آریا بانو

آخرين مطالب

تفاوت کیک و پای در چیست؟

تفاوت کیک و پای در چیست؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو -
تفاوت کیک و پای در چیست؟
k ٦.٣
٢
ستاره / انواع کیک و پای به عنوان دسرهای بی‌نظیر و خوشمزه شناخته می‌شوند. پای و کیک، تقریبا مواد اولیه مشابهی دارند اما از لحاظ بافت و طعم متفاوت هستند. کیک بافت نرمی داشته و طعم لذت‌بخش شیرینی را برای شما به ارمغان می‌آورد و در جشن تولدها کاربرد دارد؛ اما پای، به عنوان یک عصرانه دهان شما را با مواد میانی شیرین و خوش‌رنگ‌اش آب می‎اندازد! در این مطلب ابتدا به تعریف کیک و پای و سپس به بررسی تفاوت کیک و پای می‌پردازیم؛ با ما همراه باشید.
کیک
کیک نسخه شیرین‌تر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیک‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعمل‌ها و مواد موردنیاز مختلف، در طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری پخته می‌شوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردویی چند نمونه از کیک‌های بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیک‌ها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوه‌های مورد علاقه‌ تزئین می‌کنند.

پای
بهترین تعریفی که می‌توانیم از پای داشته باشیم این است: " پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار می‌گیرند."
به‌طور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب احتیاج داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگ‌ها یا مواد میانی مختلفی پر می‌شود.
برای پخت پای می‌توانید قالب‌های متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز می‌توانید آن را با قالب سرو کنید و هم می‌توانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.

تفاوت کیک و پای
1. فیلینگ کیک با پای متفات است؛ معمولا فیلینگ‌ کیک‌ها مواد خامه‌ای است، در حالی که برای پای‌ها از انواع میوه یا مارمالاد استفاده می‌کنند.
2. کیک‌ها بافت نرم و اسفنجی دارند؛ اما پای‌ها معمولا بافت بیسکویتی و زبرتری دارند.
3. کیک‌ها معمولا پس از پخت تزئین می‌شوند اما پای معمولا تزئین نمی‌شود.
4. کیک معمولا به عنوان یک میان‌وعده و یا دسر سرو می‌شود، در حالی که پای‌های غذایی متنوعی وجود دارند که به عنوان غذای اصلی هم سرو می‌شوند؛ مانند پای مرغ، پای اسفناج و پنیر و یا پای گوشت و سبزیجات . البته لازم به ذکر است که اخیرا کیک‌های غذایی غیرشیرین متنوعی نیز، مانند کیک مرغ و کیک کشک و بادمجان، تهیه و سرو می‌شوند.
5. معمولا در پخت پای از بیکینگ پودر استفاده نمی‌شود، در حالی این ماده، جزئی جدانشدنی در پخت کیک‌هاست.
6. از پای‌ صرفا به عنوان دسر یا عصرانه استفاده می‌شود، در حالی که انواع کیک‌های شیرین برای تولدها و مراسم‌های مختلف سرو می‌شوند؛ مانند کیک تولد خامه‌‌ای و یا کیک‌های تولد شکلاتی.
سخن پایانی
در این مطلب تعریف پای و کیک و تفاوت بین آن‌ها آورده شد؛ به‌طور کلی می‌توان گفت کیک دارای بافت اسفنجی بوده و پای بیسکویتی شکل است. با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و دسترسی به میوه‌های خوشمزه و متنوع، به شما پیشنهاد می‌کنیم از مطالب پای سیب و دارچین و 5 نوع کیک هلو دیدن کرده و با تهیه این دسرها از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.
لطفا نظرات و پرسش‌های خود را با ما در میان بگذارید.
برگرفته از: differencebetween


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ ناهار

از شما/ پیراشکی

از شما/ آش

از شما/ خوراک مرغ با زرشک

پخت و پز روی اجاق سود؛ چگونگی کسب درآمد از آشپزی

از شما/ وعده ی ناهار

از شما/ شیر با دیگر ترکیبات

از شما/کیک شکلاتی

از شما/ بفرمایید

من یک نابلد آشپزی بودم

از شما/ بریانی بستکی

از شما/ شام امشب ما الویه

غذای ملل/ طرز تهیه بیف استروگانف روسی

میز اردور/ دسر سیب و دارچین به خوشمزگی دونات

شیرینی مافین با مغزی لطیف و خوشمزه

غذای اصلی/ کلم پلو با گوشت قلقلی با دستور شیرازی

شیرینی ها/ ساده ترین دستور چیزکیک

اسنک سیب زمینی با ادویه های هندی معرکه میشه

شیرینی ها/ کیک مربایی را با چای میل کنید

3 ساندویچ خوشمزه و عالی برای مهمانی ها

شام/ خوراک مرغ با عطر و طعم نعناع

10 کیک عاشقانه برای شما و همسرتان

تارت انار دلبرانه ترین عصرانه

نوشیدنی ها/ خودتان را به یک فنجان شکلات داغ دعوت کنید

ابتکار جدید بوراک؛ آشپزی مینیاتوری!

ایده ای برای تهیه خاگینه متفاوت

دمپخت ماش، متفاوت سنتی!

از شما/کلوچه خوشمزه

سس سیب، دسری مغذی و خوش عطر

8 راز و رمز پخت میگو

تخم مرغ روی چیپس

سالمون لیمو و شوید

فوت و فن تهیه پلو میوه!

خورشت خلال کرمانشاهی؛ اصیل و خوشمزه

خوراک سریع و ساده گوشت و قارچ

فوت و فن های پخت کیک ساده

شناسایی لوازم خانگی احتکار شده در یزد

افزایش قیمت لوازم آشپزخانه تا پایان سال بعید است

نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها

شیرینی ها/ دونات خوشمزه کرم دار خانگی!

آموزش تهیه خورشت گل کلم

صبحانه/ کیک ارده، بسیار مقوی با مواد مغذی

پلو فلفل دلمه ای، تنوعی در خانواده

در روزهای سرد چطور مصرف انرژی در خانه را مدیریت کنیم؟

5 غذایی که نباید در فست فودها سفارش بدهیم

بوغدا آشی غذای پرخاصیت زنجانی ها

سوسیس تخم مرغ دلبرانه در طبیعت

شیرینی گردویی ترد و خوشمزه

صفر تا صد طبخ سالمون بزرگ

میز اردور/ سس چیلی برای پیتزا، ساندویچ و سیب زمینی