آریا بانو

آخرين مطالب

پنکیک سیب زمینی و عدس خانه داري

پنکیک سیب زمینی و عدس
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
پنکیک سیب زمینی و عدس
٤٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم پنکیک سیب زمینی و عدس
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد1/2 لیوان
تخم مرغ خام1 عدد
تخم مرغ پخته2 عدد
پیاز1 عدد
عدس1 لیوان
سیب زمینی متوسط10 عدد
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی و عدس
زمان تهیه 50دقیقه
زمان پخت 35دقیقه
1
عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود
2
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود ، تخم مرغ های پخته را ریز خرد کنید و بهمراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
3
سیب زمینی ها را بپزید و با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا خوب نرم و یکدست شود ؛ سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید
4
سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن ارد زیادی نیست ).
5
روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید
6
و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید.
7
ته ماهیتابه مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پنکیک ها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید برشته و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس از پخت پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و بهمراه سس یا ماست سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ناهار

از شما/ ناهار ما

از شما/کشک بادمجون برای عصرونه

از شما/شام ما

از شما/شام امشب ما

سالاد فتوش با ریشه عربی ترکی

روش‌های ساده و کاربردی برای تمیز کردن کاغذ دیواری

چطور کیک تولد خانگی درست کنیم؟

ترفندهای جوش آوردن شیر

شنیون مو با کمک بافت و گل

زعتر پیتزا، فست فود عربی مخصوص صبحانه

صفر تا صد تهیه میگو پلو اسپانیایی

از شما/نوش جونتون

از شما/شیرینی کاکا ماسولی

از شما/قرمه سبزی

از شما/پیتزا خونگی

از شما/کیک پلنگی خوشمزه من

از شما/ شام ما

آموزش تهیه کوفته گوشت مرغ

از شما/😊😊😊😊

خرمالو پلو خلاقیت بی مثال!

غذای ملل/ مخلوط پلو چینی

تزیین میرزا قاسمی مجلسی با 5 ایده‌ هنرمندانه

غذاهای سال نو چینی‌ها، از نودل‌های بلند تا ماهی کامل!

کلوچه پرتقال عصرانه ای با عطر منحصر بفرد

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

شیرینی ها/ کیک مارمالاد، بهانه ای برای دور هم جمع شدن

شیرینی ها/ کیک انار با سس انار معرکه میشه

غذای اصلی/ ورقه کدو برای پیش غذای ناهار امروز

سوپ و آش/ ترفند پخت 2 سوپ خوشمزه و سریع

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

ناهار/ خورشت انار و سیر معطر و لذیذ

ذائقه ها/ کراکت قارچ برای گیاه خوارها

میز اردور/ جوانه ماش را چطور درست کنم؟

بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

صبحانه / املت به سبک قهوه خانه ها

نوشیدنی ها/ بفرمایید قهوه اسپرسوی کافی شاپی

با میوه‌های چرب چه کنیم؟

غذای اصلی/ ماکارونی را با پنیر پیتزا امتحان کنید

حلوای آرد برنج دسر خوشمزه کرمانی

آهندی ها چگونه کتلت درست می کنند؟

راحت تر از همیشه سبزی پلو با ماهی بپزید

ترشی بادمجان شکم پر، بی نظیر و درجه یک

خورش پرتقال، غذای محبوب و خوشمزه شمالی

شام/ دلمه کدو را فقط باید خانوادگی میل کرد

شیرینی ها/ بیسکوییت کاکائویی برای مدرسه کودکان

آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها

فست فودی سالم و مقوی برای همه خانواده

شیرینی ها/ کیک موس شکلاتی اصلا سخت نیست!

پخت تی تاپ نوستالژی در خانه