آریا بانو

آخرين مطالب

کیکی که مانند آن را تا به حال نپخته اید خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٠١
٠
آخرین خبر / مواد کیک اسفنجی:
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 90 گرم
آرد شیرینی پزی: 90 گرم
مواد کرم:
خامه صبحانه پاکت صورتی: 1 بسته
پنیر ماسکارپونه: 1 بسته
شکر: 2 قاشق غذاخوری
مواد ژله:
ژله توت فرنگی: 1 بسته
آب جوش: 1.5 لیوان
توت فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با شکر به مدت 10 دقیقه هم بزنید آرد رو الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب کمر بندی رو کاغذ روغنی بزارید و مواد کیک‌ داخل آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه یا بیشتر بزارید.
وقتی داخل کیک خلال دندون زدید و کیک به خلال نچسبه یعنی آماده است کیک رو 30 دقیقه بزارید کنار تا خنک شه سپس از قالب جدا کنید داخل نایلون بزارید محکم نایلون رو ببندید و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس درآورید و 1/3 سر کیک‌ رو ببرید ژله رو با آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت کتری هم بزنید تا ذرات حل شه و بزارید تا خنک بشه.
خامه رو با همزن 5 دقیقه بزنید سپس پنیر ماسکارپونه و شکر اضافه کرده 2 دقیقه بزنید کرم رو روی کیک بریزید توت فرنگی روی آن بچینید و ژله بریزید و داخل یخچال 5 ساعت بزارید و سپس سرو کنید.
آموزش: زهرا افرازه


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield