آریا بانو

آخرين مطالب

ترشی مدرنی که دستور تهیه ساده ای دارد خانه داري

ترشی مدرنی که دستور تهیه ساده ای دارد
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
ترشی مدرنی که دستور تهیه ساده ای دارد
k ٣.٢
٠
ایران کوک / وقتی صحبت از ترشی گوجه (Pickled tomatoes) می شه اولین چیزی که به ذهن می رسه ترشیِ گوجه مشهدی یا سالاد مشهدی است که جزء ترشی های سنتی ایرانه و بسیار پرطرفدار و البته خوشمزه که از ترکیب آب گوجه فرنگی با سبزیجاتی مثل کلم و هویج و فلفل و.. تهیه می شه. اما با رواج پیدا کردن مصرف گوجه گیلاسی یعنی همون گوجه های خوشگل و کوچولویی که در بازار میوه به فروش می رسه و برای تهیه انواع سالاد و همچنین کنسرو کردن مورد استفاده قرار می گیره، خیلی ها هم ترشی خوشمزه و تند و تیزی با این گوجه ها تهیه می کنن که در کنار انواع غذا سرو می شه. لازمه بگم این ترشی رو با گوجه معمولی هم می شه تهیه کرد پس در صورت در دسترس نبودن گوجه گیلاسی خودتون رو محدود نکنید.

ترشی گوجه گیلاسی ترشی مدرن به حساب میاد که روش تهیه ساده ای داره و در مدت زمان کمی آماده می شه که با توجه به پر طرفدار شدنش امروز تصمیم دارم روش تهیه اش رو به شما آموزش مرحله به مرحله آموزش بدم تا بتونید راحت و ساده ترشی خونگی خوشمزه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
چی لازم دارم:
گوجه گیلاسی سفت 1 کیلوگرم
سرکه یک پیمانه
آب جوشیده سرد 2 و 1/2 پیمانه
سیر 4 حبه
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
فلفل تند 3 عدد
آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری

چه جوری درست میشه:
مرحله اول:
گوجه های سفت و قرمز را بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم:
گوجه را درون ظرف مناسب قرار دهید و سیر، پوست لیمو، فلفل و ترخون خشک رو لابه لای گوجه بریزید.

مرحله سوم:
آب، سرکه، آب لیمو و نمک را ترکیب کنید و روی گوجه بریزید تا کاملا سطح گوجه را بپوشاند.
در ظرف را محکم ببندید و ظرف ترشی را در جای خنک و تاریک قرار دهید تا جا بیافتد . این ترشی حدود ده روز زمان نیاز دارد تا جا افتاده شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ناهار

از شما/ پیراشکی

از شما/ آش

از شما/ خوراک مرغ با زرشک

پخت و پز روی اجاق سود؛ چگونگی کسب درآمد از آشپزی

از شما/ وعده ی ناهار

از شما/ شیر با دیگر ترکیبات

از شما/کیک شکلاتی

از شما/ بفرمایید

من یک نابلد آشپزی بودم

از شما/ بریانی بستکی

از شما/ شام امشب ما الویه

غذای ملل/ طرز تهیه بیف استروگانف روسی

میز اردور/ دسر سیب و دارچین به خوشمزگی دونات

شیرینی مافین با مغزی لطیف و خوشمزه

غذای اصلی/ کلم پلو با گوشت قلقلی با دستور شیرازی

شیرینی ها/ ساده ترین دستور چیزکیک

اسنک سیب زمینی با ادویه های هندی معرکه میشه

شیرینی ها/ کیک مربایی را با چای میل کنید

3 ساندویچ خوشمزه و عالی برای مهمانی ها

شام/ خوراک مرغ با عطر و طعم نعناع

10 کیک عاشقانه برای شما و همسرتان

تارت انار دلبرانه ترین عصرانه

نوشیدنی ها/ خودتان را به یک فنجان شکلات داغ دعوت کنید

ابتکار جدید بوراک؛ آشپزی مینیاتوری!

ایده ای برای تهیه خاگینه متفاوت

دمپخت ماش، متفاوت سنتی!

از شما/کلوچه خوشمزه

سس سیب، دسری مغذی و خوش عطر

8 راز و رمز پخت میگو

تخم مرغ روی چیپس

سالمون لیمو و شوید

فوت و فن تهیه پلو میوه!

خورشت خلال کرمانشاهی؛ اصیل و خوشمزه

خوراک سریع و ساده گوشت و قارچ

فوت و فن های پخت کیک ساده

شناسایی لوازم خانگی احتکار شده در یزد

افزایش قیمت لوازم آشپزخانه تا پایان سال بعید است

نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها

شیرینی ها/ دونات خوشمزه کرم دار خانگی!

آموزش تهیه خورشت گل کلم

صبحانه/ کیک ارده، بسیار مقوی با مواد مغذی

پلو فلفل دلمه ای، تنوعی در خانواده

در روزهای سرد چطور مصرف انرژی در خانه را مدیریت کنیم؟

5 غذایی که نباید در فست فودها سفارش بدهیم

بوغدا آشی غذای پرخاصیت زنجانی ها

سوسیس تخم مرغ دلبرانه در طبیعت

شیرینی گردویی ترد و خوشمزه

صفر تا صد طبخ سالمون بزرگ

میز اردور/ سس چیلی برای پیتزا، ساندویچ و سیب زمینی