آریا بانو

آخرين مطالب

صفر تا صد پخت جوجه کباب

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٥٤
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
فیله مرغ: 1.5 کیلوگرم
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
ماست: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 3 عدد
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل 5-4 ساعت) داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید.
نکات:
زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگه مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید.
بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه.
آموزش: زهرا افرازه


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی را به خوشمزگی شیرازی ها بپزید

تزئینات هنرمندانه کیک تولد

نان خانگی به شکل کبوتر

روش های پخت کدو حلوایی

از شما/شام من همسری و دردونم

از شما/بفرمایید کیک

از شما/کیک شکلاتی

7 صبحانه گرم و خوشمزه برای آغاز روز

از شما/شام امشب گوبولی خودم پز

از شما/سفره وحدت دخترم

از شما/شیرینی

از شما/خورشت کرفس

از شما/ کیک خونگی

از شما/ کباب

نان پیازی، معطرترین پیشنهاد هفته

ناهار/ کشمش پلو با گوشت غذایی مقوی و خوش طعم

از شما/ صبحانه

غذای چینی با طعم سبزیجات

طرز تهیه‌ی کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی

با تزئینات شکلات غوغا کنید

فوت و فن پخت مرغ سوخاری در منزل

میز اردور/ آموزش تصویری پختن چغندر

از شما/اینم فلافل خونگی بفرمایید

زیباترین تزئین های کیک را از دست ندهید

صفر تا صد تهیه جوجه چینی

چکدرمه؛ هنر آشپزی زنان ترکمن

در خانه سالم ترین کالباس را درست کنید

مزایای خیساندن برنج قبل از پخت

ته چین مرغ مجلسی با عطری بی نظیر

سوپ و آش/ با کلم غذایی برای علاقه مندان طعم های تند درست کنید

غذای اصلی/ تنوع مواد اولیه در جواهر پلو

مرمکه، حلوای گردوی شمالی

شیرینی ها/ دسر مجلسی شارلوت با جزئیات آن

نوشیدنی ها/ شیک بادام زمینی پر انرژی ترین پیشنهاد هفته

شام/ برگر ترکی را برای خانواده بپزید

غذای ملل/ کوفته مرغ سوئدی برای خوش خوراک ها

از شما/ بفرمایید بچه ها

سوپ و آش/ سوپ عدس برای کودکان مدرسه ای

آموزش تهیه املت سبزیجات

فینگرفود کوفته بادمجان

عصرانه/ میلک شیک موز سرحالتان می آورد

آموزش قدیمی ترین غذای حاضری تهرانی

وقتی بوراک‌ ساندویچ سوسیس می پزد!

صفر تا صد تهیه پلو شوشتری

چیکن هندی، خوراک مرغ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در خانه

آبی خاکستری در دکوراسیون نشیمن غوغا میکند

واویشکا گوشت چرخ کرده، غذایی سریع و آسان

صفر تا صد تهیه رب گوجه خانگی

موارد ممنوعه برای جمع‌کردن با جاروبرقی!