آریا بانو

آخرين مطالب

تهیه بیف استراگانوف با گوشت گاو خانه داري

تهیه بیف استراگانوف با گوشت گاو
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تهیه بیف استراگانوف با گوشت گاو
k ١.٥
٠
چی بپزم / مواد لازم
500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
1 عدد پیاز متوسط
1 قاشق سوپ‌خوری کره
1 قاشق سوپ‌خوری روغن
250 گرم قارچ
1 قاشق سوپ‌خوری جعفری خرد شده
200 گرم سیب زمینی سرخ کرده
مواد لازم برای سس:
2 قاشق سوپخوری کره
3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
سه چهارم پیمانه شیر
نمک
فلفل
طرز تهیه
قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی‌تابه دیگری سرخ کنید.
گوشت خرد شده را به پیاز افزوده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.
برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.
سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.
غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی(یا چیپسی یا خلالی) و جعفری نیز استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ناهار

از شما/ پیراشکی

از شما/ آش

از شما/ خوراک مرغ با زرشک

پخت و پز روی اجاق سود؛ چگونگی کسب درآمد از آشپزی

از شما/ وعده ی ناهار

از شما/ شیر با دیگر ترکیبات

از شما/کیک شکلاتی

از شما/ بفرمایید

من یک نابلد آشپزی بودم

از شما/ بریانی بستکی

از شما/ شام امشب ما الویه

غذای ملل/ طرز تهیه بیف استروگانف روسی

میز اردور/ دسر سیب و دارچین به خوشمزگی دونات

شیرینی مافین با مغزی لطیف و خوشمزه

غذای اصلی/ کلم پلو با گوشت قلقلی با دستور شیرازی

شیرینی ها/ ساده ترین دستور چیزکیک

اسنک سیب زمینی با ادویه های هندی معرکه میشه

شیرینی ها/ کیک مربایی را با چای میل کنید

3 ساندویچ خوشمزه و عالی برای مهمانی ها

شام/ خوراک مرغ با عطر و طعم نعناع

10 کیک عاشقانه برای شما و همسرتان

تارت انار دلبرانه ترین عصرانه

نوشیدنی ها/ خودتان را به یک فنجان شکلات داغ دعوت کنید

ابتکار جدید بوراک؛ آشپزی مینیاتوری!

ایده ای برای تهیه خاگینه متفاوت

دمپخت ماش، متفاوت سنتی!

از شما/کلوچه خوشمزه

سس سیب، دسری مغذی و خوش عطر

8 راز و رمز پخت میگو

تخم مرغ روی چیپس

سالمون لیمو و شوید

فوت و فن تهیه پلو میوه!

خورشت خلال کرمانشاهی؛ اصیل و خوشمزه

خوراک سریع و ساده گوشت و قارچ

فوت و فن های پخت کیک ساده

شناسایی لوازم خانگی احتکار شده در یزد

افزایش قیمت لوازم آشپزخانه تا پایان سال بعید است

نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها

شیرینی ها/ دونات خوشمزه کرم دار خانگی!

آموزش تهیه خورشت گل کلم

صبحانه/ کیک ارده، بسیار مقوی با مواد مغذی

پلو فلفل دلمه ای، تنوعی در خانواده

در روزهای سرد چطور مصرف انرژی در خانه را مدیریت کنیم؟

5 غذایی که نباید در فست فودها سفارش بدهیم

بوغدا آشی غذای پرخاصیت زنجانی ها

سوسیس تخم مرغ دلبرانه در طبیعت

شیرینی گردویی ترد و خوشمزه

صفر تا صد طبخ سالمون بزرگ

میز اردور/ سس چیلی برای پیتزا، ساندویچ و سیب زمینی