آریا بانو

آخرين مطالب

ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی خانه داري

ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ذائقه ها/ خوراک مرغ و اسفناج سرخ‌شده؛ مغذی در عین سادگی
٨٢٢
٠
برترین ها / خوراک مرغ با اسفناج یک غذای ساده، مغذی و خوش طعم است. این یک دستورالعمل کامل و درست است که یک ناهار عالی را به شما می‌دهد. این غذا خودش به تنهایی خوشمزه و سیر کننده است، اما می‌توانید آن را با برنج و یا نان هم سرو کنید.
این دستورالعمل ترکیب شگفت انگیزی از مرغ سرخ شده است. سس گوجه و اسفناج نرم که با کمی نمک و فلفل سیاه، طعمی ملایم پیدا کرده است. این یک نوع غذای ظاهرا سنتی با ترکیبی ساده است. این غذا خودش به تنهایی کامل است، اما اگر با برنج، پاستا یا گِمنه همراه شود، عالی خواهد بود.
مراحل درست کردن این مرغ و اسفناج با اسفناج بسیار آسان است. مقداری روغن را در ماهیتابه گرم کنید، مرغ را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. مرغ را تا زمانی که قهوه‌ای شود، سرخ کنید. سس گوجه را بریزید و کمی بپزید. اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی که نرم شود، بپزید. یک یا دو این کار را انجام دهید. بعد از اینکه اسفناج تفت خورد، آماده است.
این دستورالعمل بسیار قابل انعطاف است، می‌توانید اسفناج را کمتر یا بیشتر کنید و همینطور مرغ را هم به همین صورت. همچنین از کیل به جای اسفناج استفاده کنید. این سبزی هم به همان میزان خوب است. البته به این معنا نیست که با مواد تشکیل دهنده زیاد، آن را سنگین کنید به همین دلیل فقط از نمک و فلفل سیاه استفاده می‌شود، البته در صورت دلخواه می‌توانید ادویه‌های بیشتری استفاده کنید. هر تغییری که می‌خواهید بدهید، اما سس گوجه‎فرنگی را فراموش نکنید، وجود این سس برای یکدست کردن غذا، ضروری است.
چی لازم دارم:
ران مرغ بدون استخوان: 1/2 کیلوگرم
اسفناج کوچک: 1/2 کیلوگرم
پیاز: 1 عدد، نگینی شده
سس گوجه: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
روغن: 1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
1. روغن را در ماهیتابه و روی حرارت بالا گرم کنید تا زمانی که به جلز و ولز بیفتد. پیاز‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا زمانی که تغییر رنگ دهند و کمی تیره شوند.
2. مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به ماهیتابه بیفزایید. آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس تفت دهید تا زمانی که سرخ شده و قهوه‌ای شوند.
3. سس گوجه را ریخته و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.
5. بیبی اسفناج یا همان اسفناج‌های جوان را بدون خرد کردن داخل ماهیتابه بریزید و حدود 1 تا 2 دقیقه یعنی تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
6. پس از این زمان، بلافاصله از روی حرارت بردارید.
7. آن را با برنج، گمنه، کینوا و یا حتی نان سرو کنید.
نکات مهم
بیبی اسفناج یا اسفناج جوان خیلی نرم است و سریع می‌پزد بنابراین نباید آن را زیاد روی گاز بگذارید. همینکه پژمرده و نرم شد آن را از روی گاز بردارید.
استفاده از اسفناج جوان خیلی عالی است، اما می‌توانید از هر سبزی برگی دیگر به انتخاب خودتان همانند کیل استفاده کنید.
به جای سس گوجه می‌توانید از گوجه‌های تازه استفاده کنید.
اسفناج را زیاد نپزید. پخت طولانی باعث می‌شود بیشتر مواد مغذی آن از بین برود. آن را به مدت نهایتا 2 دقیقه بپزید و بلافاصله از روی گاز بردارید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ شام ما برای مادر شوهر

از شما/ باقلوا شربتی

ازشما/ کیک میکری

صفر تا صد پیتزای خانگی بدون فر

شیرینی ها/ کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا

حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

سس کاری طعم غذاهای گوشتی را معرکه می کند!

میز اردور/ حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

کالباس سبزیجات برای کسانی که گوشت نمی خورند

کیک بستنی ایده ای عالی برای پذیرایی شب یلدا

اسموتی آووکادو با میوه های سبز

نوشیدنی ها/ اسموتی آووکادو با میوه های سبز

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید

شیرینی ها/ رولت گل سرخ خوشمزه و معطر برای شب یلدا

شام/ سوپ بروکلی و اسفناج بخورید تا سرما نخورید

نوشیدنی ثعلب بهترین انتخاب در هوای آلوده زمستان

از شما/ خورشت لوبیا😉

میز اردور/ ذرت مکزیکی با کلی مخلفات خوشمزه

ایده های جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی

عصرانه/ فرنی و ژله انار برای عصر یلدا

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه

کَسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه

آموزش تهیه ذرت مکزیکی با ذرت سالم

ایده های ساده برای تزیین لبو شب چله

کسرول مرغ و پوره سیب‌زمینی؛ مخصوص باکلاس‌ها

طرز تهیه ذرت مکزیکی

صبحانه/ 2 دستور تهیه کیک شکلاتی ساده و خیس

کتلت سیب زمینی شیرازی

نان یونانی مخصوص عید کریسمس

کیک صبحانه با بافتی نرم و حجیم

هندونه مخصوص شب یلدا

از شما/شام خوشمزه ی ما

از شما/کیک

مثل حرفه ای ها شیر خرما را سرو کنید

شیرینی رول سیب دارچینی

طرز تهیه اسنک پیتزایی خوشمزه و لذیذ در خانه

دستور تهیه محلبی با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف

ته چین انار، غذایی لذیذ با تم شب یلدا

غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه

سوپ و آش/ برای کوچولویتان آش دندانی بپزید