آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ کرپ دانتل برای تزئین خوراکی های مجلسی خانه داري

میز اردور/ کرپ دانتل برای تزئین خوراکی های مجلسی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ کرپ دانتل برای تزئین خوراکی های مجلسی
١٧٦
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 لیوان
آب نصف لیوان
نمک 1 قاشق مرباخوری
آرد 1/5 لیوان
چه جوری درست میشه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یک ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب می کنیم بعد آن را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت می ریزیم (تا به شکل توری در آید) و سرخ می کنیم.
گوشت مرغ را از شب قبل با 1 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق چایخوری فلفل، 1 قاشق مرباخوری فلفل ترکی (پول بیبر) و 1 قاشق مرباخوری نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار) می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال استراحت می دهیم (ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است) بعد مرغ ها را در روغن سرخ می کنیم.
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار (خیارشور) و بعد مرغ های سرخ شده را می گذاریم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield