آریا بانو

آخرين مطالب

آش عباسعلی با قدمتی 200 ساله

آش عباسعلی با قدمتی 200 ساله
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
آش عباسعلی با قدمتی 200 ساله
٥١٤
٠
غذالند / آش عباسعلی از معروف ترین آش های استان کرمانشاه می باشد. این آش قدمتی 200 ساله دارد. در زمان های قدیم آشپزی متدین و ماهر به نام عباسعلی نذر می کند که هر شب در مسجد در ماه رمضان آشی ویژه به مردم بدهد تا روزه خود را با این آش باز کنند. در این آش از انواع حبوبات، سبزی، روغن کرمانشاه و ادویه جات استفاده می شود که طعمی خاص و منحصر به فرد به آش می دهد. سال ها بعد این آش به نام آشپز آن یعنی آش عباسعلی معروف می شود و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم تبدیل می گردد. حالا این آش در ایام ماه رمضان در بین مردم رواج پیدا کرده و به این نیت که متبرک و خوش یمن است آن را نذر می کنند. یکی از خواص این آش کش آمدن آن است که کار هرکسی نمی باشد در واقع کش آمدن این آش چیزی شبیه به پنیر پیتزا می باشد و تهیه این آش مستلزم حوصله زیاد است. در این آش از یک نوع حبوباتی که کمتر استفاده می شود یعنی لوبیا سفید استفاده می کنند. لوبیا سفید از خانوداه لوبیا هاست و این نوع محصول بیشتر در کشورها بریتانیا و امریکا محبوبیت دارد و دارای مقادیر زیادی کربوهیدرات می باشد. یکی از مهمترین خواص لوبیا سفید اینست که موجب کاهش قند خون می شود. همچنین فشارخون را هم کاهش می دهد. چربی پایین و مقدار پروتئین بالای آن یکی دیگر از خواص آن است. لوبیا سفید از نظر طب قدیم معتدل است.‏ با ناراحتی های قلبی عروقی مقابله می کند. مصرف لوبیا سفید یبوست را درمان می کند. لوبیا سفید موجب نوسازی سلول ها شده و همچنین برای درمان کم خونی توصیه می شود. همچنین مصرف آن برای هیچ کدام از گروه های خونی مشکل ساز نیست. یکی دیگر از خواص لوبیا سفید این است که پتاسیم و سدیم زیادی دارد و برقراری تعادل این دو ‏عنصر در بدن میتواند فشار خون و ضربان قلب را تنظیم کند.
مواد لازم
لوبیا سفید : نصف پیمانه
جو : نصف پیمانه
برنج نیم دانه : نصف پیمانه
بلغور گندم : نصف پیمانه
عدس : ⅔ پیمانه
نخود : ⅓ پیمانه
پیاز داغ : نصف پیمانه
گوشت ران گوسفند : 300 گرم
روغن حیوانی : نصف پیمانه
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
دارچین : به مقدار لازم
آب قلم : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده به همراه مقدار مناسبی از آب قلم ( حدود 4 پیمانه) خوب می پزیم.
مرحله 2
حبوبات را جدا می پزیم .
مرحله 3
پس از پخت گوشت و حبوبات ، گوشت را کاملا می کوبیم تا له شود.
مرحله 4
سپس همه را با هم مخلوط کرده به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه روی حرارت متوسط می گذاریم و مدام آن را هم می زنیم.
مرحله 5
وقتی آش کامل جا افتاد و غلیظ شد نصف روغن حیوانی را داخل آش ریخته زیر شعله را خاموش می کنیم.
مرحله 6
در پایان آش را به صورت گرم داخل ظرف های مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و روغن باقی مانده و دارچین تزیین می کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ته‌چین هویج، یک قاطی پلوی ساده

طرز تهیه آش دندونی به سبک تبریزی‌ها

چطور پیاز داغ مجلسی درست کنیم؟

ترفندهای چیدمانی برای خانه‌های نقلی

طرز تهیه بلینی؛ پنکیک های سرخ شده

املت شکم پاره قارچ و ذرت

طرز تهیه پنیر چدار خانگی و موارد استفاده از آن

8+1 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

درمان رسوب سماور در خانه

پختن مرغ به صورت آب پز و از بین رفتن بوی مرغ

غذای ملل/ دستور تهیه سالادی پرطرفدار در رستوران های خارجی

غذای اصلی/ نودل قالبی را برای مهمانی ها بپزید

میز اردور/ دسر کاسترد قالبی، خوشمزه و ساده

شیرینی ها/ خوشمزه ترین رولت خانگی هفته‎

غذای اصلی/ شوید پلو را با مرغ زعفرانی سرو کنید

چیزکیک شکلاتی عالی بدون پخت

شکلات آجیلی با مواد اولیه کم

میز اردور/ حلوا بوتیکی گل سرخ برای سفره نذری

شیرینی ترد و نوستالژیک دوران کودکی

2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

کیک لطیف و فوق العاده خوشمزه ترکی

8 سوپ خوشمزه و مقوی برای زیر 2 ساله ها

میز اردور/ ترشی قارچ با غذاهای فست فودی عالیه

غذای اصلی/ 2 دستور پخت حلیم خوشمزه مشهد و نیشابور

شیرینی ها/ رولت خوشمزه ترین دسر خانگی هفته

برش میوه برای سرو راحت تر در مهمانی ها

پاستیل اناری یا میوه های دیگر درست کنید

10غذای سرد اما خوشمزه برای پیک نیک

زرشک پلو با مرغ را خوشمزه تر و خوشرنگ تر بپزید

از شما/ بوراک من

از شما/ ناهار امروز من با دخملم

ساندویچ خوراک قلوه مخصوص سنتی پسندان!

عصرانه/ پاستیل اناری یا میوه های دیگر درست کنید

از شما/ناهار

تست فرانسوی، غذایی ساده و سریع

بیشترین سهم کالای قاچاق به لوازم خانگی اختصاص دارد

آموزش تهیه کیک اسفنجی بسیار نرم!

هات‌داگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار

از شما/کوکو سبزی درحال سرخ شدن

تهیه پودر لبو و استفاده از آب لبو برای تزیین غذا

اسنک کدو سبز با سس سیر برای سلامت چشم ها!

غذای اصلی/ کوفته قلقلی هویج تا حالا درست کرده‌اید؟

میز اردور/ با «چیز کیک پاستیل» کوچولوهایتان را سورپرایز کنید

از شما/ اکبرجوجه

از شما/کیک زهرا پز

از شما/دیگ شام من برای مهمونام

از شما/شوید پلو با ماهی

از شما/پیراشکی

از شما/ حلوا

از شما/شام