/شام امشب گوبولی خودم پز

از شما/سفره وحدت دخترم

از شما/شیرینی

از شما/خورشت کرفس

از شما/ کیک خونگی

از شما/ کباب

نان پیازی، معطرترین پیشنهاد هفته