آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست خانه داري

میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ دسر شکلاتی فندق و بادام تست
٥٦
٠
رنگی رنگی / چی لازم دارم:
شکر -150 گرم
خامه صبحانه -200 گرم
شکلات تخته ای -150 گرم
تخم مرغ - 4 عدد
شیر- 500 گرم
ژلاتین - 2 قاشق غذاخوری
آب سرد - یک چهارم پیمانه
خامه قنادی - 100 گرم
فندق برشته شده - 100 گرم
بادام درختی برشته شده - برای تزیین
چه جوری درست میشه:
زرده تخم مرغ و شکر را با همزن برقی می زنیم تا کاملا سفید وحجم دار شود.
سپس به آن شیر نیمه گرم وشکلات بن ماری را می افزاییم و حدود 5 دقیقه روی شعله قرار می دهیم ومدام هم می زنیم .ظرف را از روی حرارت برمی داریم و فندق کوبیده شده وژلاتین را که با آب سرد بن ماری کردیم به آن اضافه می کنیم .وقتی مواد خنک شد، خامه صبحانه را می افزاییم و خوب هم می زنیم تا یک دست شود.
مواد را در ظرف دسر می ریزیم وبه مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال می گذاریم .
دسر را در ظرف اصلی برمی گردانیم وبا خامه قنادی وبادام درختی تست تزیین می کنیم .
نویسنده : سید جواد غفوریان |سرآشپز بین المللی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield