آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش درست کردن شکلات صبحانه در منزل خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢٣٥
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
پودرقند: 1/2 پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
پودرکاکائو: 6.5 قاشق سوپخوری سرصاف
شکلات تخته ای: 30 گرم
پودرفندق: 1/2 پیمانه
خامه صبحانه: 1/2 پیمانه
کره آب شده: 1/4 پیمانه
شیرداغ: 2 قاشق سوپخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
شکلات تخته ای را روی حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) آب می کنیم.
پودرکاکائو را با دو قاشق کره روی حرارت کم حل می کنیم و از روی حرارت برمی داریم، به ترتیب پودرقند، شیرداغ، تخم مرغ ها، شکلات مایع، پودروانیل، مابقی کره و خامه را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مایه پف کند و در انتها پودرفندق را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
نکات:
نوع شکلات تخته ای را با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید.
مقدار پودرقند را می توانید تغییر دهید.
بجای پودرفندق از پودرگردو یا پودر نارگیل می توانید استفاده کنید.
در مرحله هم زدن هر کدام از مواد صبر و حوصله به خرج دهید، تا مایه شکلات شما یکدست شود.
آموزش: زهرا افرازه


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield