آریا بانو

آخرين مطالب

لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهید خانه داري

لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهید
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
لذت خوردن کشک کدو را از دست ندهید
١٢٣
٠
آخرین خبر / مواد لازم
کشک1 پیمانه
کدو سبز750 گرم
پیاز داغ2 قاشق غذا خوری
سیر داغ و نعنا داغبه مقدار لازم
فیله گوجه فرنگی4 عدد
پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کشک کدو
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 45دقیقه
1
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
2
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
3
سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
4
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
5
سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
6
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
7
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield