آریا بانو

آخرين مطالب

سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟ خانه داري

سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سالاد شیرازی؛ هضم کننده یا دردسرساز؟
k ٣.٩
٤
ایران شف / سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است.
این سالاد در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب می‌آید، دردسرساز شود.
بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبه‌رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود. از طرفی ماست وبرنج هردو یک طبع دارند و خوردن آنها دریک زمان صحیح نیست !
همچنین نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.
چه جوری ردست میشه: 1خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).2مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید ، کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی

صبحانه/ 2 دستور تهیه کیک شکلاتی ساده و خیس

کتلت سیب زمینی شیرازی

نان یونانی مخصوص عید کریسمس

کیک صبحانه با بافتی نرم و حجیم

هندونه مخصوص شب یلدا

از شما/شام خوشمزه ی ما

از شما/کیک

مثل حرفه ای ها شیر خرما را سرو کنید

شیرینی رول سیب دارچینی

طرز تهیه اسنک پیتزایی خوشمزه و لذیذ در خانه

دستور تهیه محلبی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف

ته چین انار، غذایی لذیذ با تم شب یلدا

غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه

سوپ و آش/ برای کوچولویتان آش دندانی بپزید

عدسی هم گرمتان می کند، هم مغذی است

میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید

آموزش پیاز مجلسی سرخ شده

پای کدوحلوایی برای دسر شب یلدا

غذاهایی که مناسب در فصل پاییز

ته چین انار پیشنهاد فوق العاده برای شام یلدا

شیرینی اسپانیانی با مزه ای شببه بامیه

خوراک مرغ با نانی مخصوص برای ناهار امروز

کاپ قارچ و اسپاگتی، فست فودی جدید و خوشمزه

پاپ کرن کاراملی را برای شب یلدا درست کنید

سوپ و آش/ سوپ جوجه لیمویی تو این سرما می چسبه!

ذائقه ها/ برگر مرغ رژیمی برای مهمانان مسن

ترفندهای پخت مرغ حرفه ای

با پارچه نمدی برای بچه ها جلد دفتر درست کنیم

مدل های جذاب دستبند و انگشتر به هم متصل

غذای اصلی/ سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا

از شما/ کیک حروف

ست کردن لباس با رنگ سورمه ای

دکوراسیون منزل به سبک صنعتی

سوپ جوجه لیمویی؛ تو این سرما می‌چسبه!